veroniicakarlssons

Grillning vid nydalasjön

Kategori: Allmänt

Vid 12 traskade vi hemifrån med målet nydalasjön, hämtade upp Anna o Mattias på vägen också! Väl vid själva sjön var det något lopp, så folk sprang förbi oss, det gjorde Aston ganska glad så han drog hur mycket som helst. Vi gick en bit runt o hitade tillslut en ledig grillplats. Mattias gjorde upp eld o vi tittade på :P Eller, ja, Anna var ju faktiskt den som tände elden :P Vi grillade först korv o sen blev det fika med kaffe o bullar! Mätta o belåtna (men redan trötta) började vandringen hemåt.

När vi kom till tomtebo, där Anna o Mattias bor var vi ganska avundsjuka som hade en bit kvar att gå. Men Astn blev glad för de hade leverpastej hemma som de inte tyckte var god så den fick vi med oss hem till Aston!

Väl hema igen var vi alla tre helt döda. Aston la sig o sov några timmar o jag o Micke fick kämpa för att inte göra samma sak vi :P Middagen blev enkel, fiskgratäng som bara var att ställa i ugnen o resten av kvällen har spenderats i soffan. (Har pluggat lite faktiskt.. ganska mycket till och med!)

Nä, nu får ni bilder istället!


Anna o Mattias när elden e i full gång!




Micke ville också sitta inne i värmen!


Fikat blev iaf ute!


Aston tycker om att ställa upp på bild!!




Avslutar på en bild av vårt nya sovrum!

Aston har dock rivit upp bäddningen lite :P O madrassen under sängen förstör bilden lite - men man tänker inte på det ovanfrån :P

Nä, nu ska jag ut med Aston en sista gång o sen blir den en snabb dusch för att få bort röklukten från grillningen o sen blir det sängen för min del!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: