veroniicakarlssons

Vaccination

Kategori: Allmänt

Idag har vi varit och vaccinerat Aston! Han gnällde till lite men han åt godis samtidigt så det var verkligen ingen fara med honom ;) Vi gick dit, ca 5 km.. han har ju mycket energi så det e ingen fara med honom att gå en bit. Veterinären var snäll o bjöd på godis o mös, så han va nöjd fast han gnällde till lite - han gnäller mer av att inte få gå dit han vill när vi e ute :P

Sen gick vi till stan o skulle ta bussen hem men vi missade den så vi tog en glass på stan o då la Aston sig o vilade! Sen ville han inte alls gå när vi skulle gå, så Micke bar honom en bit för han va så trött o sen fick han gå till bussen.

När vi kom hem stannade vi ute på gården en stund o han la sig o sov i skuggan! Sen gick vi upp så han fick äta o han åt jättemycket innan han la sig i sängen o sov!

Lite senare ska vi till Maxi o handla, men en av oss får stanna hemma för Aston ska nog inte gå så mycket mer idag. Han kommer antagligen få feber ikväll av vaccinationen sa veterinären o det kan hålla i sig en dag eller två så det blir ett par lugna dagar!

Imorn är det midsommar. Då har vi inte så mycket planer men det blir grillning på kvällen med Anna o Ivan iaf!

Nu har vi köpt alla tågresor vi ska göra i sommar. Till Sthlm tur o retur i slutet av sommaren, älvsbyn tur o retur i juli, o till pappa tur o retur från sthlm! Mycket tåg för oss blir det i sommar!

Kommentarer

  • Anna säger:

    Vad duktig han va som inte gnällde alltför mycket av vaccinationen!! Vi måste ta en grillkväll snart, jag jobbar sista dagen innan semestern imorgon och sen har vi en vecka här uppe. Ska nog hälsa på Dennis en sväng i inlandet men annars inte mycket planerat innan bröllopet nästa helg så i veckan hoppas vi på finväder! :)

    2009-06-18 | 18:35:49
    Bloggadress: http://annamina.blogg.se/
  • Paula säger:

    Vad gör man i Älvsbyn tro? Hihi, ni är så välkomna till vårt "nya" hem....vilket i ordningen struntar vi i eller hur!

    Kram P&P som ska ta sista bastubadet nu, snyft!

    2009-06-18 | 20:36:05
    Bloggadress: http://paulaz.se
  • Malin säger:

    Just det, det gjorde vi ju faktiskt! Dags att plocka fram arbetet och visa vad de håller på med egentligen :P



    Duktig vovve ni har som klarade vaccinationen så bra. Han är så fin Aston! Hoppas ni får en bra midsommar.

    2009-06-18 | 21:26:58
    Bloggadress: http://malliiin87.blogg.se/

Kommentera inlägget här: