veroniicakarlssons

Aston

Kategori: Allmänt

Min fina fina vovve! Han är ju helt fantastisk! Var o träffade honom idag efter tre dagar, konstig hur man saknar honom så snabbt. Men nu saknar jag honom ännu mer. Imorn åker han hem till husse i Umeå tillsammans med husses syster och hennes hund Dixi. Dixi ska ju bo hos oss i nästan 4 månader med start nu, spännande! På fredag är kursen slut och då ska jag stressa ut till Bromma för att hinna med flyget hem till mina pojkar.
 
Nu har ju Aston bott hos Melissa i 3 dagar (tillsammans med Fredrik, Leyla och lillebror, men det är självklart Melissa som haft huvudansvaret). Skulle tro att de båda har stormtrivits. Ibland kan man tro att Aston tycker det blir jobbigt med all uppmärksamhet, att aldrig bara få vara ifred o vila, men jag tror han gillar det. Dom är ju bästisar :) Plus att han får godis, det hjälper!
 
Medan Melissa har tagit hand om Aston så har Aston tagit hand om lillebror :)
 
 
 
Bjuder på en bild på världens gladaste lillkille också :)
 
 

25 år

Kategori: Allmänt

Hallå hallå hej!
 
Har spenderat den senaste veckan i Stockholm med nära o kära och veckan har som vanligt varit fantastiskt bra. Jag har hunnit träffa både vänner och familj, hunnit fira tre födelsedagar plus min egen och även fått lite lite kvalitetstid med Micke när han var nere över helgen.
 
Igår firade vi min födelsedag. Vi fixade hela dagen och kl 16 började gästerna ramla in och sen blev det middag ute på Tezz och Mathias uteplats för solen höll sig framme. Var till och med riktigt varmt ett tag fast vi hade blivit lovade regn. De som höll sig kvar ute längst flyttade inte in förrän klockan var närmare 23 så det var faktiskt en riktigt fin sensommarkväll! Mycket fina presenter har jag fått också! Är riktigt nöjd med firandet.
 
Nu sitter jag på ett hotell i Skärholmen och inväntar sällskap. Kollar på tv nu men tänkte lägga mig o läsa lite strax. Anledningen till att jag är här är för att jag ska gå kurs med jobbet för att bli arbetsledare. Är tydligen en riktigt bra kurs, och även riktigt bra kvällar med mycket festande.. Får väl se hur mycket jag orkar, man är ju inte ung längre ;)
 
Nä, nu ska jag se upplösningen på kidnappningen på ettan. Imorn blir det första hjälpan och brandövning.

Estocolmo o födelsedagsfirande

Kategori: Allmänt

På lördag drar jag till Stockholm igen. Jag o Aston :) Sen ska jag va där i två veckor. Först en vecka o umgås med nära o kära och sen blir det en vecka med jobbkurs. Galet bra! Men också lite tungt. Trodde ju jag skulle va ledig från fredag o fram till att skolan börjar den 3 september, men nnu blir det kurs den ena lediga veckan istället. Och min lediga dag imorn får jag ge upp för att fixa inför kursen på jobbet imorn. Men jag är glad iaf, har hört att kursen är sjukt kul!

Tanken var ju att jag o Micke skulle åka ner en vecka tillsammans till Stockholm men nu har ju han fått hektidsjobb så då kan han inte åka. Istället kommer han bara ner över helgen 24-26 för då ska vi fira både hans syster som fyller 30 och mig som fyller 25. Men eftersom vi inte kommer ses på min riktiga 25årsdag så ska vi smygfira imorn :) Då ska jag få paket :D

Nu ska jag gå o sova, men först väcka Micke så vi kan droppa salva i Astons ögon.. Bara typ 17 gånger kvar nu...

Jobb

Kategori: Allmänt

Mycket jobb just nu. Jobbade 18-03.30 måndag-torsdag, ledig igår, nu blir det 14-23 idag och imorn. Sen är det ny vecka med nya tider.. Men fredag är sista passet och sen blir det Stockholm igen en vecka.

På tal om jobb så har Micke fått jobb. Han ska ha idrott med låg- och mellanstadiet i en skola i Nordmaling. På eftermiddagarna ska han va resurs. Tror det är ett riktigt kul jobb, jag hoppas att han kommer tycka det för det är heltid hela terminen. Ska bli så skönt att han ska ha en heltidsinkomst. Jag ska förvisso dra ner lite på studielånet men då kommer vi ha helt ok med pengar ändå.

Idag blir det som sagt jobb. Innan dess ska jag hinna med en promenad med Aston. Aston har rn infektion i ögonen så vi måste droppa en kräm i hans ögon två hånbger om dagen, det går sådär. Micke får hålla i honom allt vad han kan och sen får jag försöka pricka rätt med salvan. Aston hatar oss, men han brukar få nåt gott efter och sen efter en stund brukar han kunna komma nära igen. Stackarn, han fattar ju inte varför vi gör så..

Nej, nu ska jag ringa finaste mamma som fyller år idag och sen göra frukost.
Ha en fin dag!

Avsked

Kategori: Allmänt

Det är alltid mysigt att komma ner till Sthlm och träffa familjen. Busa med barnen och snacka skit, bara ta de lugnt liksom. Förr när jag va i Sthlm bokade jag alltid upp mig jättemycket så att det nästan var skönt att åka därifrån för då fick man vila upp sig. Jag försöker att inte göra så nu för tiden, men samtidigt vill man hinna täffa alla så mycket som möjligt och då blir man ju lätt uppbokad.

Den här gången behövde jag inte känna mig jättestressad, ska ju ner igen om två veckor. Men det är ändå alltid tråkigt att säga hej då. Framför allt var det sorgligt att Melissa grät varje gång vi tog Aston och gick ifrån henne och fick oss att lova att komma nästa dag. Sista kvällen lyssnade hon inte riktigt på att vi ksulle åka tillbaka till Umeå utan sa bara som vanligt "hej då Aston, vi ses imorn". När hon vaknade morgonen efter hade hon gråtit för att inte Aston skulle komma. Tänk att hon kan älska en hund så mycket som mest bara ignorerar henne. Som bara vill vara nära om hon är stilla, har en leksak eller har godis. Men han tycker om henne mycket, blir så glad när han ser henne, även om det kan bli intensivt ibland.

Ja, efter en vecka i Sthlm var det dags att säga hej då till alla, men helt okej denna gång eftersom vi som sagt åker ner snart igen. Värre var det avskedet vi tog idag. Två av Mickes gamla kursare och vänner flyttar i detta nu ner till Göteborg. Efter fem år i Umeå har de nu fått jobb båda två i Göteborg så nu väntar nya äventyr. Det får en att tänka på framtiden, och ja, den är ju inte speciellt långt borta!