veroniicakarlssons

Lite bilder från helgen

Kategori: Allmänt

Nu e det snart dags för sista middagen med gänget :P Ikväll blir det lite TP tror jag för det har Mickes mamma tjatat om hela helgen! Idag var vi o bowlade på mariedal, var första gången vi va där, men det va helt okej, inte världens roligaste hall kanske. Sen gick vi o fikade innan vi åkte hem igen, men hela dagen gick nästan. Nu har vi testat att ställa ut balkongmöblerna, har inte fotat det än så lägger upp det nån annan gång :P


Först självklart nya TV:n! Inte dåligt..


Hans o Mickes pappa kollar på foton. Hans har fotat lite mer än jag under helgen!


Micke var trött imorse o gömde sig under täcket när jag väl skulle börja fota :P


Vardagsrummet var lite stökigt imorse. Svärföräldrarna har sovit på madrassen på golvet.


Här är frukosten på väg fram! Frukosten har blivit serverad senare o senare för varje dag. Men imorn blir det nog lite tidigare igen för att hoppas slippa de värsta köerna på hemvägen!


Nya fotoväggen i vardagsrummet! Kommer komma upp fler foton efter sommaren hoppas jag! Om vi har lyckats få nå bra foton!


Några foton i hallen fick vi upp också!

                             
Och till slut lite foton på vad som pågår just nu. Mickes föräldrar lagar mat, mamma o Hans sitter i soffan och tittar på film o Micke står upp o kollar på filmen för att han springer fram o tillbaka lite till köket o hjälper till med maten.

Stockholm imorn! GULD o få komma hem!

Kommentarer

  • Anna säger:

    Åh vad snyggt ni har fått det med fotona å allt! Ha det så kul i Sthlm nu och då du är tillbaka får vi ta en grillning tycker jag! :D

    2009-04-12 | 22:25:56
    Bloggadress: http://annamina.blogg.se/

Kommentera inlägget här: