veroniicakarlssons

Miami och New York - det sista från resan

Kategori: Allmänt

Ja, nu e det dags för de sista dagarna på resan, eller ja, sista veckan var dt faktiskt. Känns som de sista dagarna för att vi hade gått av båten, men var ju kvar i 6 dagar efter vi hade gått av båten!

I Miami gjorde vi inte så mycket, har ju redan berättat om första dagen där. Andra dagen låg vi på stranden, men jag o Mice var bara där i typ 3 timar, medan de andra låg typ hel dagen. Vi gick iväg till Miami Inc gen för jag ville dit när det var ljust ute, plus att vi skulle titta om de hade några bebiskläder i sin shop. Men när vi kom dit hade stängt igen shoppen o i själva studion hade de inte så mycket kläder alls, så det blev inga bebiskläder :(


På tisdagen åkte vi vidare till New York. I New york var vi mest runt och tittade på sevärdigheter. Jag har ju berättat det mesta därifrån, eftersom jag kunde blogga därifrån. Så nu kommer det massa bilder istället..



Jag o Micke tog inga solstolar för de kostade 10 dollar o det tyckte vi inte att det var värt när vi bara skulle ligga en stund!

                             
Första dagen i New York var vi vid time square. Vi var där på kvällen också, då var det lite häftigare!


Svärföräldrarna verkar nöjda! Kaffe från Starbucks drack vi typ hela tiden i New York, det var typ det enda goda kaffet man kunde få tag på!


Ja, det var häftigt att se..

                             
Blir mycket bilder från Central Park, för där var det mysigt! Här först på naturen :P Ekorrarna var typ tama, man kunde komma jättenära o fota!


Här äter vi lunch!








Det syns inte så mycket, men det var jättefint vid fontänen, precis bakom var det som en liten damm där folk var ute o paddlade typ. O mittemot där vi sitter kunde man gå in typ bakom trapporna o där var det några som stod o tog bröllopsfoton!


Efter drygt 2 timmars köande kom vi upp i empire state building. 83 våningar upp tror jag det var, men de andra husen ser inte så små ut för allt var ju så högt :P

                             
Sista dagen var vi o tittade på frihetsgudinnan. Hon var ganska mäktig!

Avslutar med den allra sista bilden som togs..

Mina fish´n´chips på fridays! Var typ minst två portioner kändes det som när man fick in den tallriken, men pommesen var äckliga så åt mest fisken o med lite hjälp från Micke så tog de slut :P

Ja, det här var allt från resan! Mycket blev det. Men det känns redan som en evighet sen fast vi bara kom hem för 1½ vecka sen. Livet har kommit igång ganska bra här hemma igen. Har jobbat, haft praktik, köpt hund, grillat.. Jag trivs ganska bra med det ;)

Den här långhelgen ska vi iväg o handla lite åt Aston! Vi ska även handla till oss själva eftersom båda två ska iväg på utflykter nästa vecka. Micke ska iväg måndag-torsdag o jag ska iväg måndag-tisdag och torsdag-fredag. Mycket paddling för oss nästa vecka! Jag ska plugga massa också i helgen, men ska försöka bli färdig med så mycket som möjligt idag!

Avslutar med en bild på mig när jag ska på utflykt!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: