veroniicakarlssons

Drottningholm

Kategori: Allmänt

Än så länge har berättelsen om semestern mest vart strunt tycker jag ;P Men nu har vi kommit till den bästa dagen hittills. Mickes, min och Astons utflykt till Drottningholm.

Vi visste inte riktigt vad vi ksulle göra den dagen, det var fint väder med inte jättevarmt i luften när vi vaknade på morgonen så efter att beslutat att inte gå till stranden så bestämde vi oss för drottningholm. Vi tyckte det skulle vara mysigt om Fredrik, Leyla och Melissa ville följa med oss dit men de hade andra planer för dagen så vi påbörjade resan. Efter buss till slussen, t-bana till brommaplan och buss till drottningholm var vi framme! Vi had bestämt oss för att hitta till hundöarna som vi hört talas om och det var ganska enkelt. Vi hade köpt med oss lite sallad och jordgubbar till lunch så vi gick in på hundöarna, släppte Aston och hittade en bänk att sitta och äta på. Aston busade runt med lite olika hundar, han knockade mitt knä och drattade i vattnet - sen bestämde vi oss för att gå därifrån ;)

Vi gick och tittade på slottet och satte oss i gräset och fikade lite innan vi tog bussen hem igen.






















Det är inte alltid så lätt att få rätt sida av Aston på bilden, men roligt är det..



Den kvällen grillade vi med Kim&Claudio. Det var en helt underbar kväll, har aldrig varit med om en varmare sommarkväll. Efter att ha spelat kubb, ätit mat och druckit vin gick vi upp till dem o kollade på film. Efter filmen var vi helt döda allihoppa så vi knallade hem o sov. Kim & Claudio har en liten katt på 7 månader som Aston blev lite kompis med. Det är svårt att vara för mycket kompis med en katt, det har han nästan lärt sig ;) Men deras kat var iaf snällare än Mickes föräldrars katter är mot honom.

Aston hade en fästing i örat den kvällen också. Jag har ju nojja på att bränna upp fästingar så jag gjorde så det luktade brand i hela deras lägenhet.. oops!

Nu ska vi käka lunch!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: