veroniicakarlssons

Besök

Kategori: Allmänt

I helgen har mamma varit här och hälsat på, har varit riktigt trevligt men tiden gick alldeles för fort!
 

I fredags hämtade vi henne på flygplatsen vid 18.30 också gick vi hem o dukade upp räkor, bröd, aioli, ost, kex, vin etc. Sen satt vi o snackade skit och kollade på x-factor (som jag faktiskt tycker är helt ok). När det var lsut så dukade vi undan, bäddade och gick o la oss.
 
Igår hade vi planerat att åka till Tavelsjöberget om det var fint väder men det skulle regna hela dagen så vi gick en sväng med hundarna innan frukost och sen åkte vi till Häggströms i Lögdeå.
 
Vi shoppade en hel del. För mig blev det ett par byxor, en tröja och en kofta. Micke köpte en mörkblå pippitröja som är så jäkla snygg! Ska fota när han har den på sig så ni får se! På vägen hem stannde vi i Nordmaling o köpte fika på ett konditori och Micke visade vart han jobbar.
 
På kvällen käkade vi förrätt bestående av räktoast och sen gjorde vi raggmunk med lingon och fläsk. Kanske inte så lyxig lördagsmiddag men jag hade aldrig gjort raggmunk så jag ville testa och det blev riktigt gott faktiskt! Micke undrade varför han alrdig i hela sitt liv ätit fläsk innan, han kan definitivt tänka sig det igen!
Sen blev det film och lite snax innan både jag o mamma somnade på soffan ;)
 
Idag har vi mest tagit det lugnt. Vi var på en långis med vovvarna och sen fikade vi och kollade på foon från i somras som mamma inte hade sett. Nu har vi precis lämnat henne vid flyget och kommit hem och ätit middag. Om en timme blir det träning och sen lär vi va bänkade framför tvn, är ju både Solsidan och Helenius hörna!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: