veroniicakarlssons

Börjar bli trött..

Kategori: Allmänt

Eller rättare sagt, nu är jag fruktansvärt trött och mina ben värker! I fredagsnatt jobbade jag, lördagdag flytt, lördagnatt jobb (fruktansvärt mycket att göra, sprang så jag fick träningsvärk), söndag städa, måndag städa, tisdag städa färdigt.

Ja, som ni ser har det mest blivit städande de sista dagarna. Har även packat upp en del men känns inte som att man kommer någonvart längre. Men imorn ska jag se till att få in kläder, lakan och handdukar i garderober också ska vi tvätta. Men först ska vi iväg till nya lägenheten och städa färdigt. Har vart där tre timmar igår o tre timmar idag, imorn blir det nog bara en timme. Sen ska vi lämna nycklarna! Kl 12 måste vi va ute men vi tänkte va där redan vid 9.

Men Lienna o hennes kompis Ylva har bott här sen i lördags också så vi har faktiskt hunnit umgås liite iaf, vi kollade på film igårkväll, det e ungefär så mycket vi har umgåtts :P

Idag har vi även hunnit vara nere på stan o sitta o käka middag i solen och sen vart iväg o spelat lite brännboll med klassen.

Imorn blir det nog en promenad med Anna o Saga :)

Äntligen!

Kategori: Allmänt

Nu sitter vi här i vår nya lägenhet. Äntligen! Flytten tog ca 4 timmar, tre lass krävdes. Micke o Mattias jobbade på bra. Jag o Anna också, men måste nog säga att Micke o Mattias var snäppet vassare :P Men jag o Anna hade å andra sidan ansvaret för Saga och Aston så jag tycker att vi alla fyra gjorde ett bra jobb ;) Ovärdelig var hjälpen iaf!

Vi har packat upp en del faktiskt. Köket börjar se ut som ett kök, skönt. Vardagsrummet ser sådär ut. Men Linnea och hennes kompis ska sova här så deras madrasser måste få plats på golvet så vi tar det lite lugnt med vardagsrummet. Ja, egentligen är det bara köket som börjar komma i ordning.. :P

Imorn ska vi tillbaka till gamla lägenheten o städa.. Det känns sådär, men det blir nog bra.

Strax ska jag cykla iväg till jobbet. Är så jäkla trött men ibland måste man!

Flyttdags!

Kategori: Allmänt

Ja, nu bor vi ett flyttkaos kan man säga. Imorn går flyttlaset men vi har tjuvstartat! Vi var över medl ite sopsäckar och tömde ett par IKEA-kassar så vi kunde komma hem o packa i dem igen. Vi har även varit och storhandlat för nästan hela månadsbudgeten för mat. För nog utöka månadsbudgeten nu när vi har stor kyl o frys!
Annars var idag dagen då det var sista dagen på praktiken. Det känns väldigt bra att den är avklarad och det har gått väldigt bra de här veckorna! Så det är jätteskönt. Är nästan helt färdig med rapporten också och sen är det bara en uppgift kvar o sen är det sommarlov! Men det känns som sommarlov redan nu!
Inatt ska jag jobba. Kommer va grymt inatt och imorn kommer det va ännu bättre. Är evenemang i hela Umeå ikväll och imorn så de kommer vara mycket att göra, kul!
Nä, nu ska jag hjälpa älsklingen med det sista o sen ta en kopp kaffe innan det e dags att cykla iväg till jobbet i regnet.. 01-04 är passet, tjoho!

Snart är det dags!

Kategori: Allmänt

Vi fick veta i måndags att vi får nyckeln till nya lägenheten på fredag :) Så vi ska flytta på lördag istället för på tisdag. Ska bli så skönt. Så på fredagnatt när jag jobbar får jag cykla 4 km hem och på lördagnatt när jag jobbar behöver jag bara cykla 2 km hem. Kommer bli sjukt skönt. Och på onsdag när jag har skola så kan jag gå hemifrån typ 10-15 min innan jag börjar. Jag brukar gå 35 min innan! Allt kommer bli så himla skönt!
Jag har inte skrivit på ett tag men det är för att det liksom är fullt upp nu. När jag är hemma så pluggar jag eller packar, städar.. Någonstans mitt i allt måste vi hinna med att ta promenader och träna med Aston.. ja, mycket händer. För att inte glömma det viktigaste, varje dag mellan 19-20 är vi ju bänkade framför tv:n o ser biggest loser! Shit vad man fastnar i det programmet, vi är besatta!!
Idag är jag ledig från praktiken. De har operation dagsverke vilket innebär att de ska jobba en dag, antingen hemma eller på ett företag också ska de skänka pengarna till välgörenhet. I år ska pengarna gå till att stoppa barngiftermål i något afrikanskt land, kommer inte ihåg vilket. Så det e bra!
Imorn ska vi ha prov. Två elever skrev provet igår och det gick bra så det va rätt skönt faktiskt, jag vill ju att de ska klara provet!
Och på fredag får vi nycklarna, WOHO!

Mitt liv

Kategori: Allmänt

Jag är så trött! Jobbade 01-04.15 inatt. Men jag har ändå sovit drygt 6 timmar så så farligt är det inte men man blir ju otroligt seg..

Veckan på praktiken har varit väldigt bra. Nu är det bara en vecka kvar, sen är det en dag i skolan och sen är det sommarlov :) Så himla härligt - även om ryssvärmen vi har haft verkar vara på väg bort nu.. 6 grader nästa vecka låter inte roligt!! Inatt (imorse?) när jag cyklade hem var det 8 grader ute, kallt!

Idag ska jag plugga lite. Sen måste vi handla också. Typ frukost o lingonsylt, inge mer mat innan vi flyttar! Jag hoppas vi slipper det iaf och det ser ljust ut för det är ju bara ca 10 dagar kvar!

Livet:
SÖNDAG: Jobba 11.30-20
MÅNDAG: Läsa på UB, praktik 12.35-14.15, jobba 15.30-19
TISDAG: Läsa UB, praktik 12.50-13.40 (eller till 14.25, vi får se), tvätta, packa och städa
ONSDAG: Skriva vfu-rapport på ca 5 sidor, packa, städa och ta upp massa möbler som måste va i lägenheten när vi flyttar..
TORSDAG: Praktik med prov för båda 7orna, besiktning av vår lägenhet (nervöst), rätta 32 prov.
FREDAG: Sista dagen på praktiken, göra det absolut sista på vfu-rapporten om jag inte hinner det på onsdagen, packa och städa, jobba 01-04.
LÖRDAG: Packa och städa (föhoppningsvis mest städning kvar nu). Jobba 23.45-04.
SÖNDAG: Sova!! Och kanske städa?

Ja, det e mycket pack och städ nu. Men snart har vi flyttat. Har jag ens visat planlösningen? Här ska ni få se:


Längtar!

Härligt!

Kategori: Allmänt

Livet är allt bra härligt just nu. Det är sommar ute, jag dricker gott kaffe, vi ska flytta till en fin lägenhet, om 2 veckor är det sommarlov och jag är på väg till Sthlm.

Igårkväll satt jag med ett glas vin på balkongen och bara njöt. Hade tänt ett ljus o vi satt och tog det lugnt. Aston älskar när vi sitter på balkongen på kvällarna, det är så svalt och skönt för honom.

Idag var min handledare från universitetet och tittade när jag höll lektion. Det gick jättebra. Han var jättenöjd och jag var jättenöjd! Snart ska jag tillbaka till skolan o snacka riksdag och regering med 7A.

Det är härliga elever jag har fått lära känna och det är bara en vecka kvar snart. Lite sorgligt, men även väldigt skönt. Jag är njd med att det är några år kvar i skolbänken innan man ska sätta igång på riktigt ;)

I eftermiddag har jag planerat en liten överraskning till Micke. Han har pluggat så mycket på sista tiden så han förtjänar att ta det lugnt. Imorn har han tenta, sen har han två tentor till inom tre veckor stackarn!

Tur!

Kategori: Allmänt

Ringde tandläkaren imorse och sa att jag omöjligt kan vänta i tre veckor på att dra ut tanden. Hon gick med på det och gav mig en tid imorn. Egentligen fick hon inte boka upp den tiden men hon insåg att jag har ont och inte kan vänta. Så idag är det ipren som gäller och imorn ryker tanden!

Jag har lite ont i halsen också men det är nog bara tillfälligt.

Praktiken känns lite jobbig just nu. Vet inte varför men känner inte att jag ger 100%. Kan ju ha med tandvärken att göra och jag får hoppas att det är det för på torsdag kommer min handledare från universitetet och tittar och då gäller det ju att visa sig från sin bästa sida ;)

Vi har fint väder idag igen. Börjar bli lite molnigt nu men varmt är det. Jag har hunnit vara på långpromenad med Aston och suttit ute på balkongen och läst så det e ok om molnen kommer nu.

Ikväll blir det att gå och handla. Det blir nog sista gången vi går och handlar mat medan vi bor här. Frukost och frukt och sånt är vi ju behöva men just mat blir nog sista gången.

Annars ska jag väl läsa ungefär 60 sidor till idag och kanske vika lite tvätt. Tänkte ta en jogg också ikväll men vi får se med halsen. Annars blir det en till långpromenad med Aston iaf!

Ajaj!

Kategori: Allmänt

Har haft tandvärk ett tag.. igår blev det mycket värre och imorse ringde jag tandläkaren för akuttid. Det var det mest värdelösa ever. Fick en tid 9.10, det va ju snabbt och bra, men sen då? Hon kollade på tanden och tog ett foto, sen får jag komma tillbaka om 24 dagar och dra ut den! 24 DAGAR?! Tror de att jag ringer akut för att vänta i 24 dagar? Jag kan knappt äta. Jag lever på ipren, ska jag göra det i 24 dagar?! Dey var katastrof faktiskt. Jag får nog ringa igen o fråga om det finns någon möjlighet att komma tidigare för jag tror inte jag klarar 24 dagar..

Så jag skippade praktiken den här förmiddagen. Ska dit om ca 45 min. Eleverna ska få göra färdigt det de håller på med och sen få börja redovisa. Det blir skoj!

Ikväll är det jobb som gäller. 18-23. Det kommer bli jättebra. Vi e typ inga som jobbar, det e lite tråkigt men det blir nog bra ändå. Jag har fått all min semester beviljad nu. Najs!

Asså, sommaren är här, lycka!!

Känns overkligt

Kategori: Allmänt

Ja, det känns faktiskt helt overkligt att det är sommarvärme ute. Sitter på balkongen med en cider och bara njuter. Idag har vi varit nere på stan och ätit frukost/lunch på subway. Sen gick vi runt lite och hamnade sen på världens underbaraste café. Jag trodde inte ens stället hade uteservering, vi skulle bara kolla om de hade glass som vi kunde köpa o äta på vägen. Men så såg vi uteserveringen och var tvugna att stanna. En jättestor bakgård med bord, soffor och en hängmatta! Man kunde låna spel och grejer också. Vi delade på en glass med krossad kladdkaka, grädde och chokladsås. Jättegott kaffe var det också. Det kommer bli vårt stammishak i sommar. De väntar på alkoholrättigheter, när de får det kommer stället bli oslagbart. Typsikt sånt ställe som skulle ha trubadur utomhus och man kan sitta o mysa. Ja, både jag o Micke blev helt lyriska. Personalden gick runt och fyllde på vatten åt alla med jämna mellanrum också, antingen vanligt, eller med annanas, vattenmelon eller stjärnfrukt.


När vi hade fikat och spellat ohtello (tror det stavas så) så la vi oss i hängmattan och Micke höll på att somna.

Skulle vara fantastiskt att grilla ikväll igen men vi ska göra köttfärssås. Annars måste vi handla och det orkar vi inte riktigt.

Aston njuter inte alls av värmen på samma sätt som vi så han får va hemma ganska mycket på dagarna nu, hemma är det svalt. Sen får det bli långpromenader och jogg på kvällarna.

Inatt ska både jag o Micke jobba så Aston får va hemma o sova själv stackarn :P Igår kom Micke dock hem strax efter 24 för det var stendött på hans jobb, vi kan ju alltid hoppas på liknande inatt, knappast troligt dock..

Det har blivit strul med min semester. Jag har ansökt i tre perioder. En över nationaldagen då jag ska åka hem till Sthlm och ligga på golfängarna och umgås med familjen. En över midsommar då mamma, Hans, mormor, Leif och Camilla kommer upp och hälsar på och en den 5e till 22a juli då vi ska hem till Sthlm och Tezz och Mattias ska komma upp hit och hälsa på. Den långa har jag fått godkänd men de två korta har hon missat att jag ansökt om. Hon skulle dock försöka lösa det på måndag så det kommer säkert att lösa sig, men annars blir det ju trist.. Jag ansökte om semestern innan vi åkte till Åre så typ i början/mitten av mars så lite typiskt att det ska bli stressigt så här nära inpå.

Nä, nu ska jag ner i tvättstugan o sen e det nog dags att börja med maten.
Ha en trevlig lördagskväll!

Äntligen!

Kategori: Allmänt

Idag har vi haft sommarvärme! Typ 20 grader o sol, helt fantastiskt! Efter frukosten tog jag med Basse och gick till biblan, var tvungen att låna lite böcker. Micke mötte oss där och vi stannade o käkade glass på vägen hem. När vi kommit hem lämnade vi Basse, han var helt slut av värmen, också gick vi till strömpilen. Micke köpte en hårtrimmer, sen gick vi på systembolaget o avslutade med att handla på Maxi. Väl hemma var det dags att tända grillen och sätta igång med maten. Vad härligt det var att äntligen få grilla oh sitta ute och ta ett glas vin och äta.

Lyckan varade dock inte länge. Vi tyckte att vi hörde åskan när vi satt och åt. Helt plötsligt befann vi oss mitt i ett åsk- och blixtoväder med spöregn. Vi hann iaf ät färdigt innan det började. Vi skyndade in och fortsatte kvällen i soffan framför talang.

Nu har Micke stuckit iväg och jobbat. Aston ligger och sover på golvet men jag känner mig ganska pigg. Imorn blir det att sitta o glassa på uteservering och sen hem o sova antagligen innan det e dags för att jobba på natten.

Hihi, nu drömmer Aston <3

Vad hände?

Kategori: Allmänt

Solen försvann. När jag o Aston skulle ut o springa så började det regna. Vi begav oss ändå och efter halva rundan så slutade det. Nu har det börjat igen.. Varmt är det dock! Kunde inte springa i t-shirt men ändå nästan! Snart så.. Inte länge sen vi hade frost på nätterna, de närmsta nätterna ska det bli typ 9 grader varje natt så frosten är nog borta nu och snart kan gräset bli grönt :) Härligt.

Jag tänker ganska mycket, är en tänkare. Lyssnar på musik o tänker. Jag tänker mycket på Aston just nu. Tänker på hur det var för ett år sen när vi skulle få hämta hem honom. Tänker på bilresan till Vindeln, glädjen och nyfikenheten. Vi stannade till på ica på vägen hem, köpte glass o cola. Aston sov. Aston bet mig i bröstet för första gången. Aston va så liten!! Vi kommer aldrig få tillbaka den tiden. Kommer aldrig kunna göra om och göra rätt med Aston. För vi gjorde så mycket fel. Men ändå blev allt så rätt. Man får lära sig.

Jag kommer aldrig glömma förra sommaren. Jag var rädd för en liten valp, för min egna lilla valp. Vågade inte gå runt i mitt eget hem. Gillade inte alls när Micke stack iväg och tränade.. Så fort Aston sov passade jag på att gå o lägga mig o titta på honom, och sen somnade jag också. Vi var egentligen helt slut alla tre.

Sen tog det dig. Vi lärde oss hur vi skulle passivitetsträna honom och han lärde sig att på kvällen sover man. Han lärde sig sitt, ligg, tass, andra tass, jag älskar dig, stanna, hit.. Han lärde sig allt vi tog oss tid att lära honom. Han är ett proffs på att spåra och att hänga med på joggingturen är ju en självklarhet.

Aston är vår klippa här hemma. Han gör allt för oss och vi gör allt för honom. Helt obegränsad kärlek är det och den kommer aldrig ta slut.

Detta är vad jag tänker på just nu. Lyckan att få ha Aston i mitt liv, att få ha en familj med obegränsad kärlek som än så länge bara är liten men som i framtiden kommer att bestå av fler människor och djur och ännu mer kärlek. Oroa er inte, det är inte dags än. Just nu njuter vi bara av varandra och längtar tills vi får flytta till vår nya fina lägenhet.

Ledig!

Kategori: Allmänt

Idag tänker jag inte plugga eller ha några andra måsten. Jag ska bara vara ledig och njuta av dagen. Kanske sitta på balkongen och läsa en bok. Jag ska jogga o spåra med Aston också, härligt härligt. Micke är iväg till Skellefteå med massa kompisar över dagen på ett ställe som heter Boda borg, massa grejer man ska göra i lag, verkar skitkul!

Så jag ska njuta av ensamheten idag igen. Eller ja, av Astons sällskap såklart :)

Igårkväll var vi på bio o såg Robin Hood. Den va bra! De var inte jättebra, men klart sevärd.

Nu börjar värmen komma på riktigt. Idag var det alldelles för varmt att gå ut med mössa så snart kan man nog lägga bort den :P Kanske kan gå ut o springa i t-shirt :O

På lördag ska vi ner på stan o sitta på uteservering för första gången i år, härligt!!

AIK-hunden

Kategori: Allmänt

Dagens bestyr

Kategori: Allmänt

God morgon! Var riktigt skönt att få sova ut imorse (hade ju en så tung dag igår *harkelharkel*). Vaknade strax innan 11 av Aston, han e så jäkla mysig. Så låg vi o mysade en stund innan jag gick upp. Nu har jag precis ätit frukost o strax ska jag o Aston ut en sväng.

Idag ska jag annars plugga. Ska göra ett prov till mina elever, jag ska göra färdigt betygskriterierna för hela momentet och jag ska kolla vad mer det är jag behöver göra på momentplaneringen innan jag lämnar in den.

Det gick bra att jobba igår. Vårt kök är vana att jobba på ett annat sätt så ett tag blev det mycket för dem, men sen gick det bra! Vi fick väl inte himelska servicetider, och det var inte dirket mycket att göra :P Men men.. När jag kom hem så tittade vi på bröllopsfotografen. Jag tycker den e så jäkla skön, den e charmig på nåt sätt. Micke va inte lika imponerad men han tyckte den va kul :P

Jag o Aston ska ut o jogga sen också.

Aston har börjat bitas igen ute.. Asså, det gör så jävla ont och man blir å förbannad. Men det e bara hålla sig lugn och komma ihåg att ha med en leksak ut så man kan avbryta beteendet. Men han ger sig inte alltså.. Blä! Han hade ju lsutat med det.. men men, han är bara året, det finns mycket kvar att jobba på. Vi hade anmält oss till en inkallningskurs men när tiderna kom ut så passade det inte så det får bli en annan gång. I slutet av sommaren blir det iaf förhoppningsvis en allmänlydnadskurs.

Ersboda

Kategori: Allmänt

Idag har jag haft praktik i 2 timmar. Höll på att somna. Fyfan vad det r tråkigt att sitta på en stol och titta på när andra sitter vid datorn :P Läraren gav mig iaf långlunch. Kl 12 ska jag va tillbaka, då ska vi prata om hur det har gått den här tiden. Jag tror det komer gå bra! Det känns som att det hr gått bra. Det är ju mest det här med tiden. Hade man mer tid hade man kunnat gå in mer på djupet och det hade inte varit så stressat, men det löser sig. Den här veckan är sjuorna på prao o sen är det bara två veckor kvar. Sen har vi en dag i skolan o sen är det sommarlov <3 Om tre veckor och en dag flyttar vi och om tre veckor och tre dagar åker jag till Sthlm.

Ikväll ska jag tll Ersboda o jobba. Det e Umeås enda McDonalds med drive så det ka bli kul (Det finns bara tre McDonalds över huvud taget så..). Jag ska va kung i driven! Ska cykla dit, det e ca 8 km o sen hem igen så det blir 1,6 mil. Najs. O igår gick vi typ 1 mil. Det e bra det. Imorn blir det en jogg igen.

Kommer få Astons ny halsband vilken dag som helst nu.. Kanske lägger upp en bild innan Sthlm ändå, han kommer se ut som en kung!

För inte så länge sedan var det en liten flicka som blev illa biten av en rottis i Umeå. Igår på en utställning var det en rottis som attackerade sin matte och skadade henne. Så tråkigt, dessa fina vovvar! Jag älskar rottisar sen pappa o Paula hade fina Larissa. Men många tar omvägar när de ser en rottis och det e ju inte så konstigt, de ser ju ganska respektingivande ut. I fel händer kan mycket gå fel tyvärr..


Pappas & Paulas fina rottis Larissa tillsammans med Mickes föräldrars katt Smultron när hon var bebis <3 (2006)

Issa var ju en helt fantastisk vovve som älskade människor och aldrig skulle skada någon. När hon morrade så var det bara mysmorr så man skulle klia lite mer. Världens knähund! Precis som Bessie, Loppan, fegisen Blinka o Aston. Vovvar måste bara få hamna hos rätt ägare :)

Halvtrött

Kategori: Allmänt

Ja, nu e man ju sådär lite halvtrött igen.. Jobbade inatt, 01-04 men fick sluta 04.30.. blä. Kom hem runt 5 o sov vid 6. Vaknade kl 11 så lite har man ju sovit iaf. Men alltså, vilket värdelöst pass. Jag hade typ ångest när jag skulle iväg, så ska det ju ine va. O det här var första helgen av tre när jag ska jobba 01-04.. Vafan.. Schemalägger hon mig så helgen efter också så ska jag säga ifrån att jag inte kan jobba det passet varje helg. Man förstör ju mycket av söndagen för bara tre timmars jobb, okej någon gång men inte varje helg!

Igår så väckte Micke mig vid 8, då hade han gjort frukost. Han ville så gärna att jag skulle ta Aston o följa med till Tomtebo för att han skulle möta upp sin klass där. Så jag sa ja om han fixade äggmackor och en stor kopp te på morgonen. Det gjorde han så jag hade inget val. Följde med till Tomtebo o när jag ändå var där så passade jag o Aston på att gå o säga hej till lilla Saga (med föräldrar förstås :P). Drack ett par koppar kaffe o snackade skit.

På kvällen var det födelsedagsfest hos Jenny i klassen. Jag hade med mig två red bull för att orka hålla mig vaken tills det var dag för jobbet. Redan när jag kom vid 20.30 så var stämningen på topp hos de flesta andra deltagarna. Jag kände att jag inte riktigt bidrog till stämningen så vid 22 cyklade jag hem o bytte om o käkade lite innan det var dags att cykla iväg till jobbet.

Jobbet gick jäkligt bra. Det e kul att jobba när det e mycket o göra och det finns personal för det så det var grymt faktiskt!

Idag ska vi iväg till Nydala campingen o grilla. E någon studentaktivitet för alla lärare men är nog mest Mickes polare som ska dit. Så vi tänkte ta med oss Aston o gå, det e typ 5-6 km dit också lite korvgrillning och sen hem igen.

Uppdatering

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma igen. Sovit har jag hunnit göra också. Att vakna med Aston är det mysigaste som finns (hans husse är inte heller fy skam :P), han är verkligen supermysig, rullar över på rygg o vill bli kliad och pussas massa! Min sötnos! Igår apårade vi igen, det e synd att han inte får tävla i det för han är grym! Men vi ska gå en kurs ändå någon gång, bara för hans skull så han får ha regelbundet kul o vi får lära oss hur vi kan utveckla det! Igår va ett ganska långt spår och det gick över ett träd som hade vält o han klarade det hur bra som helst!

Jag o Anna tog en fika på strömpilen o satt o snackade lite skit, alltid trevligt. Lilla Saga låg o knorrade hela tiden, hihi, sötnosen =) Aston undrade vad det var som lät där inne i bilbarnstolen så han nosade lite men är väldigt snäll och försiktig med små bebbar, förutom sen när vi gick och han tog hennes filt i munnen och ryckte ner den på marken.. Men en okänd gubbe fick sig iaf ett gott skratt :P

Helgen blir lugn. Idag är det grymt väder och det ska det vara imorgon också. Härligt! Micke har skola i helgen. Jag ska på födelsedagsfest imorn o säga hej o sen ska jag jobba 01-04 så söndagen blir väl mest att sova..

Ha en trevlig helg =)

Fredag!

Kategori: Allmänt

Gud vad jag har längtat till den här dagen! Vet inte varför, veckan har vart helt okej, men det känns guld att det e helg nu! Praktiken har gått bra. Mina elever är liite arge på mig för att de får för kort tid på sig att göra sin paruppgift, men vafan. Jag blir också sur. Jag ska va där i 7 veckor, då borde jag hinna göra ett moment på 4 veckor och faktiskt hinna slutföra det.. nä, då får jag inte börja med något överhuvudtaget förän efter jättelång tid och sen är det massa skit hela tiden och det e klart att det ska ta upp just SO-tid.. Inte direkt mitt fel att de inte får den tiden de behöver! Men jag tror jag kan lösa det iaf. Så det blir nog bra! Men jag va lagom irriterad idag.. Läraren går lixom ifran o jag har sagt att jag vill att han ska va där idag, men ändå går han o är spårlöst försvunnen.. Bläblä!

Nu är det helg iaf! O nu ska jag gå o dricka kaffe med Anna! Jag kan skriva lite mer sen men Anna ringde nu så jag ska gå :)

Halvvägs

Kategori: Allmänt

Nu har hälften av praktiken gått och det känns rätt bra! Jag har kul där och allt går bra, men jag vet inte.. det känns lite som att ja, nu har jag testat det och det går bra, nu får jag inte ut så mycket mer av det. Men det får jag ju säkert. Imorn har båda 7orna klassens dag så då e jag ledig. Nästa vecka har de prao så då har jag inga lektioner med dem.. Sen är det två veckor kvar och då ska vi verkligen hårdköra. De kommer hata mig, moahaha! :P

Idag var jag på praktiken och hade en lektion. Den var grym, alla var knäpptysta och jobbade, me like! Sen cyklade jag till jobbet och jobbade i 5 timmar. När jag kom hem var jag så trött i mina ben!! Det är jag fortfarande. Jag cyklar, promenerar, joggar.. ja, allt sånt väldigt mycket just nu. Imorn blir det en promenad med Anna o lilla Saga på förmiddagen och sen kanske en jogg om jag orkar på eftermiddagen. Eller så tar jag en liten pausdag och tar en promenad med Anna o Saga på förmiddagen och sen spårar med Basse på eftermiddagen.

Nu är Micke o Aston ute o springer. Alltså Aston imponerar verkligen på oss. Han är fantastisk när man är ute o springer. Drar ingenting i kopplet och hänger verkligen med och är koncentrerad på sin uppgift. Väldigt bra!

Jag måste plugga en hel del imorn också. Ska kolla igenom resten av insändarna jag har kvar och sen börja göra instuderingsfrågor inför provet som jag ska ha med dem!

Min ögonsten

Kategori: Allmänt

Vilket misslyckande..

Kategori: Allmänt

Aston missade två inkallningar av två imorse på vår träningsrunda. Nästa gång får linan följa med.. Träningsrundan blev därför inte så lång. Vi tränade lite stanna istället.

Idag börjar jag 11.50. Så skönt med sovmorgnar på tisdagar eftersom jag jobbar till 23 på måndagar o man aldrig får sluta i tid.. Ungarna har eget arbete de ska jobba med också så det blir en lugn dag.

Efter ska jag rätta färdigt massa insändare o kanske ta en jogg med Aston, eller en långpromenad.

Sen ska jag hem o pilla på min nya mobil ;D Köpte en igår. Visar bild sen, nu ska jag laga lunch!

Vårt nya liv

Kategori: Allmänt

Fick långlunch idag så dagen blir iaf lite lugnare än den skulle blivit.. Ska berätta om mitt o Mickes nya liv :P Eller, jag vet inte hur han tänker planera sitt men såhär ska mitt se ut:

På morgnarna ska jag gå upp runt 7. Då blir det en timmes promenad med Aston då vi tränar olika moment ca halva promenaden. Vi kommer framför allt fokusera på inkallning.

Varje dag efter skolan ska jag på motionsrunda med Aston. Det kan vara allt från en snabb promenad till en jogg.

Detta håller ju inte dagar som denna då jag måste upp tidigt till skolan och sen iväg direkt till jobbet när jag slutar så vissa undantagsdagar finns.

Jag ska inte fika på vardagar, ej heller på helger om det inte är något speciellt (typ att man blir bortbjuden eller så). Det blir inga fuskhelger som vi har haft innan. Typ chips på torsdagen för att man jobbar på fredagen :P Sen ska vi heller inte äta chips eller godis varje helg utan kanske en helg i månaden så det blir lite mer "lyx".

Det ska finnas en rejäl sallad till varje middag och alltid grönsaker till smörgåsen på morgnarna. Det ska finnas hemma frukt, morötter, paprika osv. som vi kan äta till mellanmål.

Så här ska vi ha det i maj så får vi se sen hur vi trivdes med det =)

Nu ska jag gosa med Aston <3

Måndag

Kategori: Allmänt

8.35-14.15 Praktik
15.45-23.00 Jobb

Vi hörs på tisdag! ;P

Jag har avbeställt mobilen jag beställde.. den kom aldrig, jag gillar inte Telia så jag ville inte binda upp mig hos dem i 24 månader. Sen ittade jag en annan mobil jag hellre vill ha. Så jag ska köpa den när pengar finns. Så länge får jag ha min som hakar upp sig hela tiden.. Men snart så! Hoppas jag iaf.

Jag har jobbat 13-20 idag. Nu ska vi sova så jag orkar med morgondagen. Går hemifrån 8.15 o kommer hem 23.30.. Woho!

Ojoj

Kategori: Allmänt

Är det 1 maj idag? Synd. Inget nytt liv just nu, vi kör imorn istället. Mest sömn idag.

Igår blev det fest. Herregud, jag tror jag söp Micke under bordet ;) Själv klarar man ju lite mer, men trött blir man.

Idag när jag vaknade var ag på en timmes promenad med Aston, när vi kom in var han dyblöt o jag va hungrig. Vid 12 kom en dam och köpte vårt cd-ställ och sen blev det pizza. Sen sov vi :P Ikväll blir det att ligga i soffan o imorn är det jobb igen.

Natti!