veroniicakarlssons

I vantan pa hemresa..

Kategori: Allmänt

Nu har jag tid att sitta o uppdatera vad vi har gjort under resan..! Jag tankte att jag borjar fran borjan sa far jag se hur langt jag orkar..

Resan borjade med en bussresa fran Umea till sthlm som tog ca 9 timmar.. sen hade vi nagra timmar att fordriva pa arlanda tills planet gick till chicago, val dar bytte vi flyg och flog till Miami! Till Miami kom vi pa kvallen sa det var bara att kasta in vaskorna o roja stan! Trodde vi.. allt va stendott dar vi bodde sa det blev att ga hem o lagga oss istallet!

Dagen efter blaste det valdigt mycket sa det blev ingen strand den dagen utan ist'llet utforskade vi miamibeach vilket betydde att vi gick v'ldigt mycket den dagen! Vilket ledde till den varsta bonnbrannan jag haft i hela mitt liv! Foto KANSKE kommer upp senare, det finns ett iaf :P Pa kvallen gick vi till espanola way och at, och sen gick vi till Miami inc och fotade oss utanfor men de hade stangt sa det blev bara foton! Vi var ganska mora pa kvallen sa det blev o packa o sova!

Da e vi framme pa sondagen da vi gick pa baten och blev helt overfortjusta! Vi gick vaning for vaning och bara fotade o njot! Satt o drack kaffe o vantade pa att fa vara vaskor som skulle komma direkt till hytterna. Nar vaskorna kom bytte vi om till badklader och gick o la oss vid poolen, men da hade det hunnit bli lite sent och det blaste fortfarande sa vi lag inte sa lange utan gick och utforskade baten mer istallet. Och sen var det att gora sig i ordning for middagen dar man blev satt vid stora bord sa man fick sallskap av andra som man inte kande! Vi hamnade vid ett helamerikanskt par dar mannen sag ut som en riktig amerikanare och kvinnan skulle passa in i simpson, och 2 damer som var stenrika! Men alla var verkligen jattetrevliga! Sa det var vart bordssallskap vid 7 middagar! Sa det var tur att de var trevliga!

Den kvallen blev jag o Micke fulla och satt o pratade med en tjej som hette Kimberly i kasinobaren. Hennes kille satt och spelade bort deras pengar medan hon satt och drack i baren.. Men vi hade jattetrevligt! Satt uppe tills det var mitt i natten nagongang o sen gick vi o la oss i varan EGNA hytt! Veckan pa baten hade vi egen hytt, annars har vi delat med sandra, men det har gatt sa bra sa!

Na.. nu orkar jag inte mer just nu! Vad som hande fran och med mandagen kanske kommer senare idag, annars kommer det nar jag e uppe i Umea imorn! Om allt gar som planerat sa landar vi i sthlm vid 7 imornbitti, aker hem till mamma o sager hej o sa, sen gar planet till Umea kl 14.55, sa vi e val hemma hemma vid 16.30 imorn!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: