veroniicakarlssons

Bakis

Kategori: Allmänt

Är lite bakis idag. Inte så farligt, mest trött men lite bakis känner man sig ju av tröttheten också. Hade en fantastiskt rolig kväll igår. Den började hos Anders kl 18 med en drink som baserades på campari. Sedan gick vi vidare till Daniel som serverade en drink baserad på vodka, jäger och red bull. Redan nu var vi sena enligt planeringen vilket var ganska väntat. Så småningom gick vi vidare till Lisa som serverade en drink med hjotronlikör som bas, det var kvällens godaste! Sist men inte minst gick vi över till oss där vi fastnade i ca två timmar innan vi drog ut på krogen.
 
Hade en jättekul kväll. Är vlfigt roligt att ha en så bra klass där alla verkligen trivs med alla. Något som slog oss när vi satt hemma hos Daniel var att i vanliga fall kanske det skulle komma något skitsnack om någon person som inte är med. Men istället satt vi och hyllade den som saknades, vi tycker så mycket om varandra! Extra kul var det att faktiskt hela klassen var med förutom en person, vi är ju bara 11 stycken å det är ingen jättebedrift men ändå.
 
Så den här dagen har framför allt spenderats i sängen. Har varit på ica en sväng och ute med hundarna i skogen. Men annars har det framför allt varit sängen som kallat! Hundarna är också trötta, de var nämligen med och var väldigt sociala igår, mycket uppskattade var de också. Nu ligger de o sover båda två och det har inte varit något problem att vi har haft en väldigt lugn dag. Det är världens tråkigaste väder ute också så vi trivs bra med en lugn hemmadag! Strax måste jag dock gå till tvättstugan och sen ska vi åka o handla.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: