veroniicakarlssons

En natt i det fria

Kategori: Allmänt

Inatt har vi varit o tältat vid Nydalasjön! Vi stack heifrån vid 18 igår också gick vi runt tills vi kom till ett ställe som heter Kärleksudden. Där stannade vi och fixade middag!


Aston trasslade in sin lina överallt på direkten!


Efter en stund var elden igång och spritköket tänt!


Falukorv och makaroner stod på menyn!


Aston var också sugen!


Vakthunden ;)

När vi ätit middag så stack Micke iväg o la ut ett spår till Aston. Sen drack vi te och åt bullar innan vi lät Aston spåra. Han var superduktig som vanligt!! Efter spårning gick vi vidare till en liten grillplats längre bort där vi satte upp tältet.




Jag försökte få Aston att posera med tältet men han var intresserad av annat när han äntligen fick springa fri! Han fick ett märben som han gömde i typ en timme innan han bestämde sig för att det var dags att ligga o tugga lite.



Inne i tältet blev han på lite myshumör, goshunden!


Så han la sig o sov hos husse..

Han sov faktiskt nästan hela natten. Men han valde att ignorera att han fått en filt i tältet och la sig istället melan husse och matte. Men det får man ;)

På morgonen vaknade vi till den här utsikten:

Det regnade inte som det var sagt att det skulle så vi gick upp och packade ihop. Sen gick vi vidare till kärleksviken där vi tog ett morgondopp innan frukosten!


Aston passade på att gräva lite i sanden och sen gå runt o nosa..


Mitt förslag var att vi skulle äta frukost vid det bordet så kunde vi äta och bada samtidigt. Men vi valde till slut en annan plats..


Efter frukosten packade vi ihop och begav oss hemåt med solen i ögonen!


Idag är vi sådär lagom möra som man är efter en natt i tält. Men mysigt har vi haft det och fler tältnätter lär det bli!

Kommentarer

  • Brorsan säger:

    Dagens ungdomar. Kärleksudden, fin sommarkväll och en mysig eld precis vid vattnet. Då kan ni ju för fan inte äta makaroner och falukorv!

    Ja ja, ni verkar ju haft det rätt bra ändå. Hoj hoj..

    2010-06-30 | 23:03:29

Kommentera inlägget här: