veroniicakarlssons

Fotboll

Kategori: Allmänt

Gårdagens match blev inte så lyckad..! Norge vann med 3-1, det var ganska oväntat! Haha.. aja..
Ikväll e det match igen, tyvärr har jag ju inte så mycket mer hopp för herrarna än damerna. Jg tror iofs att de vinner ikväll, men jag tror inte de går vidare.. Damerna var ju iaf i mästerskapet, i kvartsfinal.

Fredrik, damfotboll e också fotboll. Till och med det du spelar kallas för fotboll, korpenfotboll, även om det för din del mest handlar om en rush o sen stå på sidan o dricka vatten :D´

Efter matchen igår tyckte Micke vi skulle börja kolla på serien true blood, jag gick med på att ge den en chans. Men den var inte tillräckligt bra för att det skulle va värt att börja titta på en serie till, men den va inte helt dålig heller. Handlar typ om vampyrer (?!) som håller på att integreras i det vanliga samhället. Nja, den va sådär :P Men Micke vill ge den en chans så han ligger o tittar på den nu också ;)

Strax e det dags att sätta igång med städning o vika tvätt o grejs.. Sen ska jag baka för sen kommer Anna hit o fikar, o Micke e överlycklig! Fast han va så trött på o fika precis när vi kom upp för att han hade fikat varje kväll :P Men det va ju typ 1½ vecka sen, nu e det helt annorlunda ;)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: