veroniicakarlssons

Snabbis

Kategori: Allmänt

Haha, förra inlägget blev lite avbrutet kände jag. Tezz var snabbare i tvättstugan än jag trodde så det blev att avsluta snabbt.

Dagen har jag alltså spenderat med Tezz o Lucas. Lucas sov typ oavbrutet men Tezz var vaken, det var ju tur ;) Dagen startade med att Tezz hade tvättstugan så jag kollade till Lucas då och då när han sov i vagnen. Sen åt vi lunch som även var min frukost. När vi hade tagit det lugnt en stund och Lucas hade bytt blöja och fått käk så gick vi på promenad och sen gick vi hem o drack kaffe. Sedan hade det plötsligt gått över 5 timmar och det var dags att åka hem till mamsen och plugga lite. Nu har jag faktiskt pluggat till och från sen typ 16.30 så jag tycker faktiskt att jag är riktigt duktig!

Imorn ska jag möta upp Sofia i rissne o sen ska vi bege oss hem till Tezz för att mysa med Lucas lite till. Efter det ska vi gå hem till Sofia för de har flyttat så jag ska se hur de bor.

Sen blir det faktiskt plugg imorn också. Men det går riktigt bra så det känns inte så jobbigt. Ska försöka vara hemma ungefär samma tid imorn så blir det nog bra! Kanske hyr en film eller nåt med mamsen imorgonkväll.

Nu ska jag köra ett sista race innan jag ska sussa.

Sthlm

Kategori: Allmänt

Sitter hemma hos Tezz o är barnvakt till Lucas medan hon är i tvättstugan. Lucas sover gott i sin vagn o jag tittar på tv. Jobbigt det här med att vara barnvakt :P

Angående förra inlägget så belönade jag mig själv med en ny kappa! Det var halva priset på H&M, sweet!

Nu kollar jag på hundcoachen på efter 10 på fyran. Nu ska jag o Tezz äta frukost!

Yes!

Kategori: Allmänt

Fick tillbaka tentan jag skrev för tre veckor sen, ni vet, när jag höll på att dö ;) Fick VG!! Så jäkla bra asså!! Jag älskar verkligen historia! Det är skitkul!! Fast det vi läser just nu är sådär faktiskt. Fast idag handlar det om Sverige, det är intressant. Men i övrigt är typ 1800-talet lite sådär. MEN, VG!! Sweet! Är jäkligt kul att gå i en klass där man är coolast om man får full pott på tentan, det drar upp resultaten för hela klassen. Nu var inte jag coolast för jag hade inte full pott, fyra poäng ifrån, men ändå, så jäkla grymt!! En kille hade full pott, han är min idol idag ;)

Gud vad livet blev lättare!

Igår gick vi iväg o tränade o fasen vad pigga vi blev! Faktiskt! Jag låg o sov på soffan innan vi gick o hade inte alls lust men Micke fick iväg mig o sen när vi var där så fick vi båda mycket mer energi o sen kunde vi knappt sova på kvällen för vi va så pigga. Positivt! Men det var segt att gå upp imorse då! Men upp kom vi o iväg på promenad med Bus tillsammans innan skolan. De sprängde en gång jättenära oss men den här gången kom han ur paniken ganska snabbt. Ibalnd gå det bra och ibland mindre bra, det är bara att fortsätta!

Har skola 10-15 idag, sen jobb 15.45-19 och sen ska vi till Strömpilen o shoppa lite för de har kvällsöppet till kl 22 så då hoppas vi att de har några kul erbjudanden i samband med det. Jag ska nog unna mig något som belöning för tentaresultatet!

Det var meningen att jag skulle plugga nu på lunchen men jag känner inte för det så jag slappar lite istället. Men snart måste jag skärpa mig för nu är det en vecka och en dag kvar till tentan. Men jag har planer på att plugga snart så jag tror det kommer gå bra ;)

Sliten

Kategori: Allmänt

Varje kväll känner jag mig sliten, det typ kliar i halsen o jag e trött. O sen kommer illamåendet smygande. Nu får det vara nog! Ikväll tänker jag iaf gå o träna! Skulle ha gjort det igår men fy vad livet kommer ivägen hela tiden. Tyckre inte jag göra något alls men ändå springer tiden förbi.

Den här dagen har jag spenderat med bror! Vi var på strömpilen en snabbis o bokade ett spel till Micke, sen hämtade vi Fredriks däck på bussgods som han skickat upp från Sthlm. Sen gick vi på stan lite innan han skjutsade hem mig igen. Fy vad et börjar bli kallt ute, även på dagarna nu känns det kallt o så fort solen försvinner bakom husen blir det svinkallt. Halt börjar det bli också! Snart är det alltså dags för vinterjacka o vinterskor på riktigt. det blir ganska mysigt!

Nu ska jag lägga mig o blunda i 20 min innan det är dags att bege sig mot IKSU för ett rygg- och bicpespass!

Promenader

Kategori: Allmänt

Idag har varit promenadernas dag skulle man kunna säga. Dagen började med att vi sov till 10.30!! Helt sjukt, har inte sovit så länge sen.. ja, inte vet jag, augusti säkert iaf ;) Ja, sen efter frukost så tog vi en skogsrunda med bus. Han är så lycklig när han får springa i skogen, det är härligt att se!

Efter att ha spenderat några timmar hemma med plugg, lunch och sådant så drog vi iväg igen o var ute i 80 min bara jag o Aston. Det var mysigt. Han sköter sig väldigt bra på promenaderna just nu så det är härligt att va ute o gå med honom, men det har blivit dåligt med de riktigt långa promenaderna på sista tiden. Nu längtar vi till i sommar när vi ska gå 80 km mellan Hemavan och Ammarnäs, det kommer bli så himla härligt!

Innan vi gick ut bad vi husse ha middagen färdig tills vi kom hem, och när vi kom hem stod det potatis med lax och limesås på bordet, mums! Aston fick dock vänta tills laxen hade svalnat innan han fick något och sen serverades hans lax med vitkål och morötter istället för potatis och limesås men han klagade inte direkt ;) Nu ligger han nöjt och sover brevid mig i soffan.

Strax börjar arga snickarn så jag bänkar mig här i soffan!

Random bilder från mobilen

Kategori: Allmänt

Tänkte klicka på några bilder utan att veta vilka det är för att visa upp lite av livet.


Aston på Tavelsjöberget, eller snarare på ett bord på Tavelsjöberget.


Utsikt från Tavelsjöberget.


Aston gömmer sig? Kanske vill slippa gå ut i regnet?


Melissa rockar loss!


Micke posar!


Bus sover med öppna öron. Ganska kul att båda bilderna när han ligger är såhär för i vanliga fall har han inte örat så, men det är väl å andra sidan därför jag har fotat :P


Micke gillar tydligen att possera!


Sommarens kräfskiva hade iaf en lämpligt klädd.

Nu ska jag sussa!

Dagen

Kategori: Allmänt

Idag var det jobb som stod på schemat, det var kul! Hade planerat att ta Aston på en långpromenad innan jobbet så jag ställde klockan på 8.30 också gick jag o Micke upp o åt frukost. Efter frukosten gick vi ut och vi hann väl vara ute i typ 1 minut innan massa skott hördes. Långpromenaden blev en träningspromenad istället. Aston fick söka godis tills han var lugn och vi busade lite med en pinne. Han blev aldrig helt lugn men betydliga framsteg!

Sen jobbade jag, stod i kök o allt flöt på bra. Tiden gick väldigt fort och plötsligt var det dags att gå hem. Mötte upp Micke o Linus på Iksu o körde ett ganska hårt träningspass, gick sådär. Sen hem o äta middag. Tanken var sen att jag skulle gå en långpromenad med Aston på kvällen och sen möta upp Micke vid ica så skulle vi handla lite. Väl ute var skotten tillbaka så vi tränade igen. Den här gången lyckades jag få honom helt lugn innan vi kom hem igen, stora framsteg!! Det blev alltså ingen långpromenad utan träning igen.. Bättre lycka imorn kanske? Jag antar att det är typ hemvärnet eller några som har haft skjutövning men vi tackar o tar emot, all träning är bra!

Strax kommer Linus över o kollar på film. Jag känner mig faktiskt ganska trött så sen blir det nog sängen.

Konversation jag hade med Merlissa igår:

M: Jag heter Melissa Karlsson, vad heter du?
V: Jag heter Veronica Karlsson
M: Nej, du e faster, JAG e Melissa Karlsson
V: Ja, du heter Melissa Karlsson, men jag heter Veronica Karlsson.
M: Nej, du e faster.
V: Okej, jag heter faster Veronica och du heter Melissa Karlsson
M: (funderar en stund) Ja.

Freedag :)

Kategori: Allmänt

Äntligen fredag igen. Kan inte påstå att veckan varit så betungande men fredagar är alltid sköna! Satt o pluggade lite nyss o känner verkligen inte att jag behöver ha någon vidare panik över det så det kanske jag lägger på hyllan. Nä, lite mer ska jag göra idag eller imorgonbitti, men mest ska jag ha helg nu!

Dagen består av träning och lite shoppnig. Och, nej, jag har egentligen inte råd men det är ett måste-köp! Hade glömt bort att dragkedjan på min vinterjacka totalt pajade förra året, och det går inte att bo i Norrland där vintern pågår i 6 månader utan att ha en ordentlig vinterjacka så jag måste faktiskt köpa en. Men jag har 20% på jackor på Stadium i helgen så jag ska passa på! Hade tänkt att köpa en vinterjacka i år ändå men sen köpte jag ett par rejäla vinterskor istället o då tänkte jag att jag kunde vänta med jackan till nästa år, men icke då! Så får det bli iaf!

Vidare blir kvällen nog ganska lugn. Kanske en film o lite mys bara. Lagom till när jag ska gå o sova ska Micke titta på nå turnering på datorn så vi hinner nog kolla film eller nåt innan.

Imorn blir det jobb en stund och träning o sen vet jag inte riktigt vad helgen har att erbjuda.

Mådde illa i tre dagar men imorse hade det släppt så nu ska jag sätta igång med livet igen. Verkar vara en väldigt fin dag idag!

Belöningskänslan

Kategori: Allmänt

Wow, vad negativ jag var tidigare idag. Men ibland kan jag bli så. Typ när jag e hemma en hel dag o det regnar ute o man mår halvdåligt o sådär. Men nu mår jag bättre. Skulle bara så himla gärna vilja träna. Träningen går åt skogen just nu. Och plugget känns övermäktigt igen. Men jag ska ta det lugnt med plugget den här veckan också o sen hårdköra i två veckor igen. Men träningen hoppas jag att jag är igång med på torsdag igen, behöver den där belöningskänslan man får av att träna, annars blir jag sådär neggo. Idag har jag haft nån släng av nån magsjuka så jag har tagit det väldigt lugnt för imorn ska jag ju va barnvakt åt min favoritprinsessa o då måste man ha energi!

Aston tycker jag är världens tråkigaste idag. Sitter bara med böckerna eller datorn. Så fort det har hörts nåt i porten så har han gått till dörren, så brukar han inte vara, men jag förstår honom. Fast han brukar va trött på tisdagar för vi har hundträffar på måndagar när han busar med massa kompisar. Hans favorit är en labrador/golden-blandning o sen kommer nog en rottistik. Men han kommer bra överens med alla, men när han busar med bästisen får de andra kämpa för att få vara med, de är nästan kära i varandra ;)

Nu är Micke o hämtar Fredrik o Melissa vid flyget o sen ska vi nog sussa. Imorn ska jag till skolan igen!

Förresten fick Ganna stanna i ett par veckor till o Sverige fick lite pisk på fingrarna av Europadomstolen, BRA!

Lucas

Kategori: Allmänt

Igår föddes lilla Lucas, min systerson, mysigt va? Jag längtar jättemycket efter att få träffa honom, ska bli så mysigt att snusa bebis! Men just nu ligger de på avdelningen för för tidigt födda bebisar o bara njuter av varandra, lilla familjen! Alla mår bra!

Förutom glädjen för lilla Lucas så är jag i ett ganska dystert tillstånd. Regnet utanför passar min sinnesstämning ganska bra. Och inte blir livet bättre av att jag fick nån släng av nån magsjuka eller nåt skit inatt. Var superhängig imorse o skippade skolan. Har pluggat en del hemma o ska fortsätta med det.

Mina tankar går till de som har det svårt i livet. Varför ska livet vara så förbannat orättvist mot vissa? Och jag sänder all styrka i världen till Ganna som idag på ett väldigt omänskligt vis utvisas till Ukraina och hennes familj! Fy för att vi inte kan ta hand om varandra bättre!

Ljus i mörkret är besked om att Anna, Ivan o deras lilla Melker kanske flyttar upp till Umeå igen i sommar. Vi saknar dem!! Och lilla Lucas är också en ljusglimt!

Tavelsjöberget

Kategori: Allmänt

Igår gjorde vi en helt fantastisk utflykt! Först tog vi en ordentlig sovmorgon, det förtjänade vi! Sen när matsäcken var packad så tog vi bilen till Tavelsjö. Väl där kunde man välja på fyra olika vägar upp till toppen på tavelsjöberget, vi valde väg två som var 2 km lång och ganska stenig. Det var ett bra val, vi tog nämligen väg ett ner och den var 700 meter och man gick typ rakt ner för berget hela tiden kändes det som, så det var bra att vi inte tog den vägen upp ;)

Väl uppe mötte vi några andra människor, det var två barn som sprang runt o lekte o snackade lite med oss o Aston och en blandrastik med liknande raser som Aston i sig som han fick busa lite med. Sen käkade vi äggmackor, yoghurt och gifflar o drack te o bara njöt av vädret som dagen till ära bjöd på sol. Utsikten var inte heller något att klaga på.


Haha, valde bilden där han såg muppig ut bara för att han är som sötast då ;)

Förresten har Aston gått o blivit helt underbar (jag vet att jag tjatar om det). Han är så jäkla lydig. Går lös ganska mycket och igår kom det stora provet. Hundmöte när han var lös.. Han stannade upp när han såg hunden, funderade på vad hn skulle göra. Vi ropade och ropade igen, och till lsut bestämde han sig för att välja husse o matte. Stolthet!! Nu börjar vi närma oss dit vi vill med honom. Han växer för varje dag!! Nu ligger han o sover i fotändan o det tänkte jag också göra (inte i fotändan..)

Natti!

Ofrivillig sovmorgon

Kategori: Allmänt

Micke skulle väcka mig kl 8 imorse när han gick upp. Det gjorde han inte. Så jag vaknade kl 9 istället o frågade varför han inte hade väckt mig. Han sa att han hade funderat på saken men inte förstått varför jag skulle upp så han tänkte väcka mig när han skulle gå istället. Jaja, jag klagar inte på att få sovmorgon ;)

Har "muntlig" tenta idag kl 13 så jag ska kolla lite på papprena innan jag går dit men så mycket mer än så behövs inte. Annars blir det väl promenad med Aston innan skolan o lite träning efter skolan. Ikväll ska vi även ta upp alla vinterkläder ur källaren o lägga ner lite sommarkläder. Idag var det fortfarande minusgrader kl 9 så nu känns det som att det är dags. Men på dagarna ska det faktiskt bli typ 8-11 grader de närmsta dagarna så då är det ju lite varmt med vinterjacka.

Imorn ska vi försöka komma iväg på nån utflykt. Ska passa på att komma lite utanför Umeå när vi har bilen. Tänkte kanske åka till Tavelsjö o gå upp för en liten topp som finns där o ha matsäck, eller så ska vi åka till ett ställe som heter vännforsen. Vi får se vad det blir. Syftet är framför allt att Aston ska va ute hela dagen o röra på sig så han är trött på kvällen när vi ska iväg på 25årsfest!

På söndag lär det bli lugnt. Typ ligga i soffan o äta chips ;)

Snabb-blogg

Kategori: Allmänt

Nu är frukostpausen snart slut. Var på ub precis efter kl 8 imorse så det blev frukost här istället för hemma. Jag började med att plugga lite men sen blev det frukostpaus. Känns lite lyxigt nästan, som att äta frukost ute. En fralla, en drickyoghurt o lite kaffe o sen är man på topp igen. Skönt!

Dagen bjuder på plugg på ub o sen promenad med Aston, träning och möjligtvis en storhandling. Har ju bil nu när Fredrik är i Sthlm så vi ska passa på.

Kvällen bjuder på Robinsson. Ganska kul säsong, Mickes kompis Love var med o han var ju typ en stark kandidat till vinsten men sen valde han att lämna och det var ju absolut rätt val för hans del. Läste inför den här säsongen att den skulle fokuseras på annat än typ matbrist och hårt liv, men tvärtom verkar det här vara den håradeste omgången någonsin. Har läst från fleras bloggar efter de kommit hem och typ alla skriver ju att det går inte en i närheten att föreställa sig hur det är. Ibland kan man ju bli lite sugen att söka, speciellt Micke, men jag tror vi skippar det. I år är det en som åkt hem pga hjärnblödning och fler som lämnat pga de inte vill riskera hälsan. Flera har ramlat ihop på grund av vätskebrist och det är inte alltid man får se allt som händer i tv. T ex fick Love vätskebrist och fick läkarhhjälp men det visade de inte för att de inte ansåg att det hade med handlingen att göra.

Nä, nu tog det här alldelles för mycekt av min tid ändå men men.. Back to school! Förresten skiner solen ute och jag har ett leende på läpparna som sitter där det ska! Tråkigt är dock att jag lämnade Melissa (med tillhörande pappa) på flygplatsen igår för att de ska va i Sthlm en vecka. Var nästan sorgligt, jag saknar henne redan fast vi inte ens alltid ses på en vecka. Men på onsdag är hon min! Då ska jag hämta henne på dagis o mysa hela eftermiddagen!

Ha en trevlig dag och njut av de fina höstdagarna! (Annars klarar man inte de dystra som det har varit gott om på senaste tiden!)

Skönt!

Kategori: Allmänt

Jag behövde verkligen den här veckan. Har haft det lugng o skönt. Har förvisso pluggat varje dag men har inte haft den där stressen som jag har haft hittills i skolan! Igår var jag kvar i skolan till kl 15 o sen kunde jag va ledig resten av kvällen. Idag har jag bara slöpluggat lite o jag ska plugga lite till men det känns lugnt liksom. Imorn blir en sån där dag när allt måste bli färdigt så då kanske det blir lite mer, men det känns ändå bra.

Ikväll ska jag jobba på Ersboda. Blir kul o stå lite i driven. Innan dess ska jag skjutsa Fredrik o Melissa till flygplatsen för de ska till Sthlm i en vecka. Sen ska vi sno deras bil i en vecka så då ska vi passa på att göra lite saker som är bra att göra när man har bil. Typ storhandla.

Jag längtar till i helgen, då blir det fest, ska bli grymt kul! Väldigt länge sen nu känns det som. Samtidigt är jag så inne i träningen så jag vill inte riktigt dricka så mycket, men jag tar en vilohelg o partar på ;)

Vilken helg!

Kategori: Allmänt

Jag har alltid lite problem på söndagkvällar att komma ihåg hur helgen har sett ut men den här helgen har varit guld från topp till tå så den ska jag leva på hela veckan! Var ganska slut efter tentan i torsdags men kände att jag snabbt laddade upp med energi igen. Gick upp tidigt i fredags o det tog all energi igen.. Var på biblan kl 8 när de öppnade o hade sen föreläsning 9-15. Satt på biblan hela lunchen o pluggade o när kl var 15 kändes det som att jag sov med öppna ögon. Jag gav upp för helgen o gick hem. Sen hade jag helg en hel helg!

I fredags kom Fredrik, Leyla o Melissa hit o åt middag o kollade på Sverige-Finland. Det blev en kväll framför tvn men med en Melissa som höll låda. Jag tror hon vet att hon kan köra med mig lite, faster hit o faster dit, men hon e så söt så faster ställer gärna upp :) Kvällen avslutades med att Fredrik, Melissa o Aston sprang runt hela lägenheten o skrämdes. Melissa skrattade från tårna o Aston tyckte det var härligt med fart o gav Fredrik några tjuvnyp i armen ;)

I lördags hade vi bestämt att inte ställa någon klocka så vi sov ända till kl 10 vilket var länge sen för vår del, brukar alltid vakna vid 9 även om vi inte ställer klocka. Det var fantastiskt skönt att sova ut! Solen sken o när vi egentligen skulle gå o träna så tyckte Micke vi skulle ta en promenad med Aston istället. Vi gick till Maxi o handlade också tränade vi senare istället. Det blev en väldigt lugn lördag men även väldigt produktiv. Vi skrev en vecko-matlista o veckohandlade, vi ringde bussbolaget o frågade varför de inte släppt någon tidtabell vid jul så vi kan komma till Sthlm och vi fixade lite smått o gott här hemma.

Inatt jobbade jag o sen sov jag hos Fredrik o Leyla. Imorse tog jag med mig Melissa också hade vi en heldag hon, jag o Micke. Var mysigt! Hon var jättelugn hela dan men sen när vi kom hem till mamma o pappa igen så blev hon förbytt o blev ett litet monster ;) Vi åt söndagsmiddag där o sen blev det film hemma.

Nu är det dags att sova för imorn börjar en ny intensiv vecka som ser ut ungefär såhär:

Måndag: Plugga på biblan, sen föreläsning, sen hem o plugga. På kvällen är det hundträff och nångång ska jag o Aston ut o springa.
Tisdag: Föreläsning, sen plugg, styrketräning
Onsdag: Plugga hela dagen tills allt är näst intill färdigt, jobba kväll
Torsdag: Småputsa lite på plugget, styrketräning
Fredag: Tenta, styrketräning

Sen är jag ledig en hel helg igen från att plugga för sen börjar vi ett nytt moment o då lugnar det sig förhoppningsvis liite iaf!

Natti!

Natten

Kategori: Allmänt

Det var inte väggen, var bara natten som kom o hälsade på. Var svart där ett tag, men nu är ljuset tillbaka. Men jag är trött, ska inte ljuga. Men jag ser ljuset, där framme. En vecka bort. Sen tre veckor bort. Sen är ljuset där. Lagom till vintern.

Gjorde något fantastiskt nyss. Klippte Astons klor, en hel tass lyckades vi med. Sen slutade vi när vi låg på topp. Vi tog det lugnt bara. Satt på golvet och mös. Också klippte vi lite. Pratade oss igenom det. Hela mitt matte-hjärta blev varmt! När man jobbar med något och det sen funkar. Det är som att plugga järnet o sen sitta på tentan och allt bara kommer till en. Härlig känsla.

Fredrik, Leyla o Melissa var här o åt middag o hade fredagsmys. Det var mys. Melissa blir sötare o sötare o vi njuter av tiden. I sommar är de borta igen o faster-hjärtat kommer värka dagligen. Hon är så söt! O Aston kommer sakna sin kompis!

Förresten är det officiellt nu, att jag ska bli faster igen! Typ i mitten av april, mysigt! Så vi hinner få ett par månader med den nya lilla sparven också innan de flyttar tillbaka till Sthlm. Och jag blir moster när som helst nu. Egentligen inte förrän om en månad men han verkar vara redo lite snarare än så. Men jag tycker han ska stanna inne i mammas trygghet lite till så han får växa på sig lite för han är en liiten bebis! Men sen får han komma fram så moster får snusa bebis!

Ja, livet är ju bra när man ser hela bilden. Men det är lätt att köra fast i plugg o regn.

Imorn blir det plugg ett par timmar, och träning. Annars ska jag va ledig. Jobbar natt sen så det blir nog en ganska lugn dag o kväll!

Micke sitter o kollar på Star Craft så jag får nog sova ensam inatt..

Är detta väggen?

Kategori: Allmänt

Jag är så trött. Så mentalt och fysiskt trött. Jag pluggar o pluggar o pluggar, o jag vet att jag inte borde klaga. Vi har enormt fina möjligheter till att plugga i Sverige o självklart ska man ha att göra då, det går både skattepengar och man investerar pengar själv i en utbildning men min hjärna orkar inte mer. 2 tentor på 5 veckor är väl okej även om det är frymt jobbigt, 3 tentor på 6 veckor som det blir nu är fan för mycket. Om jag bara visste att det var över imorn efter tentan.. Men, ne, då e det bara att börja plugga inför nästa tenta som är om 8 dagar.. Fy!

Igår var jag så trött. Först var jag så jäkla duktig. Var tvungen att åka ner på stan för att betala handpenning för tatueringen jag ska göra men de öppnade inte förrän kl 12. Men för att slippa lägga tid på att bara åka fram o tillbaka till stan så åkte jag ner på morgonen och åt frukost på jobbet. Satt där o pluggade i över 1½ timme. Sen gick jag vidare till stadsbiblan o satt där o pluggade i nästan en timme innan jag gick o betalade handpenningen. Sen var det meningen att jag skulle åka till universitetet o fortsätta plugga men jag var så trött. Kände mig som en levande död, så jag åkte hem o pluggade en timme till. Sen gav jag upp. Hämtade Melissa på dagis istället o när hon hade gått hem så däckade jag i soffan. Jag o Micke hade bestämt att vi skulle träna så han väckte mig efter nån timme också gick vi till Iksu, väl där fick jag sån jäkla magont o kallsvettades så jag tittade bara på när Micke tränade o sen gick vi hem o satt i soffan resten av kvällen.

Idag unnade jag mig sovmorgon. Har pluggat i drygt 2 timmar o ska väl sitta ungefär 3 timmar till idag. Sen blir det att sitta någon timme imorn o sen ska det nog gå bra. Tentan är kl 16-22 imorn så ni kan ju tänka på mig då..

På fredag är det bara att börja om inför nästa tenta..

Det där som kallas..

Kategori: Allmänt

..livet. Det går just nu ut på att plugga ksiten ur mig. Och det går ganska bra. Men jag är trött. Ständigt trött i huvudet. Därför var det skönt att jobba lite idag. Tänka på helt andra saker. Det är nyttigt att pausa ibland. Ofta försöker jag pausa genom träningen, men det blir för korta pauser liksom. Man behöver såna här dagar då man bara gör något helt annat. Och som gör att man är så trött när man kommer hem att man inte orkar annat än att glömma bort att böckerna finns o bara slappa istället.

Började jobba 06.30 imorse. Öppnade köket på jobbet. Under lunchen "köttade" jag i kassan som vi kallar det, det betyder typ att man bara maler på. Gick bra. Sålde bra. Sen kök en stund igen innan det var dags att gå hem kl 15.30.

När jag kom hem lagade vi mat. Asgod fläskfilé i ugn. Mmm, blev verkligen gott! Sen bestämde vi oss för att gå ut o cykla med Aston. Hade egentligen en spelkväll planerad men det var så många som inte var i Umeå den här helgen så vi skjöt det på framtiden. Så vi gick ut o cyklade med bus. Det var första gången vi cyklade tillsammans alla tre o det gick jättebra! Han va jätteduktig. Men jag trodde han skulle va trött när vi kom hem, men han verkar vara outröttlig just nu, och omättlig. Imorn ska han nog få sin frukost ute i gräset, sen ska vi springa backintervaller han och jag så imorn borde vi iaf lyckas trötta ut honom.

Han håller på att bli magisk vår hund. Han är så lydig. Det känns magiskt. Vi kunde aldrig drömma om det här för två år sedan, men nu är han helt fantastisk. All kärlek i världen till honom. 8:e november ska jag tatuera hans tassavtryck på underarmen, kommer bli fint. Nästan lite magiskt.

Nu ska jag sova. Länge sen jag var så här trött så här tidigt en lördagkväll, men det är skönt faktiskt. Fredrik lockade ner Micke på stan så de har någon slags grabbkväll. Det betyder att jag kan gå o läggam ig utan dåligt samvete ;) Bara Bus som e hemma med mig o han sover ju redan.. ;)