veroniicakarlssons

Sen var det inget mer med det!

Kategori: Allmänt

Hej hej!

Jag gick faktiskt ut för att springa, men det blåste o var kallt så jag gick hem igen! Men, nu har jag satt upp ett mål med träningen, ska kunna springa 1,2 mil innan 1 augusti! Den du!! Ojoj..

AIK:s målvakt har brytit benet i en match mot assyriska, han krockade med en spelare och det blev tydligen en våldsam smäll. På aftonbladet står det: I samband med olyckan svimmade också AIK:s assisterande tränare Christer Svärd. Hoppsan!

Ikväll blir det ugnspankaka till middag! Mums! Sen blir det som sagt en lugn hemmakväll.

Imorn ska vi gå o simma efter frukost o sen ska vi jobba 12.45-21.00.. Får hoppas att det går lika bra som sist ;)

Taggad

Kategori: Allmänt

Man kunde tro att Kalla va taggad inför dagens 3 mil.. men men, efter vill man vinna kan man inte falla, Kalla! Haha, fyndigt va?! Nä, men det va tråkigt att hon inte lyckades hänga på i täten, men det märktes ganska snabbt att hon inte orkade..

En annan person som däremot e taggad e tydligen Micke, som e väldigt taggad inför melodifestivalen ikväll. Tror mest att han längtar efter att se Agnes i henne tajta dräkt ;P

För en stund sen var han ute o sprang i kängor o ryggsäck upp o ner för en backe.. Hmm.. nä, vi e inte så lika varandra :P Jag funderar på att ta en promenad snart, men det e lite kallt ute. Men jag ska nog göra det iaf! Vi får se ;) Jag måste städa undan lite papper.. ligger lönespecar på köksbordet o pluggpapper på vardagsrumsbordet.. jobbigt!

Nu e loppet slut, ska se vart Kalla kommer.. 18:e plats blev det. Synd!

Lördag!

Kategori: Allmänt

Hej hej!

Nu har vi precis ätit frukost. Micke sitter brevid mig i soffan o spelar på sitt mini-playstation! Han är liite beroende av det nu för tiden. Jag ska bara ta det lugnt idag. Micke har fått för sig att han ska ta på sig kängor o springa upp o ner för en backe, haha, ojoj.. Jag tror jag skippar det passet!!

Igårkväll blev det så att Micke tyckte att vi skulle gå o lägga oss typ vid 17.30.. så vi gjorde det och sen somnade vi.. sen vaknade vi av att min mobil ringde vid 19! Tack Fredrik, det var bra gjort, annars hade vi sovit bort hela kvällen..! Så då gick vi upp.. tog det lugnt en stund. Och sen blev det popcorn framför ett par las vegas-avsnitt. Sen spelade vi lite kort innan vi gick o la oss igen :P

Trisslotterna vi skulle skrapa var bara skit! Ingen vinst på 4 lotter! Inte ofta det händer!

Det blir nog en lugn hemmadag idag för min del. Jag ska välja ut vilka foton jag vill framkalla från thailand, jul, fredriks fest osv.. Plus att jag ska läsa några sidor.

Jag o Micke har pratat om att gå o se män som hatar kvinnor på bio, men alltså, fredrik, ingår den i hans böcker som du läste i thailand? För visst var det typ som en serie? O visst vill man helst läsa de böckerna?

Trevlig helg!

Storhandling!

Kategori: Allmänt

Hej hej!

Nu har vi varit och handlat på Maxi! Jag lyckades muta honom med donken :P Ca 1000kr gick det på och detta bars hem i en varsin ryggsäck (mickes ca 9 kilo tyngre än min :P Men min vägde ändå drygt 10 kilo!)!

Vi vet fortfarande inte riktigt vad vi ska göra ikväll, är överens om att vi bara ska va hemma o ta det lugnt imornkväll iaf!

Glömde skriva att en till sak som bidrog till att min dag va så bra igår var att vi sålde säng-gaveln!! Så nu sover vi på golvet :S Haha, det e ok, vi har lagt dit extramadrassen så sängen e ändå nästan lika hög som en vanlig säng :P

Nu ska jag hjälpa Micke o diska lite o sen ska vi skrapa trisslotter!

Ny dag!

Kategori: Allmänt

God morgon!

Jag o Micke har startat vår dag med en varsin smoothie!


I dessa små godingar är det, vaniljyoghurt, naturell yoghurt, banan, apelsin och de små prickarna e linfrön!

Jag var nog lite trött när jag skrev igår.. provisionen jag får per sälj e 125 kr, och det gjorde att jag fick en timlön på 195kr/h och inget annat! Jag e ganska nöjd, men micke börjar tröttna på mitt tjat, han vill att jag ska börja tjata om att jag ska bli faster igen istället, haha!

Vi har pratat hundnamn också, om vi köper en hanhund blir det nog en Leo och blir det en tik blir det nog en Agnes! Jag längtar!! Men först längtar jag till caribien!

Lite bilder på cheesecaken:

       

Den var god vill jag lova. Eller den e god. Jag tar en bit o Micke tar två bitar varje kväll, men det finns kvar tills ikväll också!
Nästa gång blir det en blåbärscheesecake från leyla bakar! Cheesecake e typ det godaste som finns! Men det dröjer några veckor innan det e dags för bak igen!

Idag är jag ledig. Ska ta det lugnt o läsa lite.. När micke kommer hem från skolan vid 15 ska vi förhoppningsvis gå o handla. Han kommer va hungrig då så förhoppningsvis kan jag muta honom med att han får äta donken om han bär ryggsäcken. Kanske blir en flaska vin till ikväll också.. beroende på vad vi ska göra, det vet vi inte än men Micke vill inte slösa pengar.. konstigt för han ska ju få massa pengar av mig idag som ja e skyldig honom. Fast det vet han ju inte än iofs :P

Vilken dag!!

Kategori: Allmänt

Hej hej!

Idag har jag haft en toppendag! Kan börja med o berätta att jag bakade igår, cheesecake med browniebotten, den blev grymt god!

Idag gick jag till skolan vid 9, gick först till biblan o fixade OH-bilder till min presentation som jag hade idag, och presentationen gick jättebra! Efter att jag hade varit på biblan gick jag till studievägledaren eftersom jag inte hann det härom dan, fixade alla mina kurser och råkade se att jag antagligen kommer bli placerad på ålidhemskolan på min praktik i slutet av den här terminen, känns jäkligt bra eftersom det e typ 10 min från där jag bor! Efter det gick jag tillbaka till biblan och fixade en blankett som jag nu har skickat till polisen så jag får ett utdrag ur belastningsregistret som jag ska gå o visa på stadshuset så jag kan börja jobba som vikarie! Efter det var det presentationen som som sagt gick bra! Sen gick jag och simmade, simmade 50 längder idag, så 1250m!!

Ikväll har jag jobbat och det gick nästan oförskämt bra. Jag sålde 4 försäkringar vilket innebär att jag slog rekord! Och det innebär också att jag hade en timlön på 125kr/h!! Katjing!!

Nu har jag precis kommit hem så nu ska jag ta helg! Är ledig imorn så jag tänkte ha helg fredag, lördag för sen ska jag jobba hela dagen på söndag!

God Natt!

(Anna, det blev bara ett inlägg idag också :P)

Så får det bli!

Kategori: Allmänt

Halloj!

Idag var jag  i skolan och kopierade lite.. blev positivt öerraskad när jag såg att jag bara behövde kopiera typ 12 sidor. En annan bok har jag ställt mig på kö på så den får jag förhoppningsvis långa på måndag, annars kopierar jag den då! Och en tredje text finns på internet och det e allt jag behöer läsa till nästa ecka så jag e ganska lugn just nu!

Efter kopieringen gick jag o micke o simmade, simmade 48 längder så 1,2km! Ska simma imorn igen efter skolan!

Nu ska jag sova lite, börjar få huudvärk.. Den kommer mer sällan nu för tiden men då o då sätter den igång! O nu har jag ju faktiskt varit vaken i 5 timmar :O Sen ska jag baka! Idag ska jag göra det!

Det var jätteskönt att gå frm o tillbaka till skolan idag, va typ -2 när jag gick hemifrån o 0-gradigt när jag kom hem, o skinande sol. Tyvärr blåser det lite men det e ok!

Inget bak!

Kategori: Allmänt

Det blev inget bak idag.. Men jag har vikt tvätten iaf! Plus att jag har kollat igenom allt jag har o göra i skolan de närmaste 5 veckorna så jag vet när jag kan jobba.. usch, vad mycket det e just nu! Först tänkte jag att jag skulle ta en helt ledig dag imorn.. men när jag har tittat på allt jag har o göra i framtiden så ska jag nog inte det ändå :P

Så såhär ser morgondagen antagligen ut:

10.00 frukost
11.20 biblan och kopiera lite som behövs läsas till nästa vecka
12.00 träffa micke på iksu o gå o simma
13.30 hemma igen o lagar lunch
14.30 sova en stund ;)
16.00 baka och medan den är i ugnen ska jag börja läsa

Sen blir väl kvällen typ att laga middag och äta o titta på grey´s o fika!
Vi får se hur länge den här planen håller imorn :P

Till middag idag blev det kyckling med broccoli o paprika, med matlagningsgrädde och fetaost o sen ris till det! Det var gott! Nu håller Micke på o gör färskpressad apelsinjuice till efterrätt. Så blir det väl förhoppningsvis ett las vegas-avsnitt till det.

Kom på att jag måste förbereda en pressentation av rapporten tills på torsdag också.. men det går väl snabbt.. kör på powerpoint om man får! Så kanske måste gå upp liite tidigare imorn o fixa det.. vi får se!

Nu säger jag hej då för idag ;)
Sov gott o  dröm sött, men ha en trevlig kväll först! Jag tänker iaf vara ledig resten av kvällen!!

Yeeeeeeees!!

Kategori: Allmänt

Jag e så jävla gryyym!! Har skrivit min rapport nu, HELA!! När jag bara hade metoden, syftet, referenslistan och intervjuguiden kvar så tänkte jag, om jag göra allt det här idag så e jag ledig imorn!! Sköönt!!

Jag har varken bakat eller vikt tvätt dock.. kanske bakar imorn istället.. Nä, ska nog göra det ikväll. Nu ska jag gå o vika tvätt! Ingen av de som skulle komma o kolla på sängen idag har hört av sig, jag blir så trött!!

Har hittat perfekta hundar vi vill ha! Tyvärr föddes de två månader för tidigt för de är leveransklara i mitten av mars istället för i mitten av maj då vi vill ha våran ;) Men det kanske finns nån liten plutt kvar då. Skitsöta blandisar, border collie, collie, labrador och en till ras. Heeelt perfekta!! Synd synd!

Kanske man ska boka ett arbetspass imorn.. Nää.. jag orkar inte! Jag ska va ledig! Vi får ävl se.. vet ju hur jag gjorde förra veckan när jag inte ville jobba :P

Vi har haft plusgrader idag, det tycker jag verkligen inte om.. kommer bli helt galet med slask när allt ska smälta, men nu e det minus igen! Plus att jag har sagt att jag ska börja springa igen när det e 5 plus ute, o det orkar jag inte än :P

Fettisdagen

Kategori: Allmänt

Hej hej!

Idag har vi haft en effektiv dag här hemma! Jag har skrivit färdig både resultatet och diskussionen på min rapport. Så nu e det bara metod och syfte kvar. Förutom referenslista och framsida dårå, men allt det kan fixas imorn. Jag kanske kommer börja med metoden lite senare idag. Förutom det har vi både tvättat och städat och nu e Micke o handlar! Vi behöver handla så mycket så vi får ta det i omgångar. Så han är iväg nu och handlar lite mindre än hälften. Så får vi gå i helgen eller nåt o handa resten!

Imorn kommer jag bli rik! Får ersättning från skolan för resa o boende iom Thailand. Jag får lön från donken + lån o bidrag från csn! Heeelt perfekt. Förutom att jag e skyldig Micke nästan 4000kr.. så vi får se hur mycket av det jag får som jag får behålla...

Ikväll tänkte jag baka. Fick en browniebok av Fredrik o Leyla när jag fyllde år men jag har inte hunnit testa nåt än men ikväll, eller ja.. kanske om nån timme tänkte jag baka en cheesecake med brownie-botten! Micke har tydligen både köpt semlor och bullar också. Bullar eftersom jag inte äter semlor :P Så vi kanske måste bjuda över nån på fika :P

Nu ska jag gå o vika tvätt! Oj, nu kom Micke hem, då ska jag nog hjälpa till o packa upp. Han vill tydligen fika, hmm.. okej!

Så gör man väl inte..

Kategori: Allmänt

Hmm.. det var en kille som hörde av sig till Micke igår när vi va på väg till jobbet o undrade hur hög sänggaveln var så vi mäte den när vi kom hem o smsade honom, sen ringde han idag när micke va på väg till jobbet o sa att han ville köpa den och ville absolut komma ikväll. Så de bestämmer att han ska komma 19.45 men sen hör han av sig vid 18 och säger att han har ändrat sig i sista sekund! Vafan! Tur att jag inte hann städa :P Nämen.. två stycken har ringt och vill komma o titta imorn så vi måste städa imron ändå! Men då får jag hjälp av Micke iaf!

Nu ska jag gå o skölja min tallrik och gå ner o titta om tvättstugan e ledig imorn!


Har förresten varit duktig med pluggandet idag. Har skrivit färdigt bakgrunden o nästan hela resultatet. Så imorn ska jag göra diskussionen o förhoppningsvis en bit av metoden!

Woho!

Kategori: Allmänt

Hej hej!

Den här dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig :P Jag skrev ju att jag skulle gå till studievägledaren. Meningen var att jag skulle gå dit och sen åka ner på stan och äta lunch innan arbetsintervjun men just när jag skulle gå så kom jag på att jag hade glömt mitt utdrag från belastningsregistret hemma.. så då fick jag skippa studievägledaren o gå hem. När jag kom hem så märkte jag att utdraget jag hade var för att jobba med försäkringsförmedling, jag visste inte att det fanns olika utdrag :P Så jag ringde till hon som jag skulle på intervju hos och sa som det var men det var ingen fara så jag gjorde lunch hemma o sen åkte jag iväg till intervjun. Om man kan kalla det för en intervju, det var typ så här går det till, du kan skriva på det här pappret om sekretess. Haha! Sen ska jag komma ner o visa utdraget när jag har fått det o sen kan jag börja jobba!

Så nu har jag precis kommit hem igen o nu ska jag plugga!

Seeegt

Kategori: Allmänt

God morgon!

Jag bestämde mig för att skippa dagens lektion som var tentamensgenomgång och uppsatshandledning. Kändes onödigt eftersom jag vet att jag klarade tentan och redan har skrivit några uppsatser! Så istället gick jag till biblioteket för att läsa en bok till uppsatsen, men den var borta.. så nu har jag suttit och sökt lite på internet om skolans historia!

Om en stud ska jag gå till studievägledren och snacka lite om vilka ämnen som e smarta o välja, förhoppningsvis tycker han att det e bra att välja samhällskunskap och sedan so-blocket, då blir jag so-lärare på högstadiet och det e ju det jag vill! Men problemet e att jag inte visste vid uppropet att det fanns ett so-block och isf hade jag tänkt att läsa samhälle och religion och sen ansöka om dubbel examen så jag blev både högstadie och gymnasielärare.. o man va tvungen att fylla i en blanket första dagen om vart man ville göra sin praktik, och då kryssade jag i både gymnasie och grundskola, för man måste ha gjort praktik på båda om man ska ansöka om dubbel examen, så nu måste jag gå dit o reda ut lite! Hoppas han har tid, annars får jag väl boka en tid, men de brukar inte ha så mycket för sig :P

Sen ska jag ner på stan o gå på arbetsintervju, önska mig lycka till!

Nu var helgen slut för den här gången!

Kategori: Allmänt

God afton :)

Nu var den här helgen slut, men det känns inte såå jobbigt. Förutom att jag har skola imorn (tentamensgenomgång och handledning till uppsatsen) så är jag ledig tills på torsdag. Eller, ledig o ledig, jag ska ju skriva uppsatsen, men jag behöver inte gå till skolan iaf!

Nu har vi precis kommit hem från jobbet.. ingen av oss sålde nåt men jag var otrooligt nära. Höll på att spela in avtalet men då hade kunden glömt de fyra sista siffrorna i ena barnets personnummer.. så det var ju lite surt. Men jag skulle ringa tillbaka på torsdag o då ska hon köoa iaf. Problemet e bara att de har ju fått papper hemskickade också o hon hade redan fyllt i dem, så jag hoppas verkligen att hon inte skickar iväg de innan torsdag! Det e 125kr jag förlorar isf!!

Nu ska vi titta på ett avsnitt av Las Vegas o sen ska vi gå o lägga oss!
God Natt!

Förresten..

Kategori: Allmänt

Nä, Fredrik, det e inte Umeå.. Umeå e inte sådär tätbebyggt :P Men det kanske e Ör..

Färdigpluggat för idag!

Kategori: Allmänt

Hallå där! Nu har jag pluggat i några timmar. Har skrivit halva bakgrunden, resten ska jag skriva imorn för jag behöver en bok på biblioteket till det. På tisdag ska jag fixa hela resultatdelen (har redan gjort mycket på den men behöver få in lite referenser och så..) och på onsdag blir det diskussion, syfte och metod och sen e den färdig!

Snart ska jag gå och göra mig i ordning. Ska åka till jobbet om en och en halv timme. Både jag o Micke ska jobba ikväll. Vi sa att vi skulle försöka boka in ungefär samma pass så vi får ses ibland också, men det har inte passat så ofta så då har vi ändå fått jobba olika dagar. Men det kanske klaffar bättre i framtiden. Det e inte såå kul när den ena alltid ska äta middag senast kl 16 och sen ska iväg.. blir så konstigt med alla måltider och så, o vi försöker ju laga så mycket som möjligt själva (eller jag försöker, Micke står inte vi spisen speciellt ofta, han lagade dock lunch nyss får jag väl ta o erkänna :P) men det e inte så kul o stå o laga mat om man ska äta själv och han ska värma på sen. Nånting säger mig att det blir mycket makaroner och köttbullar fför hans del i framtiden om vi inte kan boka samma pass, för han kommer nog inte stå o laga nåt annat när det bara e han som ska äta det :P


Igårkväll när vi gick o la oss mådde han lite illa.. då sa han: jag tror det kanske beror på att jag har ätit för mycket på sistonde..

Haha, ja, kanske, ätit mycket har han definitivt gjort iaf ;)

Imorn ska jag på arbetsintervju på kommunen. Ska förhoppningsvis börja jobba inom en vikariepool för förskola och grundskola. Det kan va kul. Blir ju antagligen inte så ofta eftersom man ofta inte kan en hel dag, o när man väl kan kanske de inte behöver en.. men ändå! Nånggång ibland kan det ju va kul! Kommer ändå behålla jobbet jag har nu, för det e ju lite mer fast, o jag kan välja själv när jag vill jobba!

Ny dag

Kategori: Allmänt

Hej hej!

Hade jättetrevligt hemma hos Anna igår. Vi åt kyckling med potatisklyftor och fetaoströra, jättegott! Sen tittade vi på melodifestivalen, och det var väl rätt som gick vidare, tycker att nästan alla var dåliga, men de två var väl lite bättre än de andra iaf!

Måste korrigera lite från igår, det e inte två veckor kvar tills vi åker, det e två månader :P O Fredrik, speedboat finns bara i Mexico så jag tror vi kör det där :P Psycho!

Idag blir det att plugga. Ska nog äta frukost snart o sen komma igång med plugget. Micke vill att vi ska träna innan jobbet men jag tror inte vi hinner det.. Inte jag iaf, o han pluggade typ ingenting igår fast han sa att han hade jättemycket o plugga i helgen.

Fredrik, vad tycker du om designen nu då? :P Psycho!

Annons

Kategori: Allmänt

Hallå hallå!

Nu har jag pluggat färdigt för idag.. Imorn ska jag läsa lite o förhoppningsvis göra färdigt bakgrunden och reultatet. Då e det inte mycket kvar sen! :) Eller, jo, typ hälften, men då e ju det lättaste kvar!

Vi tog ner våra "sänggardiner" för ett par veckor sen o tvättade de.. sen har de inte kommit upp igen. Idag när vi äntligen skulle sätta upp de, eller Micke skulle sätta upp de efter mycket tjat från mig, så var de jätteskrynkliga (såklart). De hade ju bara legat i en hög i två veckor så det va ju inte så konstigt.. Men då blev jag jätteless på hela grejen och vi har pratat om att göra oss av med den där förbaskade sänggaveln så nu la vi upp en annons på blocket, så nu ska den bort!! Så här ser den ut:





Igår satt vi förresten och bestämde vad vi vill göra på kryssningen. Man måste boka utflykterna i förväg o nu e det ju bara typ två veckor kvar! Så vi bestämde speedboat i mexico, snorkla på grand cayman, jetski på haiti också får mickes pappa bestämma för han fyller år då.. men vi hoppas att han bestämmer att vi ska bada med delfiner då för det e det vi inte har valt :P Om han väljer nåt annat så blir det nog att bada med delfiner istället för att åka jetski på haiti. Men Micke verkar sitta och sälja idén med att bada med delfiner på hans födelsedag för honom nu så det blir nog bra ;) Resten av tiden ska vi bara chilla o ligga på stranden och dricka drinkar!

Ikväll ska vi hem till Anna o äta middag, sen ska Micke vidare hem till en kompis på fest för speciellt inbjudna :P Fråga mig inte vad det betyder :P Själv ska jag stanna hos Anna och titta på melodifestivalen o dricka cola!

Om jag pluggar? Vad skulle jag annars göra?

Kategori: Allmänt

God morgon!

Haha, ja, anna, det kan bli dyrt, men oftast sköter han sig när vi e bortbjudna ;) Men han kanske inte kan följa med, o jag e billigare i drift ;P
Och Fredrik, jag förstår väl at du har ätit 7 mackor EN gång, du e ju alltid värst!

Vad ska folk hitta på idag då? Alltid kul o veta vad lediga människor gör.. själv kommer jag inte ihåg hur det känns att vara ledig en hel dag :P Haha, nä, så illa är det inte, men det e väldigt smockat i skolan just nu. Jag har idag skrivit en sida på min uppsats, och det blir nog 1-2 sidor till idag och då har jag skrivit nästan halva (det är en liten uppsats, 5-7 sidor, men vi har bara tills på torsdag på oss). Uppsatsen handlar om ett generationsperspektiv på skolan, så jag intervjuade mamma när jag var hemma sist och nu sitter jag och jämför hennes skolgång med min. Det är själva resultatdelen. Det är egentligen bara bakgrunden jag inte vill skriva.

Nu har jag iaf paus, sköönt!

Va?

Kategori: Allmänt

O nu kom han med kommentaren.. asså älskling, jag tror inte du förstår, jag e inte bara liite hungrig!

Jag: Hur många mackor gör du?
Han: 6
Jag: Va? Skrattar
Han: Men det e ju rostmackor..

Eeh va? Måste man käka för tre personer bara för att det e rostmackor??



Älskar dig fortfarande. Puss! ;) Bli inte arg, jag skojjar bara ;) Du får äta ur mycket du vill! Men det e inte såå konstigt om de vill ha 750 kr för 5 måltider i hemavan så mycket som du äter.. ;)

Tjockis?

Kategori: Allmänt

Vi va på buffé där man fick äta så mycket om möjligt.. sen åt vi popcorn på bion, godis när vi kom hem o han har druckit över en halvliter cola... o nu måste han göra en macka!

Häromdagen gjorde jag makaronipudding för 8 personer, det var igår faktiskt.. när jag kom hem från jobbet hade han ätit nästan halva.

Haha! Fölåt älskling, måste bara prata av mig lite när du e så tokig! Men det är ett mirakel att du ser ut som du gör ;) Älskar dig!

Middag och bio!

Kategori: Allmänt

Var o käkade buffé ikväll som sagt. Den var väl lite sådär, men för 99kr inkl dryck så var det definitivt värt det! Sen var vi på bio o såg Mammut, den var jättebra! Det var en både fin och hemsk historia, definitivt sevärd! Handlar om en familj och deras "barnflicka" och relationerna i en familj och att inte känna sig tillräcklig som föräldrar typ. Men jag började längta till Thailand, vill verkligen åka dit med Micke, o visa allt jag sett i Bangkok och få uppleva andra ställen med honom!! Men för honom hade filmen motsat effekt, han vill absolut inte åka dit nu :P

Nu sitter vi i soffan brevid varandra med varsin dator :P Så ska vi spendera resten fredagkvällen :P Nä, Micke ville titta på på spåret, fråga mig inte varför, vi tittar aldrig på det, men han var ganska bestämd :P Men när han hade sett 2 minuter ville han tydligen inte se mer... Men nu e det på iaf!

Tror det blir ett par las vegasavsnitt och sen kanske ganska tidigt i säng, båda behöver plugga imorn..

Tenta!

Kategori: Allmänt

Katjing!! Tentan avklarad! Det gick jättebra, är 100 på att jag har klarat den! Farligt o va kaxig kanske, men jag skulle bli riktigt chockad om jag inte blev godkänd!

Det gick bra på jobbet igår, sålde förvisso ingenting men det kändes bra. Fick några återkomster till söndag o nån till nästa torsdag också så förhoppningsvis blir det ett par sälj på de!

Jag bör egentligen börja skriva min uppsats nu, men jag orkar verkligen inte! Man borde få en dag ledigt när man har haft tenta! Visst?

Ikväll blir det iaf buffé på o´learys o sen bio, mammut! Sen blir det plugg hela helgen, förutom att jag bjudit hem mig själv till Anna imorn o sen ska jag jobba på söndagkväll. Såå.. det blir tydligen inte plugg hela helgen, hmm.. Aja, det löser sig! Tänker ändå inte plugga nu!!!

Hoppsan..

Kategori: Allmänt

Tänkte typ att jag skulle döva mitt dåliga samvete.. så jag skulle testa att boka ett arbetspass, var ganska säker på att det inte skulle gå.. men det gick visst :P Och man kan inte avboka ett pass om det är mindre än en vecka kvar till passet, och det känns ju dumt att ringa dit och avboka det när jag kan jobba.. Haha! Så jag ska tydligen visst jobba ikväll :P

Ellen

Kategori: Allmänt

Sitter och tittar på Ellen som varje dag när jag e ledig. Hon e så jäkla sjuk :P Bra bra!

Såå.. jag tänker nog inte jobba idag.. jag ångrade mig :P Har ju ändå tenta imorn! Har faktiskt börjat läsa lite, duktigt!! Kan det mesta.. måste bara titta lite mer vad de tycker är viktigt i behaviourismen och kognitivismen.. Så det blir nog bra! Men jag känner mig otroligt omotiverad.. inte alls som i vanliga fall inför en tenta!

Imorn ska jag o Micke åka ner på stan och käka buffé på o´learys för 99kr :) Sen blir det bio. Blir en lugn helg, båda har massa o plugga!

Snö och kallt!

Kategori: Allmänt

Hej hej!

Nu snöar det ute, det behövs knappast, vi har ju redan jättemycket snö! Jag tänker nog bara vara inne idag! Måste plugga det sista till tentan.. kommer nog inte plugga mer än högst 2 timmar för det orkar jag inte.. kanske ska gå in o kika om det finns nåt ledigt arbetspass ikväll.. de vill helst att man ska jobba 3 pass i veckan men jag har bara bokat in 2 pass varje vecka för jag har så mycket i skolan. Men nu tänker jag ju ändå inte plugga idag så :P O Micke ska ändå iväg ikväll så kanske.. men jag tror inte det :P Är kanske lite för lat just nu! Och jag tar gärna en ledig kväll.. kännss som att jag kommer ha jättemycket att göra efter imorn igen. Har ett arbete som ska skrivas på knappt en vecka. Dock bara typ 7 sidor, men tar ändå tid när upplägget måste va som en uppsats!

Nu ska jag umgås lite med Micke innan han ska till skolan. Vi har inte setts så mycket den här veckan!

Ny blogg. Nöjd Anna? :P

Kategori: Allmänt

Hej hej!

Anna tycker att jag inte ska vara medlem på ett gaycommunity och istället blogga här, och eftersom hon e så bestämd får jag väl helt enkelt göra som hon säger ;)

Nu tänker jag inte plugga mer för idag! Jag tror tentan på fredag kommer gå bra. Alla anteckningar är i sin ordning nu så imorn ska jag bara lsa igenom de ett par gånger.

Jag var ute för en stund sen. Då var det typ -16, nu e det -19.. usch! Imorn ska jag vara inne hela dan!

Ikväll blir det att titta på på friidrott på tv och sen grey`s som har premiär! Micke jobbar till 21. Han har också fullt upp just nu!

Nu ska jag kasta mig i soffan och bjuta av en ledig kväll utan jobb o plugg!

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt