veroniicakarlssons

Anledningen till resan

Kategori: Allmänt

God morgon! Nä, jag gick faktiskt uppför typ 3 timmar sen.. då hade jag sovit i 10 timmar o kroppen och huvudet verkade tycka att det räckte :P Micke gick upp då o skulle till skolan, så jag gick upp med honom. Vi satt o räknade lite och det verkar som att vi kan säga upp oss nu o ändå klara sommaren. Vi får helt enkelt njuta av solen och så i sommar, och inte så mycket av sånt som kostar massa pengar :P

Tillbaka till resan - har kommit till dagen då det var dags att gå i land på Haiti. Egentligen kan man inte säga att vi riktigt har varit på Haiti, för stranden vi va på var specialgjord för de som åkte på dessa kryssningar, så det var lixom inte riktiga Haiti, men synen vi vaknade till den morgonen var iaf på riktigt!

                   
Vackert, vackert! Vi beställde upp frukost till rummet och satt på balkongen och åt medan vi tittade på utsikten!


Sen gick vi i land på ön och det första vi gjorde var att gå till starnden och bada, sen gick jag Micke o Ami på promenad runt lite på ön och tittade.

                             


Efter det åkte jag, Micke o Sandra vattenscooter, det va häftigt! Skitkul faktiskt!

På kvällen hade vi fått ett husdjur på sängen av städerskan. Kvällen innan fick vi en stingrocka men vi glömde fota den. Den här kvällen gick jag in i rumme själv, skulle bara hämta nåt, o jag skrattade högt för mig själv när jag såg vad som låg på sängen!


EN HUND! Vi tyckte att det var jätejobbigt att ta isär djuren vi fick när vi behövde handdukarna :P

Den kvällen var det Mickes tur att vara trött på kvällen så även denna kväll blev en tidig kväll. Eller det kändes som tidiga kvällar när man gick o la sig vid 00. Vi va på sång o dansshow också en kvällen. Kvällen innan hade vi varit på is-show o den va jättehäftig, men den här showen var inte lika kul, jag höll på o somna :P Men Micke tyckte det var jättekul, han uppskattar sånt lite mer är mig :P

Nästa dag var den stora dagen! Per-Arnes 50-årsdag! Dagen började på Jamaica!


Den dagen fick vi äta frukost med den här utsikten! Vi gick i land på Jamaica och fick vänta nån timme på att åka iväg o bada med delfiner, men et var det värt! Det var verkligen jättehäftigt! Vår delfin Sally va jättesöt!


Några delfiner..

På kvällen firade vi Per-Arne..

Hela familjen i champagnebaren med champagne och chokladdoppade jordgubbar.


Födelsedagsbarnet verkade nöjd! Han fick i pressent att han ska köra folkrace. 

Efter middagen var vi på poolparty en stund o sen gick vi till casinot o spelade bort lite pengar.

Avlsutar med en bild på födelsedagskakan Per-Arne fick som efterrätt!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: