veroniicakarlssons

19/11

Kategori: Allmänt

Nu tänkte jag att det var dags att berätta om 19/11 när vi firade Micke.

Dagen började med att vi tog en långpromenad med Basse efter frukost. Gick till djuraffären o köpte märgben och sen tog vi en omväg hem. Sen gick vi till Ica Maxi och handlade till kvällen och lördagkvällen och där mötte vi även upp Mickes föräldrar. Sen åkte vi till Kista och Micke valde en jacka som han fick i födelsedagspresent av sina föräldrar. När vi hade ätit med dem så skjutsade de hem oss till mamma. Väl där tog de med sig Aston och vi fick bråttom att göra oss i ordning. Vi gjorde även bål och tårtor och hällde upp snacks och precis när vi blev färdiga så ringde det på dörren! Vi var 16 stycken som åt tårta, drack bål, drack annat, lyssnade på musik o snackade skit.

Efter några timmar av trevligheter åkte vi vidare till Garbo i sumpan. Hade en riktigt kul natt där. Vi dansade och lyssnade på liveband och drack en del. Jag o Micke spelade black jack och roulette, Micke förlorade massa pengar men jag gick jämt ut :)

Det var en riktigt trevlig dag, kväll och natt helt enkelt :)



Idag har vi haft redovisning av grupparbetet, så jäkla skönt! Det har varit kul med grupparbete, men det har varit så intensivt, man blir så jäkla trött! Imorn har vi en dag ledigt och sen ska vi fixa opponering på måndag och genomföra dem på tisdag. På onsdag är det nytt moment, det ska bli kul :) Men då är det bara två veckor kvar till julledigheten :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: