veroniicakarlssons

Städdag

Kategori: Allmänt

Japp, idag var det dags för städdag igen! Fast det var länge sen vi städade känns det som. Större delen av dagen har dock gått åt till att ta det lugnt.. Typ sovit o varit ute med Aston. Idag när vi ensamtränade honom så var han uppe på vardagsrumsbordet och gick.. inte bra :P

Har fått tips om att böta en frottéhandduk och sedan lägga den i frysen och sen ge den till Aston, gjorde det och han låg o tuggade på den jättelänge! Nu ligger Aston o sover o handduken e tillbaka i frysen!

Känns som att bloggen nu för tiden handlar väldigt mycket om Aston, men det e för att han tar upp så mycket tid av vårt liv. Vi är egentligen helt slut. Så fort han har blivit lite lugnare, han har varit väldigt intensiv sista veckan, kanske vi kan få ha hundvakt en kväll o kanske gå ut o käka o gå på bio eler nåt! Men jag klagar inte, absolut inte, det e underbart att få ha en liten valpis! Jag o Micke har pratat ganska mycket idag, för att Micke e så allergisk.. o vi har hela tiden velat tro att det bara e pollen, o det vill vi fortsätta tro men det e klart tanken har dykt upp att det kan va mot hundar. Han har ju aldrig umgåtts så mycket med hundar så han vet inte.. Det skulle vara det värsta som kan hända! Man tycker ju att det e lite sent nu för att känna av pollen så mycket men både hans mamma o kompis känner också fortfarande av pollen så vi tror nog fortfarande att det är det! Aston e ju vår bebis! (Förhoppningsvis är han fortfarande bår bebis i mitten av augusti och väger inte mer än Loppan då :P)

Nä, nu ska jag kasta mig framför tv:n!

Kommentarer

  • Paula säger:

    Vi håller alla tummar för att det inte är pälsallergi! Mickes mamma klarar ju t.om katter o dom är mycket värre!

    Kram

    2009-06-30 | 23:34:03
    Bloggadress: http://paulaz.se

Kommentera inlägget här: