veroniicakarlssons

Sista dagarna på båten

Kategori: Allmänt

Lite mer från resan..

Egentligen skulle vi gå i land i Mexica på fedagen men så blev det ju inte eftersom svininfluensan var väldigt utbredd där! Så det blev en extra dag på båten istället då vi låg o solade o badade vid poolen. Micke o Per-Arne klättrade klättervägg och åkte skridskor också den dagen, men jag o Sandra låg mest vid poolen :P

På kvällen när Per-Arne fyllde år hade vi tagit foton hos några fotografer, och på efgtermiddagen gick de andra och köpte lite foton medan jag låg o sov :P Jag sa till Micke att ifall han gick fick han inte komma tillbaka på ett tag för då hade jag redan blivit väckt två gånger när jag försökte sova middag :P Vi hade redan valt ut vilket foto vi ville ha på oss så trode han skulle klara uppgiften att gå o peka på det fotot, det gjorde han inte :P Det fanns två foton på oss när jag satt och han stod bakom, och två foton där han satt och jag stod bakom, och vi hade valt det ena där han satt, och han tog det andra :P Det gör inte så mycket, bara det att min huggtand syns på det fotot :P Det fanns två foton är den syntes så det var ju 50% risk att han skulle råka välja ett av de :P Ja, det blev nästan rätt iaf :P Kommer inte lägga upp det fotot eftersom vi inte har det på kameran, det står fint i vardagsrummet!

Vi gjorde inte direkt nåt speciellt de sista dagarna, utan vi solade och tog det lugnt.. o på kvällarna var vi på middagen o sen var vi runt lite på båten, lite på casinot o så..

På söndagen gick vi av båten tidigt och satt i lobbyn på hotellet i typ 7 timmar innan vi fick vårt rum. Jag hade bränt hela ryggen och baksidan av benen o armarna på lördagen så jag ville inte vara ute i solen den dagen..

Den kvällen gick de andra iväg lite men jag o Micke stannade kvar i närheten av hotellet o gick o käkade lite o satt o spelade kort o så, det var mysigt!

Dags för lite bilder...


Det här var poolerna vi brukade bada i! Det fanns fler men den här låg precis vid både poolbaren och skybar så vi valde den ;) Nä, var väl inte därför, men det blev så :P

                        
Det var show vid middagen typ tre kvällar, det var serveringspersonalen som showade! Och en kväll kom alla kockar ut och fick applåder, då var det chef´s night o alla skulle vara väldigt finklädda. 2 kväller skulle alla vara finklädda, chef´s night och capten´s night. Båda de kvällarna åt kaptenen på restaurangen. Men vi trodde först man skulle va finklädd varje kväll, så vi var et iaf 4 kvällar, första kvällen (för vi trodde man va tvungen) och på per-arnes födelsedag och de andra två när man skulle vara det :P


Här var middagssällskapet vi hade varje kväll, den tomma stolen e min eftersom jag fotar :P


Ett inte så bra foto på teatern, men visar iaf att det var ganska stort - o det var en väldigt liten del av båten :P Tror vi var på 3 shower där.


Det sista husdjuret vi fick var en apa!


Idag har jag varit i skolan en snabbis och fått lite annteckningar. Vi har kanske hittat en valp vi vill ha. Det e en salig blandning av raser.. men den e riktigt söt. Nu ser den ut som en labradorblandras, men tror den kommer bli väldigt stor att ha i en lägenhet. Även om vi planerar att vara ute med den väldigt mycket, och hundar ofta inte är jätteaktiva inomhus så känns det ändålite tokigt att ha en jättestor hund hemma. Men vi vill nog ha honom.. Ja, det e en hane, fast vi ville ha en hona.. Haha, tokigt, men han e söööt! Valpen vi vill ha är den ljusa korthåriga, den de kallar "Cicko". Vad tycker ni?

Kommentarer

  • Anna säger:

    Oj, helt underbart söta juh! :D Vill också ha, ska gulla lite med Mattias! ;)

    2009-05-15 | 20:22:30
    Bloggadress: http://annamina.blogg.se/
  • Paula säger:

    Ljusa långhåriga förstås!

    2009-05-16 | 11:54:54
    Bloggadress: http://paulaz.se

Kommentera inlägget här: