veroniicakarlssons

Tomtebo

Kategori: Allmänt

Idag ska vi iväg o titta på en lägenhet på tomtebo som ligger jättefint! Den ligger precis vid nydalasjön och det e mycket skog runt omkring. Den ligger på bottenvåningen och har uteplats! Men den e mindre än den vi har, och inte jättemycket billigare, men ändå billigare! Det negativa med lägenheten är att det blir längre till mataffärer, men det positiva väger nog upp! Vi får se! Om det blir så att vi flyttar kommer vi göra det den 4e januari antagligen, o då blir det en jobbig dag för vi kommer upp med natt-tåget från sthlm den 4e på morgonen! Vi får se helt enkelt!

Annars ska jag försöka plugga en hel del idag, har redan läst lite miljöhistoria, tänkte strax fortsätta med lite välfärdsstaten o sen blir det makroekonomi resten av dan.. eller ja, så mycket jag hinner.. vi ska ju iväg o titta på lägenheten efter lunch så där blir det en lång paus o sen e det valpkurs ikväll, men då kommer vi inte va borta så länge som vi brukar. Kommer ta 17.30 bussen till stan o antagligen hinna med 20.15 bussen hem så det blir tre timmar borta istället för fyra som det brukar bli. För vi ska va på stan idag o det e lite närmre!

Vill ni ha bilder? Okej då.. Här kommer några på buskillen! :P


Lite morgonbus..


Men oj så trött man blir av det..

Jag älskar hans öron, han har verkligen inte koll på dem! Sötnosen!


Micke sitter faktiskt också o pluggar, vilket e lite chockande den här terminen ;P Så idag ska vi plugga tillsammans hela dan, o sen kolla på lägenhet tillsammans (aston får sitta utanför), o sen valpkursen tillsammans. Det blir en riktig familjedag :) Myys!

Kommentarer

  • Micke säger:

    Plugga är för dom som inte kan

    2009-10-29 | 21:00:56

Kommentera inlägget här: