veroniicakarlssons

Stockholm på besök

Kategori: Allmänt

Nu tänkte jag ta en pau från att skriva om Sthlm och istället berätta vad som hänt sen vi kom tillbaka till Umeå.

Vi åkte från Sthlm i måndagseftermiddag. Som jag skrev innan så somnade farmor in i måndags och Tezz ville gå dit en sista gång och därför kom vi iväg lite senare än tänkt. Vi kom upp till Umeå vid 1 på natten och alla slocknade på direkten.

I tisdags började vi med att gå till stranden, men vi blev inte kvar allt för länge för vädret var inte det bästa. På eftermiddagen åkte vi ner på stan och käkade lunch och kollade i affärer. På kvällen grillade vi och hade trevligt. Avlutade kvällen med en plumpomgång. Micke vann.. han har blivit lite för kaxig när det gäller plump asså...

Onsdagen såg ungefär likadan ut. Vi började med stranden och sen blev det stan. Vi bestämde oss för att det skulle bli monopol och singstar på kvällen så jag o Micke gick o lånade lite singstarskivor på biblioteket medan Tezz o Mathias gick på bolaget för att inhandla kvällens vin.

När vi spelat färdigt monopol var klockan redan runt midnatt, och efter några rundor med singstar var klockan helt plötsligt 03 och alla hade nog druckit tillräckligt med vin ;) Men kul hade vi:











Aston var trött och tyckte mest vi var jobbiga..


På torsdagen mådde vi som vi förtjänade.. :P Vi gick o käkade hamburgare till frukost och sen hyrde vi två filmer. Så vi kollade på film och tog det lugnt den dagen..

Igår på morgonen stack de iväg till höga kusten där de hyrt en stuga tills imorn. Vi passade på att åka ner på stan eftersom man fått pengar så nu har vi en slags rullgardin till ena fönstret i vardagrummet och en gardin i köket. Sen köpte vi lite småsaker också.

På kvällen var vi o tränade på gymet och sen stack Micke iväg och spelade beachvolley en stund med några kompisar.

Idag ska lilla Saga döpas så kl 15 ska vi vara i stadskyrkan, mysigt!

Nu ska jag äta frukost!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: