veroniicakarlssons

Ledig vecka!

Kategori: Allmänt

Skulle egentligen ha en ganska fullproppad vecka, 8.30-15 tisdag, onsdag, torsdag i skolan och jobba 17-21 på torsdag o sen sitta på biblan o läsa hela dagen på fredag. MEN det va innan jag fick våra skrivningsfrågor på det här momentet som ska va inne om 2 veckor. 2 frågor blev det, båda går att besvara av böckerna vilket betyder att jag tänker ta ledigt från föreläsningarna den här veckan! Istället tänker jag försöka få vikariera en dag och sedan göra skrivningsfrågorna de två andra dagarna! Skönt! Idag gick jag hem vid lunchför jag tyckte inte jag fick ut så mycket av föreläsningen. På kvällen har jag varit hos Anna o födelsedagsfikat! Nu ska jag kasta mig i soffan hos Micke en stund o sen gå o lägga mig!

Förskola

Kategori: Allmänt

Har varit vikarie idag på en förskola, guud vad mysigt det var! Få träffa massa små småttingar igen o prata o mysa! Så himla härligt var det! Jobbade 9-15.30. Jag har alltså haft en jättebra dag! Tiden gick otroligt mycket snabbare än 4 timmar på mitt andra jobb...

Nu har vi varit på maxi o handlade lite mat och ramar till foton som vi har framkallat! I påsk kommer de komma upp på väggen!

Härlig dag!

Söndagkväll

Kategori: Allmänt

Ja, nu e det söndagkväll, den här helgen har bara flygt förbi! Nu har jag vart ute o sprungit för en stund sen o håller egentligen på o laga mat men den klarar sig själv i ca 25 min nu så jag tänkte passa på o lägga upp lite bilder från i helgen!

Börjar med fredagkväll när det var lite förfest hemma hos oss med singstar och let´s dance!


Jag o Linus sjunger! Jag vann! Linus klagade på mig efteråt, han sa att han bara hörde mig o inte tv:n. Men hallå, försök sjunga bad day med daniel powter utan att ta i, det e omöjligt :P  Jag tyckte han va lite dålig förlorare :P


Tezz tyckte iaf att jag var bra :D

                   
                    I bankomatkön innan vi går till NH


Micke säger antagligen typ "Jo, så var det faktiskt" eller "Du var faktiskt fullare än mig den kvälen". Ser ut så på hans ansiktsutryck och på det där pekfingret som åker upp i luften när han tycker att han har rätt ;) Härligt att jag känner honom så bra att jag vet vad han säger utifrån en bild, visst? ;)


Systrarna Karlsson intog dangolvet när det var nästan tomt! (och ägde det ;))


Längst, kortare, kortast. Fast det stämmer egentligen inte, jag e kortare än Tezz, men vi kan ju låtsas :P Förresten ser Tezz lite halvdöd ut på den här bilden, var hon kanske fullare än vi trodde?! :P Det var kanske därför hon ine tyckte det var kallt när vi gick hem fast det var 13 minus ute!!


Igår var vi som sagt på Olles o käkade! Har ett par bilder därifrån också!


Jag säger bara TRE! Tre sådana majskolvar fick jag.. galet! Nä, men tack för informationen att man redan fick en majskolv, då kanske jag inte hade valt att få två extra.. Men jag åt iaf två av tre.. så det var ju bra! Oxfilén var gudomlig! En gång till! Nä, men det var ju bra att jag tog extra majskolvar.. man fick smör till de, det fick man inte till den man hade på tallriken! :P


Tezz o Micke under middagen! Väldigt naturligt foto, visst?!


Nä, nu var det slut för den här gången! Jag e hungrig! Ikväll blir det kyckling med ris och limesås till middag. Den e klar om typ en kvart.. ag hoppas Micke har hunnit hem från gymmet tills dess, för jag e jättehungrig!

Jag gillar VERKLIGEN majs!

Kategori: Allmänt

Var på Olles igår o käkade middag o kollade på matchen, vilken match! Men jag återkommer till det, först vill jag berätta om middagen! Vi käkade oxfilé, asgott var det! Sen fick man välja 2 "sideorders" och då var majskolvar ett val så jag vade det. Så får vi maten, o då har alla fått en varsin majskolv, så jag skämtar lite om att då var det ju nödvändigt att jag har beställt in en extra majskolv :P Så säger servitören "o vem ville ha extra majs?" Vafan.. jag ville inte ha extra majs, jag visste ju inte att man redan skulle få det!! Varför har de så att det inågr saker man fr beställa extra i priset men sen finns det redan på tallriken? Galet var det. Så jag skulle käka 3 hela majskolvar OCH 200gr oxfilé OCH pommes. Seriöst, 3 majskolvar, det e typ en lunch för mig. Så jag åt en lunch och en middag till middag. Hoppsan! Tezz beställde potatisgratäng till sin mat (man fick välja vad man ville ha för potatis) o shit vad den smakade peppar. Helt galet, smakade bara peppar. Så hon frågade om den skulle smaka så för både jag o micke smakade på den och alla tre var  överens om att den smakade alldelles för mycket peppar, men den skulle tydligen smaka så :P Så hon fick pommes istället!

Matchen va grym. Skitkul match o kolla på, spännande typ hela tiden. O vi klarade oavgjort. Jag tycker dock att det var tack vare Portugal som vi klarade det. De hade två målchanser som skulle va mål, praktiskt taget öppet mål. Sen att de slutar kämpa i alla situtationer och lägger sig ner så vi kan ta bollen är ju inte direkt till vår nackdel. Men jag tycker vi spelade bra, riktigt bra försvar. Majstorovic va grym!! Men han kanske kan sluta spotta heeeela tiden ;P

Nu sitter vi o kollar på robinsson från igår. Det snöar ute. Idag blir en lugn dag! Kommer bilder från i helgen lite senare!

Let´s dance

Kategori: Allmänt

Såg att Magnus vann let´s dance, det var lite tråkigt.. Laila var ju klart bättre! När hon gjorde sin sista dans satt vi typ här tårögda! Helt sjukt bra var det! Men det va ju kul för Annica att få vinna, hon förtjänade det verkligen eftersom det var hennes tredje final!

Nu sitter vi o kollar på vänner!

Här kommer en länk till Fattigbloggen.

Ensam!

Kategori: Allmänt

Här sitter jag ensam fast vi har besök :P Tezz ligger o sover o Micke e i duschen, han fick i sig lite för mycket igår igen så han e bakis idag! Tezz e nog bara trött som vanligt :P

Igår va vi först hemma o lagade en god middag bestående av potatis o morötter som vi gjort i ugnen, lax och limesås! Sedan kollade vi på let´s dance o sjöng singstar innan vi drog iväg till NH. På NH var det rätt dött till en början, men det va rätt bra musik så jag o Tezz showade på dansgolvet! Men sen blev det mer folk, o då blev det tyvärr sämre musik, så vi drog vid typ 1 nångång!

Vi får väl se vad som blir av den här dagen, om jag blir sittandes ensam eller om det kanske e dags för frukost snart?!

Förresten, kan alla snälla gå in på den där j-vla fattigbloggen och skriva hur dålig hon e?? Jag e skitförbannad på det där skitsnacket! Vi lever på precis lika mycket pengar som hon varje månad när hyran och elen e betalad o ändå har vi klarat att lägga undan pengar! Jag har haft råd att åka till Thailand och vi har kunnat spara ihop pengar till fickpengar till kryssningen! Så det e bara skitsnack att man inte klarar sig på de pengarna! Hur kan hon lägga 500 kr på telefon varje månad om hon verkligen inte har de pengarna? Nä.. det där e ju typ o spotta på folk som faktiskt lever så, o påstå att de har det så ovärdigt! Vi har precis lika lite pengar o vi lever inget ovärdigt liv, vi måste dessutom betala tillbaka alla de här pengarna, något hon skulle slippa om hon va i den situationen hon låtas vara i på riktigt! Ahhh!!!!!

Mitt inlägg igår angående hunden var bara en stund av abstinens! Men nu ska vi börja kolla på riktigt. För de som föds typ nu e de vi kan ta för då e de leveransklara i mitten av maj!

Hund!

Kategori: Allmänt

Jag vill ha en hund nu!!! Kollar varje dag men hittar inga bra som vi båda vill ha! Aja, vi har ett tag på oss, ska ju köpa en typ mellan mitten av maj o mitten av juni!

Ikväll är det fest!

Besök

Kategori: Allmänt

Nu har Tezz kommit! Vi satte henne i arbete nästan på en gång! Vi gick o handlade massor och alla fick bära tungt hem! Men det var det värt för vi va rätt nöjda när vi kom hem o satt o spelade kort o käkade vindruvor!

Nu ska vi gå o lägga oss! Jag har skola imorn, de andra två ska träna o sen möta upp mig för att äta lunch!

Storstädning

Kategori: Allmänt

Sa man inte nåt när man va liten om o städa, typ: "bla bla bla... löning på freda')? Jag kommer inte riktigt ihåg, men så funkar det iaf i mitt liv. Jag får lön varje fredag, oftast inte så jättemycket men ändå! Aja, det var inte det jag skulle säga. Skulle ju skryta om att vi har varit duktiga o storstädat!! Eller vi håller väl på.. är kvar att torka av vardagsrumsbordet, skåpsluckorna på vitrinskåpet och att vika tvätt (men det har ju egentligen inget med städningen att göra, vi råkade bara tvätta samma dag). Så nu får Tezz komma hit till ett rent hem! Nästa storstädning blir väl till påsk när alla föräldrar kommer upp!

Inte riktigt helg

Kategori: Allmänt

Idag kommer Tezz upp o stannar över helgen. Hon o Micke har iaf helg nu, inte jag - jag går i skolan 8.30-15 imorn.. Men det ska bli kul att hon kommer upp! Vi har redan planerat typ hela helgen. Ikväll blir det att gå på bolaget och maxi också blir det väl en snabb middag på donken. Imorn tror jag att Tezz o Micke ska gå o träna när jag e i skolan o sen ska vi laga nåt gott hemma innan det bli NH på kvällen (för er som inte vet vad NH e så e det en billig studentkrog på campus). På lördag ska vi kanske ta en långpromenad på dan eller bara ta det lugnt, jag har hört rykten om att säsong 9 av vänner följer med tezz upp så det blir nog en del tv-tittande då! På kvällen ska vi på olles o käka o kolla på fotboll! O söndag blir nog bara o ta det lugnt tills hon åker hem igen, o då ska jag nog ner o jobba några timmar! Så så ser min helg ut!

Idag har jag haft kursintro på min nya kurs, det blir nog bra. Var bara en timme idag så ganska lugnt, men nu måste vi städa lite innan Tezz kommer!

Woohoo!

Kategori: Allmänt

Va nyss inne på skatteverket och net var inga negativa nyheter inte! Woohoo! Både jag o Micke blir rika i sommar!! Ja, nu finns det iaf inga tvivel att vi inte skulle ha både råd och tid med en hund i sommar! Vi kommer nämligen kunna vara lediga hela juli och augusti skulle jag tro, och kanske jobba deltid i juni! Skööönt!! Plus att nu när jag loggade in på mitt konto, så har jag helt plötsligt fått lön :O What? Ringde Fredrik en snabbis, han trodde att det hade blivit fel med en mjukdag tidigare så nu fick jag ut pengar för den, man tackar!!

Jag o Micke kollade lite på hemnet tidigare, blev helt chockade, fanns en lägenhet på tomtebo för 200 000 kr, det e ju helt galet!! En 2:a.. om vi köpte den med 20.000 som kontantinsats så skulle vi ha en månadsavgift på drygt 5000, o då ingick både el, internet och kabeltv! Helt sjukt! Vi betalar ju nästan så mycket nu! Galet galet! Meeen.. det blir nog inget lägenhetsköp för vår del! Det blir ju hund ;)

Jag e ganska nöjd just nu!

Jag verkar bli ledig

Kategori: Allmänt

God morgon! Idag rinde de aldrig o behövde nån vikarie så jag verkar bli ledig. Eller ska jobba ikväll, men tills dess e jag ledig iaf! Har inte så mycket planerat men ska titta igenom min rapport så jag kan skriva ut den o lämna in den på imorn eller på fredag!

Imorn börjar nya kursen, då måste jag prata med läraren om att jag ska va borta i 2 veckor så han förhoppningsvis fixar saker som jag kan göra då istället för allt jag missar!

Nu e det nog dags för frukost!
 

                                         
                                             Pyssel med Thailand-fotoalbum!

Pyssel

Kategori: Allmänt

Jag är verkligen inte en person som gillar o pyssla! Men idag har jag satt in typ över 60 bilder i ett fotoalbum! Inte riktigt min grejj, men nu e det färdigt! Vi har även valt ut lite foton som vi ska rama in o ha på väggen! Och vissa vi ska slänga, typ en på Fredrik från hans fest där det ser ut som om han e brännskadad i hela ansiktet :P

Nu börjar det bli dags att gå o lägga sig. Micke har tittat på the 40 year old virgin hela kvällen, det e därför jag har kunnat fixa hela fotoalbumet, för den filmen e såå töntig!

Vi får se om jag får jobba imorn..

Vikarie

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit vikarie i en 3-4! Först hade jag engelska med treorna o sen hade de lite eget arbete allihopa! O tillslut hade jag religion med fyrorna då vi lästa om buddismen! Det var jättekul, fast vissa var lite stökiga! Men de flesta var jättesöta o snälla! De ringde kl 7.50 imorse o väckte mig, o skulle inte va i skolan förän 12.15.. tyckte jag va lite onödigt :P Så jag har varit vaken lite för länge för att bara ha jobbat 12.15-15.20 :P Men blev några extra slantar iaf för jag får betalt för 4 timmar :D Jag har skrivit upp att jag kan jobba imorn också så vi får hoppas att de ringer!

Annars har det inte hunnit hända så mycket idag.. mitt under matlagningen kom vi på att vi inte hade nån mjölk.. så jag gick o köpte pizza istället :P

Såg ett one tree hill-avsnitt också när jag kom hem, underbart!

På torsdag kommer Tezz upp o i påsk kommer både mamma, hans och mickes föräldrar hit, härligt härligt!
Såå.. nu e det bara Fredrik o Leyla jag väntar på *hint* I sommar kanske? ;)

Ändrade uppgifter!

Kategori: Allmänt

Ja, det verkar gå mot en förändring här hemma! I helgen sa Micke att han tycker att vi ska börja göra en matplanering. Nej sa jag innan han hann säga nåt mer! Varför ska han planera vad jag ska laga tyckte jag, jag e ju den enda som lagar maten! Men då visade det sig att han har tröttnat på att alltid få diska och därför vill börja laga mat, så att jag ibland måste diska! Så då lät det ju bättre, så vi satte oss ner och gjorde en planering för hela veckan! Vilket ledde till att Micke faktiskt lagade köttfärssås och spaghetti, och jag gjorde sallad och diskade! Som tur var hade jag faktiskt redan diskat idag efter lunch, så det var inte så farligt mycket att diska efter middagen! Men så ser iaf rutinen ut, den ena lagar mat och den personen gör även eventuella matlådor och rengör spisen och bänken efter midagen och den andra diskar efter maten! Om den ena blir färdig så hjälper den andra till så att båda sen kan gå o ha kväll! Imorn blir det kyckling med ris och currysås, vi får se vem som lagar :P

Förresten har Micke gått från att vägra äta lax till att tjata om att vi ska köpa lax varje gång vi går o handlar på typ några månader, det tycker jag e bra, lax e gott :)

Opponeringen idag gick bra! Så nu tar jag ledigt från plugg hela dagen imorn iaf, sen kanske jag sätter mig o redigerar lite på rapporten på onsdag innan jag lämnar in den!

Känns som en lat vecka!

Kategori: Allmänt

Halloj!

Idag stod väckarklockan på 9, jag vaknade typ 8.50 så det var jätteskönt att slippa vakna av klockan! Jag gick upp o tog det lugnt en stund, sen kom micke upp o gjorde frukost! Efter frukosten så sätter vi oss för att plugga lite, jag gjorde min opponering på ens rapport och Micke skulle läsa en artikel som va 229 sidor eller nåt sånt.. när han har suttit i typ 20 min så kommer han på att det är fel artikel, smart :P Så han gick o la sig i sängen o spelade sitt mini-psp. Men jag gjorde färdigt min opponering. Har seminariet idag 15-16.30 så ska gå lite tidigare o skriva ut allt på biblan.

Jobbade igårkväll. Micke har blivit jätteduktig, han sålde 3, jag sålde bara en.. det betyder att micke sålde 5 förra veckan o jag 2 :P Vi ansökte om semester till resan också, 2½ veckor blir vi borta från umeå!

Jag har faktiskt typ ingen träningsvärk från igår, jätteskönt! Så ska nog kunna gå ut o springa imorn igen! Beror på om jag får jobba elle inte. Har skrivit upp mig att jag kan vikariera imorn o på onsdag så vi får se om de ringer..

Jag tycker att jag har varit ledig ganska mycket på sista tiden, men den här kursen startade så jäkla hårt så det har vart skönt att den slutar lite lugnare. På torsdag börjar nästa kurs; kommunikation, värdegrund och hållbar utveckling - den verkar jätteflummig!

Enda dagen jag går hela dagen i skolan den här veckan e fredag, lyx!

En söndag som en söndag ska va!

Kategori: Allmänt

Är inte söndagar när man bara får ligga o lata sig de bästa söndagarna någonsin? Nja, jag vet inte, jag tycker att de söndagar då man tar det lugnt oc göra saker i sin takt men ändå får saker gjorda nästan är de bästa! Idag t ex så har jag framkallat foton, medan jag tittade på reprisen av robinsson. Efter det gick jag o Micke ut o sprang, blev den långa rundan idag, klarade den betydligt enklare den här gången, får se om man kan öka snart! Nu har vi duschat o ätit lunch o jag har legat o läst lite, snart ska jag skicka min rapport till opoonenten, o sen ska vi diska o laga matlåda som ska med till jobbet för om knappt två timmar börjar vi jobba. Och det känns inte ens såå jobbigt längre att vi ska iväg till jobbet! MEN den viktigaste ingridiensen om man vill ha en bra söndag, är att ha sovmorgon på måndagen! Jag börjar 15.00 imorn, inte så jobbigt :P

Mina vader håller på o dör! I tisdags när jag sprang den här rundan första gången så dog mina framsida-lår, idag dog vaderna! Ska bli spännande o se om jag kan gå över huvudtaget imorn!

Laxmiddag!

Kategori: Allmänt

Igår hade jag utmanat Micke att göra en laxmiddag till mig! Han hittade ett recept på mjölkpaketet som han gjorde om lite! Och det blev skiitgott! Jag fick inte va i köket när han lagade maten o när jag väl kom in så hade han lagt upp fint o så :)



Det var lax med creme fraishe (charlottenlök, senap o vitt vin), stekta körsbärstomater med rivet citronskal och råsocker och allt serverat med ris!


Jättegott!!


Sen var vi på drinkkväll hos en i Mecke klass, men vet inte om jag skulle kalla det för drinkkväll, hemmafest skulle jag kalla det :P Micke drack JD med cola o jag drack malibu med annanasjuice. Micke blev skiitfull.. tokigt! Vi skulle ta det lugnt :P Men han påstår att han mår bra nu så vi ska  ut o springa om nån timme!

Ikväll ska vi jobba! Bläää...

I Norrland får man njuta av den lilla värmen man får..

Kategori: Allmänt

Men idag är den här! Solen och värmen, åtminstonde vad man kallar värme i Norrland :P Vi har varit ute på promenad till strömpilen, var på maxi, bolaget, elgiganten också avslutade vi med en fika på NK. Nu kom vi precis hem! Micke har redan hunnit sätta sig på balkongen med en öl! Vi har tyvärr bara en stol som e skön o sitta på balkengen på så jag stannar inne :P Men i sommar bli der nog lite balkongmöbler!

Ikväll ska vi till en i Mickes klass, alla ska egentligen ha med sig en sjuttis, också ska vi drinka, men det verkade lite mycket :O Jag köpte en malibu o det e 50 cl o det får räcka :P Micke köpte 33 cl JD, det tycker jag definitivt räcker :P Jag hade inte tänkt o följa med, för jag ville ta det lugnt ikväll o ha en aktiv dag imorn, med lite städning o träning o så innan jobbet.. men Micke tyckte jag skulle följa med ändå, så vi får väl se hur aktiv morgondagen blir :P

Innan vi ska iväg har jag utmanat Micke att laga en laxmiddag! Han hittade ett recept på ett mjölpaket som han ska laga ikväll, det blir nog gott! Han har även bestämt sig för att han ska bli mer deltagande i matlagningen här hemma. Just nu är det så att jag lagar all mat o han diskar, men han har tröttnat på att diska så nu tänker han bli mer aktiv i matlagningen, vi får väl se hur länge det håller! :P

Nu ska jag njuta av min lediga dag med att lägga mig o läsa lite i soffan! Män som hatar kvinnor ska jag börja läsa idag!

Bilder

Kategori: Allmänt

Hej hej!

Här kommer lite bilder från  veckan. Sen har jag bra nyheter i slutet av inlägget ;)

I tisdags var Anna o Ivan här o fikade!

 Jag e stolt över hur fin den blev!! Min fiina cheesecake!

Micke, Ivan o Anna!


Ivan o Anna håller på o somna?


Nää.. de skojade bara, först måste vi ju fika!!


Micke tyckte kanske inte om kakan?


Haha, jo, han skojade bara han också! Skojjiga människor de här.. :P
(Glömde vrida på bilderna, orkar inte göra om :P)




Idag har jag varit superduktig fast det känns ändå som att jag har latat mig större delen av dagen! Jag har varit ute o sprungit, blev dock den korta rundan för benen hade inte riktigt förlåtit mig för rundan i tisdags än.. :P Nu känns det dock mycket bättre i benen så det kanske blir en runda på söndag igen! Jag har även skrivit färdigt min rapport (applåder). Fast jag tror inte den e speciellt bra. Den ska vara 5-7 sidor och den e exakt (om inte lite knappt) 5 sidor :P Men men, nu e den färdig, orkar inte sitta med den mer!

Micke kom hem redan vid 15.50 fast han inte skulle sluta förän 16, trevligt! Men han satte sig o åt ett par mackor o en frukt o sen gick han o la sig o sov! Han var på bio igårkväll o kom hem typ 1 inatt så han var lite trött! Så nu ligger han o sover. Ska väcka honom om typ en halvtimme om han inte har vaknat då, för då tänkte jag börja med middagen! Våfflor blir det ikväll!

Avslutar med ett foto på våran gård som den såg ut för ett par dagar sen, den ser ungefär likadan ut nu,fast det har varit över 9 plusgrader en stund idag plus att det har regnat lite.. snön e tydligen orubblig!

                                               

Sen morgon

Kategori: Allmänt

God morgon! Ni kanske har varit vakna en stund, men själ gick jag upp för en timme sen! Har hunnit äta frukost o kika lite på tv, men inte så mycket mer! Skönt med sovmorgon!

Om nån timme ska jag ut o springa, träningsvärken har inte riktigt släppt, men tillräckligt för att kunna gå ut idag igen iaf. Får se hur det känns i benen om det blir långa eller korta rundan. Korta rundan e typ 2,1 km o långa 4,3 km..

Annars ska jag plugga idag o vänta på att Micke kommer hem från skolan, han har sagt hela veckan att han e ledig idag, men igår förmiddag kom han på att han gick 13-16, o på eftermiddagen kom han på att han gick 9-12 också, så från att han var ledig så gick han plötsligt 9-16, haha! Dåligt!

Ikväll ska vi hem till Anna o Ivan o kika på Let´s Dance o dricka vin, blir trevligt!



Såg igår att de har höjt vår hyr med nästan 200 kr, det tycker jag inte om!

Ganska duktig iaf!

Kategori: Allmänt

Ja, ganska duktig har jag vart! Har skrivit färdigt resultatet och diskussionen på min rapport! Så den kommer definitivt bli färdig imorn eller på lördag! Skulle egentligen plugga lite till men jag fastnade framför msn med Tezz!

Annars har det mest blivit tv-tittande..

Natti!

Vackert väder men ingen utgång..

Kategori: Allmänt

Idag var det igen otroligt fint väder ute när jag vaknade! Sköönt. För även om dagen ska gå till att sitta inne o plugga så mår jag bättre av att solen skiner in genom fönstret än att se alla dessa moln! Micke tycker att jag ska ta en promenad för att det e fint väder, det tycker inte mina ben som fortfarande gör otroligt ont! Men imorn är de nog bättre. Hade tänkt o springa igen iomrn, men det ska tydligen regna då.. typ 6 plusgrader och regn, det betyder att MYCKET snö kommer försvinna imorn! Så på det sättet är det ju skönt, men jag har hellre sol om jag ska gå ut o springa! Men det kanske inte regnar heeela dan kan vi ju hoppas!

Idag har jag tagit det väldigt lugnt hittills! Har nästan skrivit färdigt resutatdelen i min rapport, tänkte minst göra färdigt resultatet och diskussionen idag men möjligtvis även metoden! Jag har ätit frukost och lunch och kikat lite på tv och besämt med Sofia att vi ska dra ihop gamla klassen om några veckor när jag ska hem en sväng! Då blir det öl på friday´s! Men innan dess har jag mycket som ska göras! Fast nästa vecka e jag typ ledig tisdag och onsdag så då tänkte jag skriva upp mig att jag kan vikariera då, spännande! Micke är på en skola idag och vikarierar för 8or! Har snackat med honom ett par gånger och det verkar gå bra!

Jag har lite bilder på cheesecaken jag bakade, den blev väldigt fiin! Såg ut nästan som i kokboken! Ska lägga upp de när jag orkar!

Nu längtar jag till imorn när vi ska hem till Ivan och Anna och dricka vin och kolla på Let´s dance för då kommer jag ha skrivit färdigt det mesta på min rapport och kunna slappna av och bara njuta av det trevliga sällskapet (och det goda vinet ;)).

Otroligt oproduktiv dag!

Kategori: Allmänt

Idag har jag inte gjort mycket vettigt. Skrev knappt en halv sida på min rapport och har jobbat i 4 timmar. Men jobbet gick åt helvete! Sålde inte en enda, men det var inte det värsta, det var typ ingen som svarade o om de svarade så sa de redan från början att de inte var intresserade så tiden gick så sjukt sakta!

Men annars har dagen iaf vart trevlig! Var på strömpilen med anna o käkade lunch o handlade lite, sen åkte vi hit och fikade!

Nu e jag trött. Har fruktansvärd träningsvärk i benen och även lite i ryggen. Så nu tänker jag titta lite på tv och sen gå o lägga mig o sova!

Sitta stilla

Kategori: Allmänt

Ja, jag kan inte göra så mycket annat idag! Har världens träningsvärk i benen, men även träningsvärk i både ryggen och magen.. haha, låter som om jag har gått igenom värsta träningspasset men jag har bara joggat en halvtimme :P MEN, det vafr väldigt hobbigt. Jag fick peppa mig själv att fortsätta hela tiden och när jag sprungit hela rundan var jag heelt död. Men det känns ändå bra inför sommaren, om jag klarade 4 km nästan på ren vilja första gången jag var ute o joggade på 4 månader så bör jag klara 1,2 mil om typ 4 månader!

Igårkväll var Ivan o Anna här. Jag skulle prata lite med Ivan inför min rapport i skolan men det gick rätt fort, sen fikade vi o satt o snackade skit. Micke o Ivan fastnade vid datorn och jag o Anna satt mest o snackade! Efter att de hade gått så kunde man tro att Micke skulle lossna från datorn, men icke. Han satt i soffan med båda datorerna och vägrade gå o lägga sig! Så jag satt o väntade till kl 1 o sen gav jag honom onda ögat ;) Då gick vi o la oss :P

Idag ska jag plugga.. e ledig resten av veckan för att skriva rapport. Asskönt. Jag hade tänkt va färdig med rapporten redan imorn, men det kommer jag nog inte va, men kanske på fredag! Nu sitter Micke o övar på en redovisning så det e lite svårt att koncentrera sig på o plugga, så jag tog paus. Men jag tänkte bli färdig med resultatdelen idag, då har jag skrivivt inledningen, syftet och resultatet. Då har jag teoridelen, metod, metod-diskussion, diskussion och referenslista kvar o göra imorn o på fredag, det borde jag hinna!

Anna kommer hit lite senare så ska vi fika för det blev cheesecake kvar igår. Sen ska vi åka till strömpilen också och handla lite. Ikväll ska jag jobba!

Som lovat..

Kategori: Allmänt

Här kommer lite bilder från i helgen!


Lördagskvällen startades med en varsin hallon-smoothie till mig och Micke. Jag ville ha en smoothie till middag för att vi inte hann laga mat, då gjorde Micke en drink-smoothie istället :P Aja, det gick ju bra iaf!

 
Micke satt och spelade tv-spel som vanligt :P Nä, jag bara skojar, vi sjöng faktiskt singstar!

         
Hemma hos Anna o Mattias var det fullt hus under schlagern.. o åtminstone 4 stycken tyckte att rätt låt vann!




Nu väntar jag på att Micke ska ringa. Han e på möte.. o när det e slut ska vi ses på ålidhem och äta.. jag e jättehungrig!!
Ikväll blir det hembakad cheesecake, då kommer Anna o Ivan över och fikar lite! Micke har fått hålla sig ifrån cheesecaken fast den har varit färdig i flera timmar. Det var ett test för honom ;)

Utmanad!

Kategori: Allmänt

Fyra...

1. TV-program jag brukar se: One Tree Hill, The Hills, Brothers and Sisters, Cityakuten

2. Saker jag gjorde igår: Jobbade, handlade, pluggade, sov

3. Saker jag längtar till: Kryssningen, hunden, påsk, sommar!

4. Saker som står på min önskelista: Hund, nytt jobb, en låång resa, fleecetröja :P

5. Saker jag tycker om att göra: Sova, laga mat, resa, shoppa

6. Saker jag avskyr: Sova själv, natt-tåg, orättvisor (klyscha, visst.. men det händer så mycket sjukt i den här världen och jag AVSKYR det verkligen, fråga Micke, det e han som får stå ut med mina utbrott om allt jag läser som hänt), Samhälle, vetenskap och utbildning-kursen (den e sååå tråkig)

7. Saker jag åt i går: Donken, gott o blandat, macka, yoghurt

8. Bloggar jag utmanar: alla som känner sig träffade!

Träningsvärk!

Kategori: Allmänt

Nu har jag varit ute o sprungit! 4 km typ.. Jag höll på o dö! Men jag tvingade mig själv att klara hela rundan! O nu när jag har klarat den en gång har jag ingen anledning till att inte klara den nästa gång.. så nu måste jag alltid klara den! Fan! :P
Målet e ju 1,2 mil sista juli så då e det bäst att man kommer igång! Nästa runda blir på torsdag, har en känsla av att mina ben ommer va ganska möra då! Känner typ redan träningsvärk.. nä, men e väldigt trött i benen!

Jag tycker iaf att jag har varit duktig!

Komer upp lite bilder från i helgen senare, har inte hunnit än..

Upptagen och trött!

Kategori: Allmänt

Jag e jättetrött! Ute e det blött o molnigt, jättetråkigt väder, men skönt att snön börjat smälta. Har haft seminarium idag och det var det sista förhörsseminariet! Skööönt! Nu har vi en vecka på oss att skriva våra rapporter och sen blir det ett opponeringsseminarium och sen är denna hemska kurs slut!! Woohoo!

I lördags var vi hos anna o mattias o tittade på schlagern, helt klart rätt låt som vann! Kul dock att många reagerar negativt på Sofia för att hon sjöng på grekiska men ingen verkar bry sig speciellt mycket om att delar av vinnarlåten e på franska, hmm... mig spelar det ingen roll, är det inte krav på att det ska va på svenska kan det få va på vilket språk som helst. Jag fattar ungefär lika mycket grekiska som jag fattar gotländska så :P

Igår jobbade både jag o Micke hela dagen! För Micke gick det jättebra, han sålde 5 försäkringar! Själv sålde jag 1.. men hade två till på g så var ganska arg ett tag. Folk som ångrar sig när vi redan börjat med avtalet..

Idag borde jag plugga.. har gjort det lite men nu orkar jag inte så mycket mer. Ska göra lite intervjufrågor dock!

Nu har ni blivit lite uppdaterade! Imorn ska jag nog springa för första gången på väldigt länge, ska bli spännande! Önska mig lycka till ;)

Duktig?

Kategori: Allmänt

Nu har jag äntligen kommit igång med min rapport som jag skulle ha kommit igång med i torsdags! Jag ska skriva om svårigheterna med att bedöma elever inom idrott och hälsa. Kommer bli jättebra tror jag! Kommer lätt kunna använda mig av de begrepp som jag måste o så! Men det var segt att komma igång. Nu har jag iaf skrivit en sida, eller ja, mest klippt o klistrat men men.. på ett tillåtet sätt, ej plagiat :P

Micke sitter och spelar tv-spel, han har sökt två jobb som jag har hittat åt honom, duktigt! Nu ska jag gå o duscha o börja göra mig i ordning inför kvällen!

Äntligen!

Kategori: Allmänt

Nu har jag fått hem honom igen, sköönt! Men han va jättetrött o ville gå o lägga sig 21.40 igår token.. Först tryckte han i sig massa mat o sen ville han sova. Lite hostig o snorig va han också, så jag kände igen honom.. det e såhär han brukar komma hem när han har vart nånstans med skolan!

Jag lyckades plocka undan lite o dammsuga innan han kom, men han inte diska.. Det får jag göra idag istället! Men jag hoppas att den största delen av dagen går åt till att plugga!

Sönderproppad helg?

Kategori: Allmänt

Nu är den här skolveckan också avklarad och det känns ävldigt skönt, den har varit ganska fullproppad! Hade seminarium idag i 3 timmar men det var faktiskt det bästa seminarium vi haft! Vi var 4 par som höll i en varsin minilektion. Den första handlade om fåglar, då fick vi lära oss lite om olika fågelläten, sen hade jag och min parkamrat en lektion om ett kortspel, sen hade nästa par om biologisk utveckling i förhållande till sexualundervisning (eller nåt sånt) och det sista paret lärde oss om tand- och munhygien! Väldigt bra! Nu kan jag massor!

Helgen är väldigt planerad förutom just ikväll då jag tror att Micke och jag bara kommer va hemma och ta det lugnt! Imorn måååste jag verkligen plugga! Måste, måste, måste!!! Sen på kvällen ska vi på inflyttningsfest hos Anna och Mattias, det e väl det enda jag ser fram emot den här helgen, för sen är det jobb hela söndagen, 12.45-21, usch!

Nu måste jag städa och diska innan Micke kommer hem! Men han kommer inte förän om typ 3 timmar så det e inte sådär väldigt bråttom!

Avklarade nätter!

Kategori: Allmänt

Nu har jag klarat alla ensama nätter!! Sköönt! Ikväll kommer Micke hem igen, underbart :P

Snart ska jag till skolan. Snacka lite med gruppen i 2 timmar och sen 3 timmars seminarium. Blä blä, men jag måste gå nu iaf! Ha en bra fredag, jag kommer inte komma hem förän 16.30! En fredag!!

Maxi!

Kategori: Allmänt

Nu har jag varit på bolaget och på maxi! Det e typ det bästa jag vet :P Haha, nä.. men det e kul o handla mat! Speciellt när man får åka bil hem o slipper bära, men det e väl mest Micke som ska klaga på o bära för han bär alltid mest! Men nu ska vi inte behöva handla på ett tag. Förutom typ mjölk dårå. Men vi behöver nog inte storhandla igen förän Mamma o Hans kommer upp i påsk. O då kan vi nog inte storhandla såå mycket heller för efter det ska jag åka hem några dagar (så då behöver det mest finnas pasta, köttbullar, havregryn, lingonsylt och mjölk hemma), o sen åker vi knappt en vecka efter det. Så egentligen blir nog nästa storhandling i maj! Skönt! Inte för att det var en storhandling idag direkt, det var typ en halv storhandling kanske.. Behövde inte dirket nån mat, mest frukost och frukt.

Halsen börjar gå över n, det e bra, då kommer den va bra på lördag!

Jag borde ha pluggat massor idag, men det visste jag typ att jag inte skulle göra..egentligen handlar det bara om att komma igång, men det e ju det som e det svåraste! Aja, på lördag ska jag börja iaf!

Inte så effektiv dag som man skulle kunna önska..

Kategori: Allmänt

Idag har jag hittills läst.. ingenting! Ooops! Jag måste komma igång med min rapport! Måste måste måste!!

Men jag har iaf vart nere på stan och lämnat utdraget och köpt present, blev inte det jag hade tänkt innan men jag e helnöjd!

Plugga plugga plugga! Aja, nu ska jag se på tv..

Praktisk dag!

Kategori: Allmänt

God morgon alla glada!

Idag blev det sovmorgon, vaknade vid 9.45, skönt! Jag stannade till slut hemma från jobbet igår o det var nog bra för jag har fortfarande ont i halsen. Har haft det i över en vecka nu, vet att jag började känna av det när jag o Micke gick hem från bion förra tisdagen! Aja, ja ska försöka ta det lite lugnt idag o vila bort det, men har ändå lite planer. Måste ner på stan och lämna utdraget för jag åkte aldrig ner igår :P Jag ska även köpa nån liten inflyttningspresent till anna o mattias som har inflyttningsfest på lördag! Sen kanske jag ska åka till maxi. Också måste jag plugga lite.

Strax ska jag äta frukost, men jag hade glömt att ta fram brödet ur frysen igår.. typiskt! Så nu e det fryst så jag hoppas på att det ska tina snabbt! Tänkte äta äggmackor till frukost! Mums! Jag skulle också kunna rosta mackorna, bara så de tinar.. vi får se! Till lunch blir det pankakor, har mjölk som måste ta slut! Mjölken går inte åt lika snabbt när Micke inte e hemma, även om han har dragit ner på sin mjölkkonsumtion också så går det åtminstonde 3 liter i veckan när han e hemma, jag köpte en liter för exakt en vecka sen och idag går den ut så måste göra slut på den så då blir det pankisar!

Utmanad

Kategori: Allmänt

Jag har blivit utmanad av Anna att i min 6e bildmapp lägga in det 6e fotot i den mappen eller vad man ska säga :P Och sen skriva några rader om fotot.


En suddig bild på micke :P Skulle fota honom när han sov men just då klev han upp :P Va väl typ ett halvår sen.

Jag utmanar de som känner sig utmanade!

Sitter och tittar på grey´s anatomy med mig själv. Har ätit med mig själv. Sen ikväll ska jag sova med mig själv igen. Skickade ett sms till Micke o sa att det e dags att han kommer hem nu, men han kan inte läsa det än så han vet inte att han borde komma hem.. så jag får nog vänta tills på fredag ändå. 2 dar kvar nu!

Imorn ska jag ner på stan, för jag gjorde aldrig det idag.. sen hoppas jag att anna ringer o säger att de ska åka till strömpilen o handla för då ska jag följa med! Om jag mår bra imorn ska jag nog testa o springa också, om det inte e jättekallt ute!

Grupparbete

Kategori: Allmänt

Hej å hå!

Idag hade jag egentligen föreläsning kl 8.30 men kunde inte motivera mig att kliva upp ur sängen så jag struntade i föreläsningen och gick till skolan så jag var där 9.30 istället för att sätta mig med gruppen och snacka ihop oss till seminariet på måndag. Det gick snabbt o relativt smidigt. Även om jag anser att vi inte riktigt gjorde allt vi borde ha gjort. Men vi ska ses en stund på fredag ockå så vi får väl diskutera resten då, eller så förbereder jg mig själv i helgen, för seminarierna är som mardrömmar! Det gäller att komma förberedd!

Idag ska jag åka ner på stan o shoppa lite till i helgen och lämna mitt utdrag ur belastningsregistret på stadshuset så jag kan börja jobba som vikarie sen! Hade egentligen tänkt åka direkt efter skolan ner på stan o sen va kvar tills jag börar jobba.. men sen kunde jag inte riktigt komma på vad jag skulle göra själv på stan i typ 4 timmar. Det verkade orimligt. Så jag åt lunch hemma så ska jag åka om nån timme istället.

Nu ska jag lägga mig i soffan ett tag. Har haft nåt i kroppen de senaste veckorna, det vill inte bryta ut, men det vill heller inte försvinna. Har ont i halsen, och senaste veckan har jag vart otroligt trött. Hoppas det går över tills i helgen!

Hungrig

Kategori: Allmänt

Jag e hungrig! Jag orkar inte laga mat! Jättetråkigt att laga mat till sig själv varje dag. Men jag måste laga mat för annars har jag ingen matlåda att ta med mig imorn, och jag kommer varken äta lunch eller middag hemma så en av de måltiderna ska jag definitivt ha med mig, för tänker inte köpa båda på stan! Plus att jag isf skulle gå o köpa pizza nu, nej nej, så får det inte gå till :P

Sitter o pratar med malin på msn som e i spanien, lyx lyx! Jag e inte ett dugg avundsjuk, nej nej, spanien i 4 månader, vem skulle vilja det? JAAAG!! Jag vill bort från vintern och bort från skolan och bort från jobbet nuuu! Också vill jag gärna ha mat..

Ensam

Kategori: Allmänt

Nu har jag tröttnat på att vara ensam hemma! Blää.. mer än hälften av tiden har gått iaf, bara 3 dagar kvar nu! Men idag o imorn kan vi inte ens prata med varandra för han e ute på tur och ska sova i skogen i två nätter o då kan vi tydligen inte prata..

Läste på text-tv härom dan att en 14-årig pojke hade utsatt dagisbarn för övergrepp, sjuka jävel! Hur blir man så? Hur kan en 14-åring få för sig att göra så på 5-åringar?? Helt galet. Uppfostra era barn vafan! O nu kommer KD med nåt dumt förslag att man ska få 10000 kr per barn för att det behövs mer barn i sverige. Ge 10 000 kr till de som adopterar ett av alla dessa abrn som inte har några föräldrar isf. Självklart förstår jag att alla som ska ha barn skulle tycka att det skulle vara jättebra att få 10000 kr, det kostar ju pengar att ha barn MEN det här kommer leda till att fler människor som inte borde ha barn skaffar barn ändå! För folk ser bara pengarna de kan få, de fattar inte att dessa pengar kommer att försvinna ändå när barnet väl kommer. För än en gång så kostar det pengar att ha barn. Man fick rösta på aftonbladet om det skulle bidra till att man skulle skaffa barn om man fick 10000 kr, och typ 70% svarade ja. Dessa människor ska fan inte ha barn!!! Det sista det handlar om att skaffa ett barn är att tjäna pengar.

Aja, idag ska jag plugga lite o sen bara ta det lugnt. Nu ska jag dricka kaffe!

Bra dag!

Kategori: Allmänt

Idag har varit en bra men lång dag.. seminariet gick bra, och jag har fått veta att jag blev godkänd både på tentan och rapporten, inte för att jag var orolig men ändå :P Jobbet gick helt okej också, sålde en och det räcker för min del även om målet är att sälja 2 :P

Sen har jag ju faktiskt inte gjort så mycket mer idag, har varit ganska fullt upp med skola och jobb. Morgondagen kommer dock bli lugnare än vad jag trodde, för de tog bort en text som jag hade planerat att läsa imorn så då har jag läst allt jag behöver för tillfället! Skönt!!

God natt!

Ny vecka

Kategori: Allmänt

God morgon!

Nu e det äntligen måndag igen :P Haha, nä, så e det nog inte så många som känner, men jag som har varit ensam hemma hela helgen tycker faktiskt att det e skönt. För nu har halva tiden gått som Micke ska va borta! Eller ja, lite senare idag har halva tiden gått, men jag kommer nog inte hinna tänka på det idag för jag har fult upp! Jag har faktiskt ganska fullt upp hela veckan!

Måndag: 09.30-10.00 plugga, 13-16 seminarium, 17-21 jobba
Tisdag: 10-12 föreläsning, 12- basgruppsarbete, på kvällen måste jag plugga
Onsdag: 8.30-11 föreläsning, 11- basgruppsarbete, efter det åka ner på stan o lämna utdrag på stadshuset + handla till i helgen, 17-21 jobba
Torsdag: Ledig faktiskt. Men ska börja på rapporten och städa hemma tills Micke kommer hem!
Fredag: 13-16 seminarium, 19 Micke :)
Lördag: Inflyttningsfest hos Anna o Mattias
Söndag: 17-21 jobba

Fullt upp o fullt upp, idag o på onsdag e iaf ganska fulla. Men hela veckan e planerad iaf, det e alltid skönt o ha nån dag som man bara kan göra vad som helst på, men jag har ju lördag innan festen, men det bästa vore om jag skrev på rapporten då :P Aja, det blir nog bra. Det e skönt o ha mycket o göra när Micke e borta, då tänker jag mindre på att han inte e här. Han har för övrigt kommit fram till hemavan ordentligt. Innat vid 00.30 skickade han sms att de satt o hade någon rolig frågesport, så honom går det ingen nöd på. Imorn tills på torsdag åker de ut på tur, så då kan vi nog inte höras, då blir det ännu tråkigare att han e borta :P Nä, ag ska inte klaga så mycket på det, jag tyker att jag har klarat det ovanligt bra den här gången, jag kan sova på nätterna o så :)

Jag har lite ont i halsen, hade det till o från förra veckan också, sen hade jag feber bara en kväll.. va jättekonstigt. Om halsen inte ger sig kanske jag måste sjukanmäla mig idag.. nej, va synd :P Haha, det blir nog o jobba ändå om jag känner mig själv!

Utskällning

Kategori: Allmänt

Ojoj.. det gick inte bra idag på jobbet, inte för nån. Så vid 20.15 tog chefen ut oss allihoppa o skällde på oss för att vi inte sålde. Aja, jag jobbar bara på, ibland säljer jag o ibland inte, men jag kan ju inte påstå att jag brinner för det här jobbet så.. men jag tycker att jobbet känns helt okej.. Men det e ju aldrig kul o få en utskällning!

Annars har jag inte gjort så mycket mer sen förra inlägget så jag säger god natt för idag. Imorn är det skola igen. Har seminarium kl 13 och tänkte hinna plugga lite innan dess! Sen ska jag jobba igen på kvällen, känner mig väl halvpeppad inför det just nu :P

Härliga söndag!

Kategori: Allmänt

Hallå hallå!

Här sitter jag e typ piggast i Sverige :) Hade ju en jättelugn hemmakväll igår och det får jag löning för idag! Hade lite svårt o sova inatt fast jag var så trött, men jag sov nog tillräckligt många timmar iaf!

Idag har jag än så länge arit o lämnat Mickes ryggsäck vid bussen som ska ta den till Hemavan, varit på OK o hämtat mina böcker som jag shoppade för nån vecka sen och varit hemma hos anna o fikat! Jag har dessutom pluggat lite, ojojojdå! Nu ska jag plugga lite till o sen ska jag äta lite o sen sticka iväg till jobbet! Kanske äter på jobbet beroende på hur bussarna går, har för mig att det inte går nån 16.30 buss på söndagar, o isf måste jag ta 16-bussen o då har jag typ 40 min på jobbet innan jag börjar så då tar jag nog med mig mat o äter där istället!

Hoppas ni har haft en bra helg!

Galet vad trött man kan bli av frisk luft!

Kategori: Allmänt

Ojoj, vad trött jag e! Helt galet. Jag e glad att det inte e jag som har middagsgäster eller ska på konsert ikväll, för jag vill bara sova :P Micke e ju i sthlm o e på Metallica just nu, tror han har skitkul! Jag e lite avis, inte på att han e på metallica.. men på att han får göra nåt som inte e vardag nu idag o sen hela nästa vecka då han ska till hemavan med skolan. Själv har jag jättemycket i skolan nästa vecka. Förhoppningsvis kan vi vara så effektiva i basgruppen så vi e lediga på torsdag, för ist kan jag börja med min rapport då, för nu ska vi skriva en till! Den ska va lika kort som den förra (5-7 sidor) men den ska innehålla lite fler delar, t ex en teori-del. Har aldrig skrivit en teori-del.. Men men, råkade se i bokhyllan att micke har boken som vi ska utgå ifrån så det blir nog bra!

Nu börjar melodifestivalen strax.. har egentligen ingen större lust att titta.. vet ju att låtarna inte e spec bra, men det e inget annat o se så..

Imorn ska jag bära Mickes tunga ryggsäck till IKSU (2 km), ska va där kl 12. Haha, nä, jag driver bara, jag ska inte bära dit den, jag ska bära den till bussen :P Sen ska jag o ryggsäcken ta bussen till IKSU :P Sen ska jag hem o plugga o sen ska jag hem o plugga innan jag börjar jobba kl 17. Känner inte alls för o jobba imorn, men det kan ju ha o göra med att jag e jättetrött nu.

Nydalasjön

Kategori: Allmänt

Hallå hallå!

Nu sitter jag hemma hos anna sen ett par timmar tillbaka.. jag, anna o mattias har gått runt nydalasjön för att grilla.. men det gick inte så bra att få upp nån eld med sur ved så efter drygt en timme gav vi upp o gick hem till dem. När vi skulle hem från grillningen tyckte anna att vi skulle gå över isen, och de gjorde vi, och dyblöta blev vi. Vi pulsade i snö upp till halva vaden o längst ner var det bara vatten, så fötterna badade! Nu har vi ätit korv o druckit kaffe o nu bakar anna o mattias ska börja med maten för de ska ha middagsgäster ikväll. Så jag ska nog gå hem snart!

Ikväll måste jag läsa lite, ska förbereda 2 seminarier i veckan o ikväll måste jag ha läst färdigt till det första så jag kan börja läsa till det andra imorn. Men det e inte så mycket kvar o läsa idag, kanske 30 sidor, men det e så mycket onödigt så jag läser väl typ hälften :P Sen kanske jag går över hit igen o kikar på schlagern.. om jag inte hinner somna, efter promenaden var vi riktigt möra!

Imorn har jag fullt upp. Ska jobba imornkväll.. känns lite jobbigt, vill helst vara ledig!

Bokat!

Kategori: Allmänt

Nu har Micke o hans familj varit o bokat alla utflykter till resan. Så här blir det: På Haiti ska jag, Micke o Sandra åka jetski, på jamaica ska alla bada med delfiner, på grand cayman ska jag, Micke o Mickes pappa snorkla och i mexico ska alla till typ en paradis-ö. Kommer bli så jäkla najs!

Ikväll ska jag titta på let´s dance.. O sen typ gå o lägga mig o läsa. Har varit riktigt duktig med läsandet idag! Eller, det blir nog let´s dance och ett the city avsnitt!

Imorn ska jag o anna gå runt nydala o grilla! Asbra, förutom att jag fick lite ont i foten av någon oförklarlig anledning igår.. men nu gör det inte så ont längre så jag hoppas att det har gått över helt tills imorn!

Kryssning

Kategori: Allmänt

Haha, nej, kläderna är inte till ett hemligt bröllop.. de är till kryssningen! Är ju finmiddag varje kväll o då tyckte Micke att han behövde lite nya kläder :) Och jag klagar inte om de är såhär fina ;) Själv köpte jag så många klänningar i Thailand så jag får klara mig. Men om jag hittar en vanlig enkel svart klänning så ska jag köpa den, bara för att det helt enkelt e bra att ha en svart klänning :P

Nu e Micke hemma hos föräldrarna i Stockholm. Idag ska de sätta sig och boka utflykter till kryssningen. Woohoo! Det e inte lång tid kvar nu. Mindre än 2 månader. Ganska exakt 7 veckor kvar!

Jag gjode värsta fyndet igår. Kollar ju på the hills varje tisdag på datorn på mtv:s hemsida.. så man alltid har sett det nyaste från usa, tar ju lite längre id innan de visar det här på mtv. Men nu har det varit uppehåll i typ 3 månader så när jag bara kikade runt lite på internet igår så ser jag att whitney, som är med i the hills men ny har flyttat till new york har kommit med en egen serie, The city. Klockrent att jag hittade den nu när jag ska va ensam en vecka, 11 avsnitt har kommit! Katjing! Men jag måste ta det lite lugnt, för jag skulle kunna titta på alla 11 på en dag, men jag har varit duktig. Tittade på 2 igårkväll och 1 imorse till frukosten. Sen blir det nog två ikväll.. så kanske ungefär 3 om dan när jag e ledig.. Då har jag ett kvar tills på måndag.. och sen kommer ett nytt avsnitt på tisdag.. då är det bara onsdag o torsdag när jag inte har nåt o sen kommer ju Micke på fredag.. haha, bra planerat!

Idag ska jag även se till att läsa lite.. har läst typ 15 sidor idag. Nä.. nu sa jag nog fel, läste lite i sängen också innan jag gick upp, så typ 20 sidor! Ska läsa typ 40 sidor till idag hoppas jag! Ja, det ska inte va nåt problem.

Inatt när jag låg o sov, somnade ganska enkelt faktiskt, det trodde jag aldrig. Men då iaf, så ringde självklart käre storebror o väckte mig för att han ville ha sällskap när han gick hem från krogen, haha, så dum! Nä, så får man inte säga.. jag hade gjort likadant om jag hade vågat 00.45 natten till fredag.. det e klart man vill ha sällskap när man går själv! Typiskt bara att det var svårare att somna om efter det :P Nä,men hade en ganska smärtfri natt, hoppas att resten av nätterna går lika bra. Bara 7 ensama nätter kvar nu ;P

Ha en trevlig dag!

Bilder

Kategori: Allmänt

Igår var vi som sagt o shoppade, så här fin blev Micke i sina nya kläder!

                   
                                          

Fin va?

Nu är han iväg o leker med sina småttingar som han är ledare till varje torsdag, sen ska han ta nattbussen till Sthlm som går 20.20. Själv ska jag mest inte göra nånting. Sitter i soffan med datorn just nu men batteriet håller på o ta slut så nu får det va nog!

Shopping!

Kategori: Allmänt

Igår åkte vi ner på stan o shoppade innan jobbet! Var mest micke som shoppade, ojojoj! Han köpte nya kostymbyxor, 2 nya skjortor, en väst, 3 t-shirtar, ett par skor, strumpor... Ja, det e allt jag kommer ihåg :P Nä, han köte skärp också.. Själv köpte jag två bh:ar, strumpor och en plattång.. hmm.. han köpte vantar också o tennisbollar köpte vi. Mmm.. va mycket pengar som gick, men det e ok, för imorn e det lön igen, vi får lön varje fredag!

Idag ska jag umgås med Micke hela dagen för ikväll åker han till sthlm, och på söndag åker han direkt från sthlm upp till hemavan och kommer inte hem förän nästa fredag! Så jag ska va ensam ett tag.. inte alls roligt! Men det e lugnt, jag ska nog lyckas sysselsätta mig!

Idag e det plusgrader, nu hoppas jag att snön ska börja smälta snart. Dags för vår!

Män som hatar kvinnor!

Kategori: Allmänt

Ojojoj, vilken film. Bästa svenska filmen vågar jag nog påstå. Möjligtvis även den sjukaste, råaste och brutalaste svenska filmen också! Men den var väldigt bra, se den!! Ska du bara se en film det här året så är det den här filmen du ska se, den var grymt bra, med betoning på grymt, den var grym på alla sätt man kan använda ordet grym!! Efter filmen GICK vi faktiskt hem, tog ca 45-50 min men det var skönt när vi hade suttit i över 2½ timmar och efter det sov vi nog båda gott inatt för ingen av oss hade vidare lust att gå upp imorse, trots att min väckarklocka inte gick igång förän 8.45 o jag inte väckte micke förän 9.30! Men å andra sidan var vi ju inte hemma förän vid 1 inatt.

Nu har vi suttit och skrivit basgruppsarbete tills på måndag då det e seminarium. Så nu e det långhelg, eller ska jobba ikväll.. men sen e det helg! Dock måste jag läsa lite, eller ganska mycket i helgen..

Nu ska jag o Micke ner på stan!

Va?!

Kategori: Allmänt

Nu får det vara nog!! Vi bestämde oss lite spontant för att vi skulle gå på bio ikväll, o det blev lite bråttom för micke skulle precis åka iväg o jobba. Så vi bokade biljetterna, o sen såg jag att filmen håller på i 2½ timmar, så då sa jag men vafan, då går det ju inga bussar hem (på skämt, för jag trodde att bussarna fortfarande gick då, nån iaf!).. Men jag kollade för säkerhets skull, o inte fan går det nå bussar hem efter kl 00.. va?! Inte en enda? Nope.. Helt sjukt. Men då hade vi ju redan köpt biljetterna o Micke vägrar gå in o lämna tillbaka de.. Så då måste vi typ ta taxi hem, för jag tror inte att nån av oss kommer att känna för att ta en en timmes promenad hem.. Och då blev det helt plötsligt en dyr bio!!!

Ska se män som hatar kvinnor iaf. Har köpt boken på bokrean också, men har hört att både filmen och boken e så bra så jag kan nog motivera mig att läsa boken även efter att jag sett filmen, om inte annars på flyget över till USA när jag ändå inte kommer ha speciellt mycket för mig! Det e mindre än 2 månader kvar nu.. :)

Pokerfejs

Kategori: Allmänt

Nej, nej, jag har inget pokerfejs på föreläsningarna. Är det en tråkig föreläsning och jag e trött så gäspar jag! Precis så var det idag. Läraren verkade jättebra men alla dessa föreläsningar om självklara saker börjar trötta ut en. Jag har heller inte sovit jättemånga timmar per natt de senaste nätterna, blir alltid minst en kopp kaffe för mycket när jag jobbar, de har så jäkla gott kaffe!! Så idag, fast föreläsningen bara var 1½ timme så höll jag på o dö! När jag kom hem la jag mig o sov nästan på direkten tills micke väckte mig o hade gjort lunch! Snällt :)

Idag ska jag bara läsa lite o ta det lugnt. Har sovmorgon imorn, men ska gå o simma vid 9. Ja, det e ju ändå sovmorgon :P

Micke ska jobba ikväll så själv ska jag titta på mästarnas mästare kl 20 o sen vet jag inte riktigt..

Jodå!

Kategori: Allmänt

Hej hej!

Kom precis hem från jobbet. Sålde en försäkring på fyra timmar och det e väl ok! Helst vill jag ju ändå sälja minst två per pass men det går inte alltid så bra :P Väldigt sällan faktiskt :P

Kom hem o såg att cityakuten börjat igen, bra bra! Sista sässongen nu!

Imorn går jag bara i skolan i 1½ timme.. sen ska jag hem o läsa lite o bara ta det lugnt och njuta av att inte jobba en kväll! Har blivit mycket jobb på senaste tiden!

Nu börjar cityakuten igen!
God natt!

B & S

Kategori: Allmänt

Hej hej!

För alla som inte följer serien Brothers and sisters, göör det! Den är lätt en av världens bästa serier just nu! Och för all som tycker om att böla lite framför tv:n så är det här en klockren serie! Jag sitter tårögd under varje avsnitt! O micke bara garvar åt mig :P Nä, men seriöst B&S!!

Imorse gick jag o micke o simmade, simmade 50 längder!! Bra bra! Sen hade jag momentinfo o sen gick jag hem o åt lunch o slängde mig i soffan.

Jobbet igår gick som sagt sådär, vi får hoppas att det går bättre ikväll!

Inte så bra!

Kategori: Allmänt

Jobbet gick inte så bra idag. Sålde en försäkring precis i början av passet men sen blev det inte nå mer tyvärr.. så 8 timmars jobb och en såld försäkring kan väl inte direkt kallas för godkänt :S Annars var det väl ganska okej att jobba dubbelpass, kommer se till att göra det då o då för att slippa åka dit 3 ggr i veckan. Den här veckan ska jag däremot jobba 3 fristående pass, ska jobba imornkväll, på onsdagkväll o på söndagkväll..

Nu trodde jag att vi skulle gå o lägga oss o titta på ett avsnitt av las vegas.. men nu verkar det som att Micke hämtar mackor i köket. Aja, det var tydligen bara två mackor idag, så då går det väl snabbt!!

Imorn ska jag simma.. sen ska jag ha föreläsning i två timmar o sen ska jag till biblan o antingen låna en bok som jag står i kö på eler kopiera ur den boken om jag inte kan låna den imorn! Sen ska jag hem o läsa!!

God natt!

Det blev inget!

Kategori: Allmänt

Det blev ingen simning idag innan jobbet. Micke bestämde när vi gick o la oss att vi skulle skippa det. Istället hade vi planer på att gå ill jobbet, men det skippade vi också! Så ingen motion idag inte :P Men ska simma både imorn o på tisdag så det blir nog bra!

Nu ska vi strax åka till jobbet.

Inte riktigt rätt personer gick vidare till globen igår. Thorleifs var ju klockrena!! Men men, vi röstar ju inte så då får man inte klaga. Men asså, alla låtar va jättedåliga i början, o sen blir de bra, varför göra så? Gör låtar som e bra heeela vägen! Kan nån berätta för mig vilken låt det var star pilots hade snott? Varken jag eller micke kunde komma på det, men man hade ju definitivt hört den förr! Anna, jag tror på dig, du verkar ha koll på sånt ;P

Dags att vattna blommorna..