veroniicakarlssons

Det går bra att komma nu!

Kategori: Allmänt

Micke o Aston är på väg hem. De kommer till NUS om 50 min. Jag ska gå o möta dem. Jag hade kunnat sova, är dödstrött men det är lite mysigt att bli mött när man kommer hem så jag ska göra det för dem. Har jobbat knappt 10 timmar idag, det var okej ändå. Var mest stressigt under "rasten" när jag skulle ta mig mellan stan o Strömpilen. Fick skjuts av Fredrik o åt i bilen. Var dock stressad hela tiden så vet inte om man kan kalla det rast. 30 min matpaus iaf.
Imorn är det dags för 18 km-passet! Det första av två. Kommer gå så jävla bra. Jag är odödlig nu, efter Ursvik Extreme. Gokänsla! Var meningen att Micke skulle möta upp mig efter 1 mil o hänga med de sista 8 km. Är alltid lättare om man får lite sällskap + att det är svårare att sluta om någon annan springer. Men Micke är lite sjukis o ska inte träna. Men om det är lagom svalt ute kanske Aston får hänga med på första milen o sen får Micke möta upp oss o ta honom också kör jag de sista 8 km själv. Men jag vette fan, då kommer ju de sista 8 km va skitjobbiga när jag ska springa själv :P Kanske bara kör hela varvet själv!
Imorn ska vi till Interspot o köpa lite vandringsgrejer till mig. Typ ett par kängor o en sovsäck :) Fem dagar kvar nu tills vi ska vandra Tavelsjöleden, ska bli så jäkla härligt att ge sig ut med Bus. Sen ska jag även göra ett slags hälsotest imorn. Jag o Micke har blivit slumpmässigt utvalda att ingå i nåt forskningsprojekt om hälsa typ. Jag tror jag har skrivit om det innan. Först fick vi följa i massa grejer på datorn o sen ska man dit o typ väga sig o mäta sig o få veta hur många % muskler o fett o sånt man har. Ska bli ganska kul.
Jag är ledsen att det inte blir något mellan rum i många av inläggen, det är som sagt google crome som tar bort de. Jag kan styckeindela ;)

Sömn

Kategori: Allmänt

Jag borde sova, är av någon anledning stört trött. Vaknade imorse av att Melissa gav ifrån sig ett gallskrik, hon gör det ibland, bara för att lixom. Sen hörde jag att hon ville skrämma mig men Fredrik sa att hon inte fick skrämma faster när hon sov. Det var snällt. Jag gick upp strax efter o sen skrämde hon mig när jag satte i linserna istället, busungen! Hon har blivit jättestor på bara en vecka. Också har hon börjar säga Veronica, eller något liknande. Nästan liknande iaf.

Idag har jag jobbat, fick sluta en kvart tidigare, wieo! Sen blev det indiskt hos bror. Jag är skyldig dem en fet middag, säg det till mig när hösten är slut om jag överlevt studierna.

Imorn har jag ett väldigt "roligt" arbetspass; 12-16 på City o sen 16.30-21.45 på Strömpilen. Kul.

Imorn på natten kommer Micke o Bus hem, äntligen! Inte för att vi varit ifrån varandra länge, men för att på något sätt är det mysigt att veta att vardagen snart drar igång igen. Även om det innebär att vi spenderar kvällarna vid varsin dator ;)

Träning

Kategori: Allmänt

Så här kommer träningsupplägget inför halvmaran se ut. Nu är det bara drygt tre veckor kvar! Jag kommer börja med vila i helgen för jag jobbar lite köttarpass så jag pallar inte att träna men från och med måndag iaf:
Måndag: 18 km (2 varv runt nydalasjön)
Tisdag: Vila
Onsdag: Vila (eventuellt styrka)
Torsdag: Backintervaller
Fredag - söndag: Vandring (Tavelsjöleden)
Måndag: 5 km varav den sista 1,5 km intervaller
Tisdag: 18 km (2 varv runt nydalasjön)
Onsdag: Vila
Torsdag: Milen
Fredag: 5 km varav den sista 1,5 km intervaller
Lördag: Vila
Söndag: Backintervaller
Måndag: Vila
Tisdag: Vila
Onsdag: 5 km (lugnt tempo)
Torsdag: Vila
Fredag: Vila
Lördag: Stockholm Halvmaraton!!
Så nu börjar nedräkningen!!

Hemma :)

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma igen, sweet! Kändes som att jag var i Sthlm jättelänge fast jag bara var där en vecka typ. Men vi hann med mycket. Veckan såg ut ungefär såhär:

Onsdag: Fågelmatning med Sofia, Liam o Matteo med efterföljande lek i parken och glass vid minigolfen. Sedan ut till Åkersberga för middag och häng.

Torsdag: Slappardag i Åkersberga tills det var dags för backintervaller 3x3. Micke dog efter första trean, sen fick jag köra 5 intervaller själv innan han fick vara hare på den sista. Bra gick det iaf. På kvällen blev det film och chips - som bör sig efter ett hårt träningspass!

Fredag: Tog med mig Micke o Aston till Sumpan. Senare åkte vi in till Stan för att fira Martins födelsedag med middag på Patricia. Efter middagen blev det en drink och sen åkte jag hem till Tezz o drack ett glas rött. Där var mamma o Aston. Det spöregnade vilket resulterade i Astons första taxifärd.

Lördag: Dagen spenderades på naturhistoriska riksmuseet. Det kommer dröja många år innan jag går tillbaka, men det var trevligt ;) Micke e bara lite väl intresserad så det tar lite för lång tid att gå runt. Efter en naptime bar det sen av till Mathias 30-årsfest! Riktigt trevlig kväll!

Söndag: Bakis.. Bakis.. Bakis.. När dagen väl kom igång blev det middag på Parma (fantastiska pizzor) och sedan te hos Helena, mys!

Måndag: Fick frukost på sängen ;) Sedan fick jag en onepiece av Micke :D Dagen fortsatte lika bra, förutom att vi var tvugna att träna lite också ;) Började med att springa runt löt och vidare mot råsta. Sen körde vi intervaller typ halva råsta och sen joggade vi vidare mot utomhusgymmet! På kvällen blev det tårta och paket :D

Tisdag: Vi gick över till Mickes morfar o åt lunch och sedan hem för naptime. På kvällen fick jag o mamma i födelsedagspresent av Tezz att vi skulle gå på bio så vi gick o såg bridesmades, sjuukt rolig - se den!!

Onsdag: Solna centrum, bygga ihop soffor hemma hos Tezz, födelsedagsfika för Sandra och URSVIK EXTREME 15 KM!!

Idag: Gick till Solna centrum för att byta en sak, åt en trevlig lunch med mig själv, åkte till Kim o sen vidare till kräftskivan i sumpan för att möta upp brudarna o äta middag. Sen var tiden inne för att åka till Bromma o vidare hem..


Har haft en jättebra vecka. Träningen har gått över förväntan. Jag brukar inte vara såhär duktig med att se till att träningen blir av när jag är i Sthlm men den här gången var jag felfri skulle man kunna säga! Framförallt eftersom jag genomförde Ursvik extreme. Det bådar gott inför de 18 km jag ska springa på måndag. Jag kan knappt tro att jag snart är uppe i mitt mål. Ursvik Extreme gick dock lite för långsamt, men man ska komma ihåg att den är extremt tuff! Jag tog mig runt på 1.43.06 och målet var ca 1.37.30 så det är några minuter för mycket, men som sagt - TUFF! Ibland var det bergsklättring typ, och i vissa nerförsbackar var det rötter överallt så man visste inte var man skulle ställa ner fötterna. Mina vrister dog, så sjukt bra träning för vristerna. Men - jag skulle aldrig våga springa samma bana nära loppdagen, väldigt stor skaderisk! Men nu har jag klarat den en gång, kommer nog aldrig ge mig på den igen ;) Har fått mitt startbevis till halvmaran nu också, 16.35 startar jag så jag hoppas att vara i mål ca 18.50.

Det känns som att jag kan klara det här!

Imorn får jag se mina <3

Kategori: Allmänt

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of girl would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

And I know an angel was sent just for me
And I know I'm meant to be where I am
And I'm gonna be
Standing right beside you tonight
And I'm gonna be by your side
I would never leave when he needs me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I keep
Cuz what kind of girl would I be
If I was to leave when you need me most

I'm forever keeping my angel close

Måndag

Kategori: Allmänt

Ja, idag var första dagen på nya veckan. För min del kändes det dock som söndag eftersom jag var ledig igår o idag. Imorn är det jobb som gäller, kl 8-16 sen är det semester igen, typ 10 dagar ledigt! Sweet!

Planen imorn är att gå till stadsbiblioteket på lunchen o lämna tillbaka böcker som Micke är sen med. Efter jobbet ska jag hem och packa färdigt, förhoppningsvis dammsuga av lägenheten - Aston var hemma i knappt två dygn och det är hundhår överallt.. Sen ska jag över till Anna o Mattias en sväng, busa lite med Saga och lämna en blomma som de ska hålla vid liv åt mig ;) Plus ge henne nycklar så hon kan vattna blommorna här hemma också som inte behöver vattnas lika ofta. Det här är första gången vi behöver hjälp med vattning, har aldrig haft annat än helt gröna blommor innan, o tänka sig - de klarar tre veckor utan vatten ;P


Jag längtar ihjäl mig efter min lilla familj. Nu är det bara två dagar kvar tills jag får träffa dem igen, sen tänker jag hålla fast vid dem ;)

Har läst på om kolhydratladdning idag, det råder ganska olia åsikter kring om man ska göra det eller inte men jag ska testa. Först ska jag testa nästa helg för att se hur kroppen reagerar på det. Förhoppningsvis går det bra och då kör jag det inför maran! Det man gör är typ först en tömning av kolhydrater vilket man gör genom att träna typ två pass utan att äta speciellt mycket kolhydrater, sen ska jag ladda på med mer kolhydrater än vanligt. Jag måste testa för som det är nu så får jag kramp i vaderna när jag springer vilket har med vätskebrist att göra. Kolhydrater binder vätska till kroppen och gör att man kan klara sig längre. En kolhydratladdning tjänar man på om loppet tar över 90 min, jag planerar ju att springa i nästan 135 min så jag ska definitivt testa.

Idag fick jag som sagt kramp, sprang 12 km så den magiska 15 km gränsen är ännu inte passerad, men snart så.. eller om två veckor då nästa försök är ;)

Tillbaka för gott

Kategori: Allmänt

Visst var det tråkigt när jag var borta några dagar? Jag förstår det, nu är jag tillbaka. Man får inte använda tillräckligt många bokstäver på Twitter så jag behöver bloggen också.

Den här veckan har varit bedrövlig på många sätt och vis. Det började ju i måndags med att jag vinkade av Micke o Aston på deras livs bästa resa.. Ja, så sa han när han kom hem, att det var den bästa resan han gjort. Kul för dem, tråkigt för mig.

I onsdags fick jag ett jobbigt samtal från Mickes mamma att hans mormor var väldigt dålig igen, det har gått lite fram o tillbaka men nu var hon riktigt dålig. Senare samma kväll gick hon bort. På torsdagen berättade jag för Micke och just nu är livet lite jobbigare än vanligt.

Hon var en väldigt fin mormor. Hon hade bara två barnbarn, Micke o Sandra och de var väldigt viktiga i hennes liv. När vi har varit i Sthlm brukar vi ta med oss Aston på promenad och gå över o fika. Alltid bullar, kaffe o läsk. De var alltid så glada, både mormor o morfar. Senast vi sågs var när vi var i Sthlm i juli. Då satt vi ute o fikade o Micke hjälpte morfar i trädgården. Det är ett fint sista minne vi har av henne! Det bästa med henne var nog hur mycket hon tyckte om Aston och att hon hejade på AIK ;) Nä, men hon var alltid snäll och glad och givmild och självklart kommer vi sakna henne. Mickes morfar är självklart jätteledsen. Usch, jag blir tårögd när jag tänker på hur det måste kännas att förlora sin livskamrat..


Veckan fortsatte iaf med att Micke o Aston kom hem ordentligt, och ordentligt trötta ;) Aston sov som en stock hela kvällen. Micke var ledsen också, det var jag med men han är självklart mer ledsen. Vi fick en fin kväll tillsammans. En av de absolut finaste sakerna med Micke är att han alltid vågar visa mig sina känslor, det är en styrka i honom att han vågar vara svag och sårbar ibland. Och att vara ledsen när man har förlorat en så fin mormor måste man ju få vara!

Igår var det kräftskiva för att fira mammas födelsedag (några dagar sen, hon fyllde i torsdags). Vi åt kräftor o västerbottenostpaj. Jag gjorde lyxmackor med majonäs, ägg och kräftstjärtar, kändes 4-stjärnigt minst!

Imorse vaknade jag av att Micke stökade i köket, frukosten var serverad - vilken lyx ;) Han var bara tvungen o cykla iväg till ICA o köpa kaviar så jag fick ta ut Aston. På fården leker världens sötaste små tussar med varandra! När de ser Aston börjar den ena skälla och gå mot oss. Matten skyndar sig fram o frågar om Aston är kaxig eller om valpen får hälsa om den vågar sig fram. Aston stod väldigt tålmodigt  väntade på att valpen skulle våga. Till slut blev han dock lite för uppspelt så han hoppade ett par steg framåt och båda tussarna flög iväg ;) Men de vågade sig fram o nosa sen och Aston hoppade på hussen o matten istället så han var nöjd han med. Jag var dock inte nöjd, jag blev valpsjuk! Två små söta 16-veckors norrbottenspetsar, åh jag tror jag dör!

Efter frukost fick jag vakna ur min drömhelg o vinka av familjen för andra gången på en vecka. Usch! Dagen har dock varít ganska bra. Jag har tvättat o kollat på Brothers&Sisters så jag ska inte klaga lixom ;P

Märkte nu ikväll att jag inte har tackat ja till min kurs i höst, det var klantigt.. Men det löser sig nog ;) Hoppas jag..


Jag har läst lite om halvmaran också, har hittat lite formtoppningstips och ett formtoppningsprogram som jag ska köra de sista tre veckorna inför. Sen ska jag kolhydratladda de sista dagarna. Just nu i träningen ska jag avsluta varje kortare pass med lite intervaller plus att jag har lagt in ett backintervallpass på torsdag. Imorn blir det 1,5 mil om mitt ben känns helt bra, tror jag har överansträngt någon muskel eller något men det knns betydligt bättre nu än igår så förhoppningsvis är det återställt imorn!

Så här mycket hade jag aldrig kunnat skriva på Twitter..

Tvitter

Kategori: Allmänt

Jag är beroende av min nya mobil, jag erkänner det. Till följd av detta kommer bloggen inte uppdateras lika ofta. Jag kommer fortfarande skriva när jag känner för det men inte så ofta som innan. Däremot kommer ni kunna följa mig på twitter: http://twitter.com/#!/VKarlsson9
Bli medlemmar, börja twittra eller följ bara mig ;) Väldigt enkelt att göra från mobilen ;)

Eftermiddagen

Kategori: Allmänt

Jag har ganska mycket tid just nu, så jag hinner blogga massor ;)

Sen sist har jag åkt ner på stan o fikat med Fredrik, Leyla o Melissa. Var på Nya Konditoriet o fikade o nu har Fredrik o Leyla också kommit på att de är svindyra så de kanske hittar ett nytt favvoställe? Mitt favvoställe är Brobergs coffehouse, inte för att det direkt är mysigt men för att deras kaffe och deras morotskaka är to die for! Sen gillar jag Costas och Barista. Men jag är inte så impad av NK eller Schmeck..

Nu sitter jag o väntar på mat, ska bli bjuden på middag hos Fredrik o Leyla, snällt va? :) Jag tittar på Lotta på Bråkmakargatan också, var meningen att jag o Melissa skulle titta tillsammans men hon vill hellre laga mat ;P

Inatt ska jag jobba.. usch vad jobbigt! Men sen e jag ledig imorn igen, gött! Jag har bara 5 pass kvar till semestern nu. Kommer åka till Sthlm 17-25 augusti. Den här gången måste jag springa när jag e i Sthlm annars är halvmaran i fara! Men jag har lagt upp ett träningsschema nu som jag tror är hållbart!

Nä, nu har Fredrik vaknat från sin tupplur o Melissa kom tillbaka så nu ska jag umgås.

Till Micke

Kategori: Allmänt

Mina älklingar är och fjällvandrar och vi kan inte höras förän på torsdagkväll, men om jag kunde prata med honom eller skriva till Micke så skulle det se ut såhär:

Hej älskling!
Vad gör Aston? Har ni det bra? Har han busat mycket?

Jag saknar er.. Men jag är ganska duktig här hemma! Jag har gjort allt jag skulle göra. Imorse dammsög jag o torkade golven innan jag gick till IKSU.

Jag o Fredrik har precis varit på IKSU nu, vi körde bröst, axlar o triceps. Jag körde väldigt lugnt, var ju så länge sen. Tror inte jag har styrketränat sen innan midsommar.. :P Men det kändes bra iaf, jag orkade mer än vad jag trodde, kändes bra. Har nog byggt upp någon slags grundstyrka som finns kvar lixom. Men det känns skönt att halvmaran snart är över, då kan jag börja träna vad jag vill och inte känna mig tvungen att träna något speciellt. Imorn ska jag o Fredrik iaf spinna. Ska bli kul, hoppas att benen har reparerat sig lite från gårdagens pass bara, idag dog de nästan på uppvärmningen..

Gick det bra att dela säng med Aston inatt? Jag slocknade så fort jag släckte lampan, var nog utslagen efter löpningen.

Fick sms från mamma för ca en halvtimme sen att de träffat dig o Aston, kul :)

Nu ska jag äta lunch o sen duscha. Sen ska jag åka ner till Fredrk o Leyla. Sover där inatt också efter jobbet så slipper jag cykla hem själv mitt i natten till en tom lägenhet.

Ha det så bra. Ta hand om varandra. Ge Aston en puss från mig o glöm inte att badda hans ögon om det behövs!
Jag älskar er o jag saknar er!
Puss!

Tid

Kategori: Allmänt

Varför känns det alltid som att man har så mycket mer tid när man e ensam än när man är flera? Okej, nu är det ju inte så konstigt att det finns mer tid för mig när Aston är borta för då försvinner ju 1-2 timmars promenad, men jag var ju ändå hemifrån o sprang i nästan 2 timmar så det går ju jämt upp. Måste vara så att tiden går mycket långsammare när man är ensam. Idag har jag hunnit:

- Sova middag i över tre timmar
- Sprungit i ca 80 min
- Sett typ 5 avsnitt av Brothers&Sisters
- Kortat av mina arbetsbyxor
- Varit o handlat

Förutom detta har jag ju lagat mat o ätit o gjort sånt man gör hemma. Men om jag hade gjort det här en vanlig dag så hade ju dagen varit över för länge sen. Jag klagar inte, det är skönt med tid, det är underligt bara.

Så nu e det strax dax att sova, har haft en jobbig huvudvärk sen jag var ute o sprang. Morgondagen bjuder på ett träningspass med bror o ett nattpass på jobbet.

Tid

Kategori: Allmänt

Varför känns det alltid som att man har så mycket mer tid när man e ensam än när man är flera? Okej, nu är det ju inte så konstigt att det finns mer tid för mig när Aston är borta för då försvinner ju 1-2 timmars promenad, men jag var ju ändå hemifrån o sprang i nästan 2 timmar så det går ju jämt upp. Måste vara så att tiden går mycket långsammare när man är ensam. Idag har jag hunnit:

- Sova middag i över tre timmar
- Sprungit i ca 80 min
- Sett typ 5 avsnitt av Brothers&Sisters
- Kortat av mina arbetsbyxor
- Varit o handlat

Förutom detta har jag ju lagat mat o ätit o gjort sånt man gör hemma. Men om jag hade gjort det här en vanlig dag så hade ju dagen varit över för länge sen. Jag klagar inte, det är skönt med tid, det är underligt bara.

Så nu e det strax dax att sova, har haft en jobbig huvudvärk sen jag var ute o sprang. Morgondagen bjuder på ett träningspass med bror o ett nattpass på jobbet.

Kärlek

Kategori: Allmänt

Det är tomt här hemma.. Micke tog med sig Aston o drog till Ammarnäs imorse. Kvar blev jag.. Jag har nästan gått o längtat lite tills att de ska åka så jag kan få njuta lite av att va ensam o även få sakna dem lite. Men det blev inte alls som jag tänkt mig, det blev bara tomt.. Tråkigt. Avundsjuk e jag också, de ska fjällvandra, ingen tuff vandring utan typ 1 mil om dagen i tre dagar. Det kommer vara en till hund med så Aston kommer leva livet o på kvällarna kommer han krypa ihop hos husse i tältet och värma. Ja, de kommer ha några fina dagar tillsammans :)
Jaja, jag unnar dem sin lilla "semester". Det är faktiskt skola för Micke, detta ingår i sommarkursen han läser, men det känns mer som semester..
Själv har jag mest tittat på Brothers&Sisters idag. Är snart färdig med säsong 4, lite jobbigt är det för jag gråter till varje avnitt. Inte alltid för att det sorgligt utan ofta för att det är fint. Det är en fin serie med mycket kärlek. Jag har även sovit en hel del. Helgens nattarbee kombinerat med få timmars sömn inatt (jobbade till kl 24 igår o klockan stod på 6 imorse för att Micke o Aston skulle iväg) tog ut sin rätt o jag sov i 3½ timme mellan frukost o lunch :P
Nu har jag precis gjort en spellista och förbereder mig för att gå ut o springa. 13 km blir det idag, borde gå bra har haft ganska lång paus - igen!

Team 4000

Kategori: Allmänt

Nyss hemkommen från jobbet. För ett tag sen, eller i och med att Fredrik kom till oss som chef så införde han Team 3000. Det innebär att alla som lyckas sälja för mer än 3000 kr i sin kassa under en timme får en pin där det står Team 3000. Det är mest bara en kul grej för att man ska ha något att kämpa för. Det gick ett par månader o jag hade fortfarande ingen pin. Vi säljer ju mest på lördagnätter o jag hade knappt jobbat några sen vi införde pinnen, o jobbade jag fick jag alltid stå i kök o där kan man ju inte få någon pin.. Iaf, jag hade ingen pin efter ett tag så vår andra chef frågade på skämt när jag skulle ta min pin. Kaxigt svarade jag att jag inte ville ha någon. Eeh, nähä? svarade hon lite snopet. Fortfarande kaxig fortsatte jag: Jag satsar inte på 3000, jag satsar på 4000.

Det gick ett par veckor o sen satt jag o åt lunch i personalrummet en eftermiddag. Då sticker chefen in huvudet o säger: Jag har beställt en 4000-kronors pin till dig nu så det är bara att sätta igång. Jag skrattade mest men tänkte samtidigt att visst fan ska jag ta den!

3000-pinnen tog jag i början av juni. Inatt sålde jag för drygt 4300 kr i min kassa. Vad jag vet är jag ensam i Team 4000, det känns rätt bra!

För övrigt drog jag igång en välgörenhetsgrej idag på jobbet. Alla som vill ska skänka 100 kr till läkare utan gränser och deras jobb i Afrika. De ger mig pengarna senast på fredag o sen utmanar vi andra McDonalds att göra samma sak. Gör samma sak på ditt jobb vettja! Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!

PS. Det blev en Xperia Arc och den är vacker!

God natt!

Regn

Kategori: Allmänt

Är det inte typiskt att det är regn den enda helgen på länge då man planerat att vara ute hela dagarna?! Är ju Swedish Beach Tour i Umeå just nu men det är ju inte så jättekul o sitta o titta på beachvolley i regn.. De ändrade planerna blev att vi istället åkte till Leos lekland med mamma, Hans o Melissa. Melissa hade kul, och jag med faktiskt ;) Var ett ganska kul ställe.

Annars erbjuder livet fortfarande mest jobb, men inte så länge till. Från och med nu är det betydligt lugnare. Jobbar natt nu i två dagar o sen stängning på söndag men inget pass under helgen är längre än 5 timmar. Sen jobbar jag bara fyra dagar nästa vecka och totalt har jag bara 8 pass kvar innan det är dags för lite semester igen :)

Något mer som förresten är lite typiskt är att Aston inom 2 veckor har haft något skit med magen 2 gånger, varit lös och spytt och varit allmänt trött. Nu är magen bra men då har han istället nåt skit med ögat, det är rött omkring ögat o det kliar plus att han hela tiden kliar sig i öronen.. Suck! Det positiva är att vi hittade ett recept på örondroppar från veterinären från förra året och att det är typ en vecka kvar på giltighetstiden så vi kan hämta ut nya. Ögonen baddar vi med koksaltlösning så det är väl bara att hoppas. Planen är ju att Aston o Micke ska till fjällen o vandra nästa vecka så det är ju lite typiskt att allt ska komma just nu.. Men det är ju bättre att det sker nu än då!

Idag fick vi ersättning från Brittish Airways så nu e jag riik ;) Funderar på att köpa en ny mobil.


En Sony Ericsson Xperia Arc eller en..


Samsung Galaxy S2?!

Jag har nog bestämt mig för Xperia Arc, den är lite mera jag ;)