veroniicakarlssons

Kommit efter..

Kategori: Allmänt

Som vanligt under sommaren har jag kommit efter med bloggen.. Men jag brukar kunna jobba mig ikapp så jag tänkte fortsätta berätta lite om London o sedan även bjuda på lite bilder.

På onsdagen efter Savoy så gick vi bara ner o satte oss i hotellbaren o varvade ner o snackade lite o planerade morgondagen. När vi precis skulle gå därifrån så kom två män i typ 50-års åldern o tyckte det var kul att vi var från Sverige. Den ena hade jobbat i Sverige, typ i konserthuset eller nåt o byggt deras orgel. Så vi satt kvar i säkert 1-1½ timme till o snackade skit med dom.

På torsdagen tog vi sovmorgon! Efter frukosten hade äntligen våra vöskor kommit! Sen blev det en massa tunnelbane-åkande. Vi åkte först till London Bridge (som inte var någonting att se). Sedan åkte vi vidare till Big Ben som förvisso var ganska höftig men där kryllade det av poliser för att Lärarfacket skulle ha demonstration så man kunde inte riktigt gå runt där o titta. Vi åkte vidare till Piccadilly circus o gick runt där istället. Hittade ett mysigt konditori där vi fikade och strosade lite på gatorna. Efter det hade jag bestämt att vi skulle på Nike Town, en fyra våningars affär med bara Nike-kläder. Jag shoppade järnet o kom därifrån fattig ;) Köpte ett par trekvarts-träningsbyxor, en t-shirt o en långärmad tröja att springa i till mig och en spännis-t-shirt och en långärmad tröja att springa i till Micke. Sen var vi helt slut! Åkte tillbaka till Paddington och gick på steakhouse o åt middag! På kvällen gick vi till en pub i området där vi bodde o där stötte vi på våra nya vänner :P Vi satte oss där o tog ett par cider o snackade skit o sen gick vi hem o gick o la oss!

Fredagen var ju sista dagen o vi ville hinna tillbaka till Piccadilly circus o gå lite mer där och öven till Primark för att shoppa lite sista grejer innan vi åkte hem så vi ställde klockan tidigt! Vid kl 14 tog vi tunnelbanan(!) till flygplatsen o åkte hem!

Resan var jättetrevlig men kändes lång. Att det kändes som att den var lång berodde till stor del på att vi inte hade våra väskor, vi var ju hela tiden tvugna att planera att åka o köpa kläder o sånt så vi hann inte riktigt göra allt annat som vi ville. Framför allt var det nog svärmor som gärna hade hunnit se lite mer, men vi hade det bra iaf!

Madame Tussauds:


         







         







Kommentarer


Kommentera inlägget här: