veroniicakarlssons

Tandlossning o magproblem!

Kategori: Allmänt

Ja, det e jobbigt o va liten. Astons tänder flög ut ur hans mun idag. Vi lekte lite dragkamp med repet o helt plötsligt bara ramlade det tänder ur munnen på honom. Två stycken, men jag tror et var en tand i två delar, en stoor tand! Det har blödit ur hans mun hela dan o värre blev det när tanden väl lossnade. Han är även lös i magen, var tvungen att gå ut en gång i halvtimmen ett tag på eftermiddagen.. Så vi blötte hans foder till middagen.. o när vi va ute sist var det lite bättre.. snart e det dags för sista rundan så vi hoppas det e bättre då. Imorn måste han va ensam i två timmar o då e det skönt för honom om han inte e lös i magen (möjligtvis skönt för oss också om vi slipper städa sånt när vi kommer hem).

Nu verkar han iaf behöva gå ut.. Sen är det nog sovdags för oss alla tre starx, vi e inte vana att gå upp så tidigt på morgnarna o Micke börjar 8.30 imorn o jag 9.15 så det blir en (halv)tidig morgon!

De ska stänga av vårt vatten imorn mellan 8-16. De har gjort det förut men då har de glömt informera om det i förväg, så vi e glada att de kom ihåg det den här gången ;)

Tillbaka till verkligheten

Kategori: Allmänt

Idag börjar skolan :) Ska bli jättekul, jag har verkligen längtat! Konstigt va? Jag har redan läst tre kapitel i första boken vi ska ha :P Haha :P Men jag börjar inte förän 13.

Imorse gick Micke upp strax efter 7. Han fick dra upp Aston ur sängen när de skulle gå ut, men hade han inte gjort det hade Aston väckt mig en halvtimme senare o behövt gå ut! Sen sov jag o Aston gott tills min väckarklocka gick igång vid 9. Då var Aston hispig o ville ut på direkten men han fick snällt vänta medan jag åt frukost o borstade tänderna. Sen tog jag en ryggsäck också gick vi till Maxi o handlade lite. Anledningen till att Aston va hispig va självklart för att han än en gång var lös i magen.. Jaja.. Han fick sitta utanför affären när jag gick in o handlade. Vilken mental träning!!! Han har gjort det förut, väldigt korta stunder. Idag blev det kanske 10 min, o han va helt slut när vi gick hem. Nu ligger han i soffan o lyssnar på ljuden utanför fönstret! Snart kommer Micke hem, då e det dags för lunch! O efter det e det skola för min del :)

Intersport

Kategori: Allmänt

Detblev Intersport idag! O jag lyckades handla upp alla födelsedagspengar o lite till! Micke hade ju köpt gympaskor till mig som va för små, så jag bytte dem, men samma modell fanns inte i min storlek så det blev ett par andra. Ett par vita puma med guldrand, skitsnygga! Fast egentligen ville jag ha såna som jag fick, de va också skitsnygga! Men jag e nöjd! Men de jag köpte nu va lite dyrare för de Micke hade köpt va på rea.. Jaja, inte så farligt! Förutom skirna blev det ett regnställ, McKinley - röd jacka o svarta byxor. Väldigt nöjd med jackan, den va väldigt väldigt snygg! Byxorna va lite konstiga.. men men.. de ska jag inte använda lika ofta som jackan o det va paketpris o jag behövde regnbyxor också så det va bra iaf! En fleecetröja blev det också, svart, enkel, tunn - passar bra under den nya jackan! Och sist men inte minst 2 par mjukisbyxor, båda va så snygga så jag kunde inte välja! Mycket mycket bra shopping på intersport idag! Tack för presentkort o pengar - detta var välbehövligt! Nu har jag allt jag behöver för i höst!

Sen blev det fika hos Anna - mycket gott! Jag har även läst lite o sen sovit lite. Både Aston o Micke sov så jag gick också o la mig :P

Imorn innan skolan ska jag gå o handla lite. Sen är det kursintro 13-15. Mjukstart!

Springa!

Kategori: Allmänt

Idag e det dags att gå ut o springa igen. Bara 2 km, men ändå.. Sen efter lunch ska vi iväg till Anna o fika!

Imorse när vi vaknade upptäckte vi Astons första fästing! Vi som trode han hade klarat sig.. Vi har inte upptäckt den tidigare för den satt gömd vid hans öra, precis i väcket.. så nu var den jättestor!! Hade nog ramlat av idag av sig själv.. men jag tog bort den o brände den i diskhon. Micke e livrädd så att plocka fästingar e mitt jobb. Jag e därför glad att Aston inte haft några andra fästingar den här sommaren :P

Imorn börjar skolan. Ska bli grymt kul faktiskt! Har redan börjat läsa :) Bra va? Hmm.. ska nog läsa lite nu!

Fler bilder

Kategori: Allmänt

Här kommer lite bilder från när vi va hos pappa..


Blinka snodde Astons mat ;) Haha, han ser lite ledsen ut stackaren.. men han blev glad senare när Loppans och Blinkas matskålar kom fram o de inte brydde sig när han åt upp allt torrfoder :P


Han fick till och med ligga i hundsängen ibland ;)


Annars kunde man alltid söka lite skydd hos matte..


Men jag då? Säger Loppan. Hon var supergosig när vi va där. Ville mysa jättemycket, bra för oss för det ville ju vi också :) Men Aston blev lite svartsjuk ;)


Micke satt i soffan och tittade på friidrott.


Till slut var Blinka tillbaka i hundsängen o ordningen var återställd ;)

Tilbaka i gamla vanor..

Kategori: Allmänt

Haha, det tog inte lång tid.. Den här dagen verkar bli exakt så som varje dag såg ut under sommaren i Umeå innan vi åkte till Sthlm. Vi gick upp o åt frukost.. sen spelade micke tv-spel innan han gick o tränade. Jag o Aston mötte Micke vid biblioteket när han hade tränat färdigt. Sen gick vi hem o åt lunch o nu sitter Micke i soffan o spelar tv-spel o jag sitter framför datorn med en kopp kaffe.. Skillnaden är att jag på den tiden hade gått ut o rökt nu.. definitivt! Men nu sitter jag kvar här o tänker på att jag hade gjort det förr istället. Nästan lika bra? Nja.. om några månader känns det nog helt underbart. Men jag måste få säga att jag e duktig. Jag kan inte se att jag kommer ta en cigg igen, jag vet hur besviken Micke skulle bli. Och jag med, jag vill lägga mina pengar på annat. På semstrar, o Aston, o annat roligt som man kan göra för alla dessa pengar man sparar på att inte röka! Nä, det e färdigrökt för min del, jag har bestämt mig! Jag har bara en regel. Fråga mig aldrig hur det känns, eller om jag e sugen på cigg. Jag kan svara nu på en gång, det känns förjävligt och jag e sugen på cigg. Dessa frågor har en förmåga att komma just under de stunder då man faktiskt inte tänker på att röka, så börjar man tänka på det ändå..

Haha, ja, jag e ganska sugen just nu. Nytt ämne.. Imorn ska jag ut o springa igen. 2 km blev det igår, o det blir det imorn också.. sen blir det 4 km igen. Jag ska köpa gymkort i början av oktober för då tycker jag att det e för mörkt o gå ut o spirnga själv på morgonen o kvällen, så då ska jag nog börja med spinning, body pump och core. Jag känner ett sug efter att träna just nu, det e skönt för det gjorde jag verkligen inte innan jag o Micke va ute o sprang igår. Men jag börjar lugnt.

Sommarbilder

Kategori: Allmänt

Börjar med lite bilder från kräftskivan..


Fr vänster: Kim, Micke, Helena, Jag, Malin och Claudio


Sofia var självklart där också, det var ju vår kräftskiva!


Efter kräftorna gick vi ut och njöt av solen! (Malin och jag)


Kim o Sofia


Aston fick också va med såklart! Men han fick ha koppel under breännbollen! ;)


Vad händer på den här bilden egentligen? Ser ni vilken fin kväll vi fick förresten? Fortfarande linnen när det blivit mörkt!


Ja, det var helt enkelt en trevlig kväll!


Ja, imorn kommer det bilder från när vi var hos pappa o Paula!

Kvälen bjöd på te i soffan. Micke siter nu och tittar på sagan om ringen så jag passar på att fixa lite med bilder på datorn.. har organiserat mappar o grejer! Har även köpt kurslitteratur för 800 kr o nu ska jag skriva upp mitt schema i min kalender..

Natti natti! Hörs imorn! Då ska jag till biblan och passa på att låna böcker innan alla andra gör det! Det e första gången jag har sån här framförhållning!

Förföljd

Kategori: Allmänt

Jag o Micke har vart ute o sprungit! Duktigt!! Vi har nu påbörjat vår nya livsstil! Hihi.. Eller, nä, det e fan inte kul iaf :P Jag har inte rökt sedan onsdagkväll.. så snart två dygn utan cigg... Ja, det e jobbigt. Och ja, jag e duktig! Lite småtjaffs med Micke blir det väl.. men det e inte bara jag som e gnällig då ;) Tror jag.. Livsstilen går också ut på att dra ner på alla godsaker, alltid äta sallad till maten och träna regelbundet. Träningen har vi väl vart ganska duktiga på innan också, framför allt Micke, men det ingår iaf i vår livsstil nu ;)

När vi kom in från joggingrundan så förföljde Aston oss vart vi än gick :P Det går väl sådär för honom att vara ensam just nu.. han e lite för uppjagad mest hela tiden.. men han har nog lugnat sig igen snart! O så mycket ensam ska han ju inte behöva va även när vi börjar skolan.

Det ingår också i vår nya livsstil att äta nyttiga mellanmål i skolan, jag ska ha med mig morötter och blomkål, o Micke måste sluta med sin dagliga cola med twix ;)

Nä, nu ska vi kolla på fotboll! Ja, Fredrik, det e DAMFOTBOLLEN vi ska titta på! DAMFOTBOLLEN!!!!!

Ni har saknat..

Kategori: Allmänt

..den tiden då jag bloggade ofta ;) Men nu e jag tillbaka! Bra va? :D

Idag vaknade vi typ innan 8 :P Det va bra.. vi fick tag i veterinären som vi försökt få tag på i en vecka. Problemet var att jag tydligen inte var så vaken.. så jag bokade en tid för Astons kastrering en dag då vi egentligen inte kan :P Tisdag den 13e oktober kommer vi hem från sthlm kl 06.30 på morgonen.. o han ska va hos veterinären kl 9 för kastrering.. e det sjysst eller? När han har åkt tåg en hel natt o kanske inte sovit så bra? O då ska han till veterinären o opereras? Vad tycker ni? Det kanske går bra ändå..

Aja, vi har vart o handlat också o då fick Aston va ensam, det har han inte vart på en månad men det gick bra! Sen har vi inte gjort så mycket mer..

Aston fick sin hundsäng igår.. han trivs i den! Han sov iaf i den typ halva natten innan han kom upp o la sig i vår säng :P 

Ikväll e det rea på lycknis.se.. då ska jag köpa kurslitteratur! Woho, inte! Vi ska ut o springa sen också!

Hemma igen!

Kategori: Allmänt

Sköönt! Resan har gått jättebra. Aston blev lite gnällig i slutet, han va kissnödig men vi mutade honom med märgben och dentalstix så gick det bra ;) När vi gick på bussen ville de dock att vi skulle betala 153 kr för Aston. Hell no tänkte vi :P Micke protesterade o sa att vi hade bokat djur tillåtet på sj och att vi isf borde ha fått betala det då när vi köpte biljetterna! Hon höll med lite och lät Aston åka med gratis för den här gången ;) Här i Umeå måste man också betala för hunden på bussen, barnpris, det tycker jag e fjantigt, inte får han sitta uppe på sätet direkt...

Väl hemma har vi ätit middag, packat upp, bäddat, vart på promenad med Aston o kastat lite boll så han fick springa av sig och diskat! Hej o hå! Vi har bara varit hemma i typ 2½ timmar så det tycker iaf jag e duktigt! Nu har jag även kompletterat Astons försäkringsansökan så förhoppningsvis har han snart en försäkring!

Aston har fått sin nya hundsäng nu också, men han förstår inte riktigt hur man ligger i den, han lägger sig på kanten så halva kroppen ligger utanför :P

Snart e det dags för en god natts sömn! Natti natti!

Sista dagen i storstaden!

Kategori: Allmänt

Ja, imorn bär det av hem till Umeå igen! Det ska bli jätteskönt att få komma hem! Få lite rutin på livet, men framför allt på Astons liv. Känns som att han behöver det just nu så det blir hund av honom nångång ;) Nä, han har faktiskt varit jättelugn de senaste dagarna, han har vart magsjuk stackarn! Han äter kattfoder hemma hos Mickes föräldrar o det klarar hans lilla mage inte av! Igår var han helt däckad. Bajsade typ vatten o spydde o låg o sov! Stackars liten! Men nu e han bättre!

Jag har jobbat måndago tisdag, men nu e det slut med det. Den här sista dagen blir det att umgås. Jag o Aston ska snart gå ut (i regnet) o gå o möta Sofia o Liam i centrum o handla lite lunch, sen ska vi hit o laga lunch o äta! I eftermiddag/kväll ska jag träffa Kim o Helena om det går att lösa på nåt sätt - Helena är en upptagen person!

Idag va jag hos tandläkaren, undersökning o borttagning av tandsten! Usch! Tycker inte om att ta bort tandsten! Måste, verkligen måste bli bättre på att använda tandtråd! Ett hål hittade hon också.. på en visdomstand! Inte bra.. ¨så nästa gång jag kommer hit måste jag ha sparat ihop pengar till att laga hål!

Nä, nu ska jag mysa med vovven!

Födelsedagsfirande!

Kategori: Allmänt

Ni kan inte gissa vad Fredrik o Aston gjorde på sin promenad igår! Var o köpte märgben.. vilken lycka! ;) Aston ville absolut ha märgbenet för sig själv, morrade så fort nån ville ta det - men jag tog tag i hans halsband o tog bort honom o tog benet o efter det kunde jag ta det utan att han gjorde nåt, men han testade alla som försökte första gången! Man kan säga att Aston också fick fira, först lekte han med presentpapper o sen fick han märgben, vilken dag! Men han sov nästan hela tiden när gästerna va här, o va han vaken så va han superlugn! Duktig!

Fikat igår var trevligt! Jag fick massa fina pressenter, mest pengar som jag ska använda till o shoppa loss på intersport, behöver mjukisbyxor o regnkläder framför allt! Sen fick jag armband, halsband, parfym, en film o ett par gympaskor! Skitsnygga gympaskor fick jag av Micke - lite för små dock så jag ska byta de idag!

Efter fikat gick jag, Tezz o Micke till råsunda för att titta på AIK! Det var skitkul, men tyvär kvitterade Kalmar till 1-1 i andra halvlek! Ändå, bra med oavgjort mot Kalmar tycker jag, det e viktigt att ta poäng mot topplagen o det gjorde vi!

Efter matchen påbörjade Micke sin resa hem till Älta för hans föräldrar skulle va hundvakt till Aston medan vi va på match. Men när jag kommer hem så kommer Aston o möter mig vid dörren! Hmm.. mamma skulle ju bort på eftermiddagen.. O jag ser Hans jacka i hallen.
"E ni kvar?" frågade jag
"Ja" svarade Mickes mamma
"Men.. men Micke e ju på väg hem" sa jag
"Då får du nog ringa honom" sa mickes mamma
"mm..det e nog bäst!" svarade jag

Haha, Micke hade hunnit till Odenplan så det var bara o vända. När han kom tillbaka gick vi ut o åt innan Mickes föräldrar åkte hem o Hans skjutsade mamma till hennes kompis som hon egentligen skulle till på eftermiddagen :P O jag, Micke, Tezz o Aston promenerade hem över golfängarna!

Idag blir det att tvätta o sen fika för Sandra som fyller år imorn o sen bio ikväll!

Födelsedag!

Kategori: Allmänt

Ja, idag blir det födelsedagsfika! Så egentligen har jag inte tid att blogga men jag gör det ändå för egentligen skulle jag va ute med Aston nu o gå på långpromenad men just som vi kommer till råstasjön så ringer Fredrik o säger att han vill gå på promenad med Aston! Gärna för mig, då hinner jag göra annat, så det var bara att vända o gå o lämna Aston till Fredrik! Tack :)

Jag vet inte riktigt vad som häntr sen sist.. men i torsdags va iaf jag, Micke, Sofia, Samart o Liam på grönan! Det va kul! liam åkte stora karusellen vid ingången, tekopparna o kärlekstunneln! Igen, igen, igen! Haha, han e söt! Vi åkte faktiskt insane! Den var helt insane! Men jäkligt rolig! Men vi åkte bara en gång - det fick räcka så för den här gången, men man kommer definitivt åka den igen!

Igår hade vi lite kräft- o räkskiva hemma. Sen skulle jag på inflyttningsfest hos Kim, men Fredrik lät mig aldrig gå så när jag väl kom dit så somnade Kim efter 1½ timme :P Så då åkte jag hem o umgicks lite igen! Så det blev ganska sent inatt så Aston lät mig sova ända till 9 då han vaknade av mamma! Men mamma gick ut med honom i regnet :) Tack! :) Kl 13 blir det fika o kl 16 ska jag Micke o Tezz på AIK-matchen! De leder ju allsvenskan just nu så ska bli grymt kul o gå o kolla!!

Förresten, jag har fått lite paket också! Glass-skålar, en glass-skopa, 100 kr till glass, en tändare man har typ när man campar med Veronica ingraverat och en flaska äppellikör! Tack mamma!

En helg i Grängesberg

Kategori: Allmänt

Jag ska försöka hinna uppdatera lite nu.. Fredrik kommer ringa om en stund o då ska jag åka till jobbet, men jag skriver så mycket jag hinner :P

Tidigt i torsdagsmorse gick jag o Micke till tåget för att åka till pappa o Paula. Båda två var jättetrötta, men vi hamnade brevid en trevlig mamma o hennes son som var på väg till säfsen så vi satt brevid dem på båda tågen o snackade hela resan istället för att sova :P Väl hemma hos pappa fick vi frukost o sen orkade vi faktiskt vara vakna tillräckligt länge för att hinna gå på promenad ner till sjön med Paula medan pappa var o jobbade. Men sen var det dags att sova en stund! Resten av helgen så ungefär ut så för min del. Jag sov, åt, sov, gick på promenad.. nä, vi spelade lite spel också o tittade lite på friidrotten. Men helgen blev precis så lugn som man vill att den ska va när man åker till pappa o paula! Micke fick dock va lite mer aktiv. Han fick följa med pappa o kasta gamla fönster o då fick de punka så de fick byta däck också :P

Aston skötte sig jättebra! Vi trodde han skulle va galen, men han fick veta av flickvovvarna på direkten att här var det inte han som bestämde o nån lek blir det inte! Men han fick va med ibland o dela matskål eller ligga under köksbordet eller i sängen med de andra vovvarna o då var vi lyckliga ;)

Det blir bilder när jag har min egen dator, glömde sladden till kameran så måste ha min egen dator där jag kan sätta i minneskortet!

Idag ska jag strax till jobbet o jobba verkligen heela dan, får se när jag kommer hem ikväll, ingen aning! Imorn ska jag bara jobba 12-16, sen åker jag till Micke o Aston. På torsdag på dan ska jag nog leka med Aston, Sofia o Liam o sen blir det grönan på kvällen! På fredag e det jobb o sen kräft- och räkätande med familjen o på lördag fyller jag år o då blir det fika o AIK-match.. på söndag blir det födelsedagsfika för Sandra o sen antagligen bio o måndag, tisdag e det jobb igen.. Får se när jag hinner titta till bloggen ;)

Ledig

Kategori: Allmänt

Nu e jag ledig i 5 dar, lyx! Igår jobbade 11-20, är inte alls förtjust i det passet!! 10-19 e det senaste som e ok att jobba! Om man inte jobbar bara kväll eller natt dårå, det e också ok! Men, nu e jag ledig iaf!

Igår var jag o Fredrik på peugot på min rast och skulle fixa hans bil, för ena listen på dörren gick söndert i biltvätten. På väg tillbaka smet han in innan en lastbil i en rondell o efter lastbilen kom det många bilar.. så jag blev ståendes. Haha, när jag aldrig kom så trodde han att jag hade krockat! Han blev jätteorolig! När jag kom till jobbet hade jag två missade samtal på mobilen från honom o hans bil står inte på jobbet. Nä'r jag ringer upp så har han åkt tillbaka för att kolla efter mig också har vi missat varandra på vägen! Haha!

Idag ska jag få träffa mina älsklingar igen! Har inte träffat de sen i söndagsmorse, o då låg jag typ halvdöd så man skulle kunna säga i lördags! Många dagar! Har känts lite tomt att inte ha Aston här, han e ju min bebis! Men idag får jag träffa båda två ända tills på söndag! För imorn åker vi till pappa o Paula o hälsar på. Och jag har en känsla av att det som förr var att åka bort för att typ sova en helg den här gången kommer bli att vara mer vaken än någonsin. Pappa o paula har ju två hundar o Aston e ju inte direkt den lugnaste valpen.. Ja, vi får se hur det går - spännande ska det bli. De kanske kastar ut oss efter 1 dag :P Fredrik säger att till och med han som älskar hundar kan ha lite svårt för Aston..att han lixom får panik o inte vet hur han ska få honom lugn.. hmm.. vänta ni bara! Om ett par år kommer han va väärldens duktigaste! ;)

God morgon!

Kategori: Allmänt

Äntligen fick jag sova tills jag själv vaknade! Det har inte hänt sen vi kom till Sthlm tror jag! Antingen har jag vaknat av Aston eller av väckarklockan, men idag vaknade jag typ 10 min innan väckarklockan! Skönt!

Igår efter jobbet var jag på Ikea med Leyla o Fredrik.De shoppade massa saker till hemmet, inredning o sånt, o jag shoppade bara praktiskt, typ matlådor :P Men jag hittade en billig hundsäng också, som man kan tvätta i tvättmaskin och torktumla!! Perfekt! Det bästa med Ikea va att mamma sa att jag skulle betala med hennes Ikeakort.. o jag trodde jag kanske skulle handla för ett par hundra, men det blev lite mer än så - men hon insisterar på att jag inte få betala tillbaka det :P Sen försökte hon säga att hon skulle betala min mat också för vi va på pizza hut och åt efter Ikea, men där gick gränsen :P Hon e snäll hon! O idag fyller hon år förresten, så grattis mamma!!

Idag ska jag jobba 11-20, men sen e jag ledig ons-sön! Skönt! Åker till pappa på torsdag o hälsar på över helgen!

Kräftskiva

Kategori: Allmänt

God eftermiddag!

Jag håller på att städa efter min o Sofias kräftskiva som vi hade igår. Det blev ävldigt lyckat! Först var jag, Sofia, Micke, Helena, Kim, Claudio o Malin här o käkade kräftor. Ja, alla utom Claudio dårå som inte gillar kräftor. O Helena åt inte heller så många för hon e allergisk :P Men vi andra åt iaf ;)

Sen gick vi ut på ängarna o hade femkamp, jag o Sofia valde ett varsitt lag. Mitt lag vann med 4-0, Sofias lag gav upp o ville inte köra sista grenen. Tråkigt, för vi hade sparat säckhoppningen till sist :P Vi spelade iaf brännboll, kubb, sjömannaspel och boll på sked i munnen! Mitt lag var alltså ganska överdrivet bäst ;) Sen gick vi upp till mig o fortsatte umgås. Sofia o Samart var de sista som gick efter att Sofia o Micke hade spöat mig o Samart på Alias. Då var kl 3.. Micke o Aston va ganska trötta imorse då de gick upp strax innan 8 o skulle iväg o titta på Mickes pappa som skulle köa folkrace! (Han fick det av hela familjen i födelsedagspressent) Jag skulle egentligen också med, men jag jobbade idag, o jag va också ganska mör när jag var tvungen att kliva upp ca 8.30. Den här dagen har inte alls varit speciellt rolig :P Jag jobbade 9.30-15, men fick ingen rast så jag gick 14.30 istället, så en ganska kort arbetsdag, men jag hade inte ätit nåt så jag höll på att dö av hunger de 3 sista timmarna :P När jag väl har ätit o gått till bussen visar det sig att det inte går nån buss förän 15.48.. det var bara att gå tillbaka till jobbet och vänta en timme! Väl hemma var det bara städning som gällde. Jag ska dammsuga, diska o ch torka golvet i köket. Sen måste jag få bort all ren tvätt från mammas säng för hon kommer hem inatt o vill säkert ha nånstans att sova. Jag tänkte att Tezz skulle hjälpa mig med det, men hon e borta :P Jag får inte tag i henne!

Det blir nog iaf en tidig kväll ikväll! Jag skulle egentligen jobba 10-19 imorn, men Fredrik undrade om jag kunde jobba 6-15 istället. O jag gillar ju den arbetstiden om man kan åka bil, så jag sa ja! Men då gäller det att ta igen lite sömn inatt!

Förresten, när Micke o hans föräldrar o Aston va på väg hem från folkracet så var det en idiot som körde på fel sida av vägen så Mickes pappa va tvungen att köra ut på gräset o tvärnita! Idiot! Mina älsklingar kunde ju ha skadat sig!! Men allt gick bra som tur var!

Äntligen sommar!

Kategori: Allmänt

Ja, nu har sommaren kommit till sthlm! Det har varit varmt i typ en vecka snart! Skönt!

I tisdags åkte jag o träffade sofia o åt lite lunch o sen gick vi o handlade lite på Maxi o sen gjorde vi inte så mycket mer :P Jag kände mig helt död o gick hem o däckade på soffan! Började kolla på Tezz sex and the city-box och tog det bara väldigt lugnt! Aston va ju kvar hos Micke så honom behövde jag inte oroa mig för utan kunde bara ta hand om mig själv för en kväll ;)

Onsdag var det dags att jobba igen. Det e skitkul o jobba nu tycker jag! Ja, jag e lite knäpp, jag tycker det e kul o jobba på McDonalds :P Ligger i blodet kanske :P Efter jobbet åkte jag hem o då hade Micke o Aston kommit o då åkte vi iväg o tvättade Fredriks bil både utvändigt o invändigt! Det var jobbigt! Jag ska aldrig skaffa bil, för Fredrik sa att han hade dammsugit den nyligen, o den va jätteskräpig :P Så det ska man tydligen göra ofta.. När vi kom hem kom Tezz strax efter, hon har ju vart bortrest sen vi kom hem. Så det va trevligt att få träffa syster lite också!

Igår jobbade jag också och sen kom Micke o Aston också åkte vi till Mickes syrra o hennes kille i åkersberga och åt middag o tog en promenad runt området!

Och nu e det fredag op jag har absolut inga planer! Det e första dagen sen jag kom till sthlm som jag inte har en anaing om vad jag ska göra! Eller okej, jag vet lite.. jag måste städa o tvätta.. men det måste man ju typ göra på kvällen när det e svalare ute, annars dör man ju! Jag ska iaf helt enkelt ha en lugn fredag! Jag o Aston ska ha fredagsmys sen tror jag! Men nu ringde sofia så det kan hända att jag o Aston åker o träffar henne o Liam en stund sen!

Nä, nu har Aston somnat så jag ska passa på att gå o lägga mig o läsa lite!

Det e mycket nu :P

Kategori: Allmänt

I söndags skulle jag äntligen få sovmorgon o ta det lugnt hela dagen o det såg väldigt bra ut för Fredrik o Leyla ville att Aston skulle sova inne hos dem. O det var ju bra, då skulle jag inte vakna av honom! Men, det gick ändå inte bra.. 05.20 vaknade jag första gången, när jag legat o småsovit fram o tillbaka till kl 8 så gav jag upp o gick upp! Efter att ha ätit frukost med Fredrik o Leyla så åkte jag o Aston till rålambshovsparken o träffade Micke o låg o solade lite o käkade lunch o sen åkte vi hem till oss o gjorde inte så mycket mer den dagen.. På natten var Aston dålig i magen så Micke fick gå ut med honom två gånger.. men jag fick sova vidare för jag skulle ju upp o jobba igår!

Det gick bra o jobba, va kul o va tillbaka! Va kassachef så det va skönt, då behöver man inte stå fast i en kassa hela tiden! När jag kom hem igen hade Micke o Aston väntat på mig hela dan så då duschade jag lite snabbt o sen åkte vi hem till Micke där Aston nu ska va i några dagar. Vi var lite oroliga för hur det skulle gå med honom o katterna eftersom han e ganska intensiv, men det gick bra. De är rädda för varandra men samtidigt lite nyfikna, oftast ligger de en bit ifrån varandra o stirrar på varandra. Men det gick bättre än vad vi trott!

Nu ska jag strax iväg o träffa Sofia o sen måste jag hem o tvätta! Men ni ska få några bilder först!

(Och, ja Tezz, Micke o Aston sover hos oss imorn!)


Aston trivs i Tezz säng!


Eller hos Fredrik i mammas säng..


Eller hos Leyla på golvet!


På promenad där Mickes föräldrar bor.






Sen var det för varmt så Aston kröp in o gömde sig!

Stockholm

Kategori: Allmänt

Det har varit hektiskt att komma till storstan! När vi kom i onsdags så umgicks jag med familjen. Fredrik o Leyla bor hos mamma just nu medan de gör om i sin lägenhet så det var fullt hus förutom att Tezz saknas för hon e bortrest o kommer hem imorn! Aston hade svårt att komma till ro på en ny plats så han somnade inte förän vid 24 o vaknade sedan igen kl 1 o behövde gå ut.. Jag var trött efter resan och var väl lagom glad på honom då.. Men sen sov han ända tills mamma o Fredrik skulle åka till jobbet ca 7.30 på torsdagsmorgonen. Ja, det var bara att gå upp o gå ut! Men sen somnade vi båda om i nästan 2 timmar, skönt!

På torsdagkvällen var vi bjudna till Mickes kompis Stoffe (som var o hälsade på oss tidigare i sommar) o hans tjej Lollo på kräftor. Det blev en trevlig kväll som efter lite för mycket att dricka slutade med att vi gick o badade! Haha! Ca 3.30 kom vi hem till Micke o jag hade bstämt mig för att åka hem vid 8 på fredagsmorgonen för att hundvakterna här hemma skulle få lugn o ro! Så jag gick upp igen 7.30 men hade tur och fick skjuts av svärmor ;) Väl hemma blev det frukost med mamma o Leyla o sen lite sömn innan jag o mamma åkte o träffade mammas kompis sivan o hennes hund Mitra för promenad o fika! Mitra ville inte leka alls o sa ifrån till Aston. Det var bra, då blev han ganska lugn! Väl hemma igen var både jag o Aston trötta.. mest Aston :P Han sov men jag höll mig vaken av någon konstig anledning.. När Fredrik kom hem från jobbet åkte vi o köpte pizza o hade en lugn kväll tills klockan blev strax efter 21 då det var dags för nästa äventyr! Då gick jag ner på sumpan o träffade Kim o Sofia o tog ett par cider o satt o snackade! Det var jättetrevligt, men stället stängde 24 vilket var bra eftersom min sista buss gick strax efter. När jag kom hem blev det en runda med Aston o sen sömn ända tills väckarklockan gick igång 7.50 då det var dags att gå upp o göra sig i ordning för att gå hem till Helena för att Aston skulle få leka med hennes lilla valp! Och de lekte o lekte tills jag tyckte det räckte och gick därifrån. Då var Aston jättetrött! Vi gick till Kims nya lägenhet o tittade en sanbbis o sen åkte vi hem.

O nu sitter jag här! Snart ska jag, mamma, Fredrik o Leyla dricka kaffe o sen ska jag ta det lugnt resten av dagen. Imorn ska jag o Aston ta sovmorgon o sen ha en slappardag innan det e dags för honom att flytta hem till Micke i några dagar o för mig att börja jobba!