veroniicakarlssons

Ett lugnare dygn..

Kategori: Allmänt

Ja, det här dygnet har varit betydligt lugnare.. Astons feber kom aldrig tillbaka igår och det hade den fortfarande inte gjort imorse. Vi ska tempa honom igen innan han får nästa dos antibiotika men troligtvis har han ingen feber ikväll heller och isf kan han få slippa termometern ett tag, det är inte det bästa han vet.. ;)

Jag var hemma från skolan idag iaf för att han skulle slippa vara ensam. Så jag har pluggat lite och myst i soffan. Har även ringt försäkringsbolaget och det är bara att skicka in alla papper så det ska inte vara några problem.. Förhoppningsvis kommer vi få tillbaka drygt hälften av summan.

Aston mår iaf bra.. han har hur mycket energi som helst ute så han tycker det är lite tråkigt att vi tvingar honom att ta det lugnt. Men eftersom han hade riktigt hög feber igår så tycker jag att det är rimligt att ha ett par lugna dagar efter det så det får nog lbi en lugn dag imorn också o sen på onsdag kanske vi kan ta en långpromenad. Men vi håller oss nog till en promenad om dagen så länge han käkar piller ;)

Det känns riktigt skönt att han blev bättre så fort. Igår var tårarna nära, man blir så maktlös när han mår så dåligt och man inte kan hälpa honom. Tur att vi kunde komma iväg till en veterinär iaf så han kunde få hjälp. Bilden av honom när han ligger och skakar och har ont har dock fastnat och den kommer jag inte glömma på länge. Det gör ont i hjärtat när han mår dåligt <3 Har bara sett honom så ynklig en gång oc det var när han fick lugnande inför kastreringen och då visste vi ju iaf varför.

Ikväll är det Biggest Loser final och bönburgare med coleslaw och avocado till middag! :)

Kommentarer

  • Paula säger:

    Härligt att höra att kompisen är pigg igen! Puss på nosen

    2010-12-15 | 15:46:03
    Bloggadress: http://paulaz.se

Kommentera inlägget här: