veroniicakarlssons

Seminarium

Kategori: Allmänt

Idag är det seminarium 13-16. Skulle egentligen va i skolan 12 men stannar hemma med Aston istället och går dit till 13. Från nästa vecka har vi förhoppningsvis en hundvakt.. men egentligen behöver vi en redan imorn! Har hittat en tjej som verkar väldigt bra iaf, så det blir nog jättebra! Hon ska komma hit på onsdag om en vecka o träffa Aston också ska hon passa honom den följande lördagen för då e jag i Sthlm o Micke har heldag i skolan!

Det e typ -15 ute, kallt! Har precis vart ute med Aston o det var inte allt för skönt, men det känns inte riktigt som -15, lite varmare känns det allt!

Kollade självklart på OS igår igen. Den där Ferry e en skön typ! Härligt med ännu ett OS-guld till Sverige! Men vad håller funktionärerna på med? Det e ju pinsamt att det får hända på ett OS. Kanske hade vi haft ett OS-brons också om det inte hade hänt? Nä, man ska inte hålla på o spekulera i sånt, människor gör misstag.. Men OS?!

Vi är typ 85% säkra på att det e noskvalster Aston har, har pratat med Akilas matte och Akila har det också.. Det e iaf skönt att veta vad det är, men Aston får inte hälsa på hundar förän efter en vecka efter sista symtom. Han lät lite imorse, så minst en vecka från och med idag. Men det håller iaf på att gå över så det e ju skönt!

Nä, nu måste jag gå o duscha o laga lunch o sånt så jag inte kommer sent till skolan!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: