veroniicakarlssons

Tavelsjöberget

Kategori: Allmänt

Igår gjorde vi en helt fantastisk utflykt! Först tog vi en ordentlig sovmorgon, det förtjänade vi! Sen när matsäcken var packad så tog vi bilen till Tavelsjö. Väl där kunde man välja på fyra olika vägar upp till toppen på tavelsjöberget, vi valde väg två som var 2 km lång och ganska stenig. Det var ett bra val, vi tog nämligen väg ett ner och den var 700 meter och man gick typ rakt ner för berget hela tiden kändes det som, så det var bra att vi inte tog den vägen upp ;)

Väl uppe mötte vi några andra människor, det var två barn som sprang runt o lekte o snackade lite med oss o Aston och en blandrastik med liknande raser som Aston i sig som han fick busa lite med. Sen käkade vi äggmackor, yoghurt och gifflar o drack te o bara njöt av vädret som dagen till ära bjöd på sol. Utsikten var inte heller något att klaga på.


Haha, valde bilden där han såg muppig ut bara för att han är som sötast då ;)

Förresten har Aston gått o blivit helt underbar (jag vet att jag tjatar om det). Han är så jäkla lydig. Går lös ganska mycket och igår kom det stora provet. Hundmöte när han var lös.. Han stannade upp när han såg hunden, funderade på vad hn skulle göra. Vi ropade och ropade igen, och till lsut bestämde han sig för att välja husse o matte. Stolthet!! Nu börjar vi närma oss dit vi vill med honom. Han växer för varje dag!! Nu ligger han o sover i fotändan o det tänkte jag också göra (inte i fotändan..)

Natti!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: