veroniicakarlssons

Tandlossning o magproblem!

Kategori: Allmänt

Ja, det e jobbigt o va liten. Astons tänder flög ut ur hans mun idag. Vi lekte lite dragkamp med repet o helt plötsligt bara ramlade det tänder ur munnen på honom. Två stycken, men jag tror et var en tand i två delar, en stoor tand! Det har blödit ur hans mun hela dan o värre blev det när tanden väl lossnade. Han är även lös i magen, var tvungen att gå ut en gång i halvtimmen ett tag på eftermiddagen.. Så vi blötte hans foder till middagen.. o när vi va ute sist var det lite bättre.. snart e det dags för sista rundan så vi hoppas det e bättre då. Imorn måste han va ensam i två timmar o då e det skönt för honom om han inte e lös i magen (möjligtvis skönt för oss också om vi slipper städa sånt när vi kommer hem).

Nu verkar han iaf behöva gå ut.. Sen är det nog sovdags för oss alla tre starx, vi e inte vana att gå upp så tidigt på morgnarna o Micke börjar 8.30 imorn o jag 9.15 så det blir en (halv)tidig morgon!

De ska stänga av vårt vatten imorn mellan 8-16. De har gjort det förut men då har de glömt informera om det i förväg, så vi e glada att de kom ihåg det den här gången ;)

Kommentarer

  • Anna säger:

    Men stackars lille Aston, inte så kul för dig heller kanske att det började blöda och trilla ut tänder, jag hade nog blitt lite skärrad.. ;)



    Jo det blir till att skolka, fast det var bara extrainsatt på schemat så det skulle egentligen vara kl 15 men då får jag ju sluta då istället. Fick förresten reda på att det är 40 timmar i veckan som räknas som heltid-suck! Då måste väl skolarbetena ingå iaf, eller?!?

    2009-08-31 | 21:46:41
    Bloggadress: http://annamina.blogg.se/
  • Paula säger:

    Ge Aston en tröstkram från oss!

    P&P

    2009-08-31 | 22:31:12
    Bloggadress: http://paulaz.se

Kommentera inlägget här: