veroniicakarlssons

Katten Aston

Kategori: Allmänt

Idag har vi en sån där produktiv dag som man måste ha ibland. Bara det att vi tog en paus mitt i o sov ;P Vaknade iaf av väckarn kl 8 imorse, gick upp vid 20 över o gick ut med Aston. Sen hämtade Fredrik oss också åkte vi o handlade till Midsommar. Blev galet mycket men vi var galet effektiva, handlade för över 2000 kr på 40 min.. Sen gick vi på bolaget o satte sprätt på lite mer pengar innan vi åkte hem.

Väl hemma åt vi frukost o sen gick vi o la oss o sov i ett par timmar igen. Nu har vi iaf varit vakna i över en timme och hunnit med:
- Borsta Aston
- Tvätta Aston
- Klippa klorna på Aston
- Putsa köksfönstret
- Ta bort allt från tv-möbeln och torka rent den
- Torka rent nattduksborden
- Putsa speglar
- Plocka bort och torka rent vardagsrumsbordet

Just nu håller Micke på med badrummet o sen ska vi äta lunch. Idag har vi sen kvar att:
- Damma
- Dammsuga
- Moppa
- Tvätta
- Träna

När kockan närmar sig 22 och vi är färdiga lär vi sova ganska gott :)

Aston är så söt när han har duschat, då springwer han runt som en dåre o trycker nosen mot soffan o sängen för att den ska bli "ren". Också kraffsar han överallt - men det får han inte.. Lite som en katt. Men det är att han bäddar för att lägga sig. Förra gången han dushade så tänkte vi att vi skulle bädda sängen innan efersom allt blir ganska blött när han tokar runt. Då hoppade han direkt upp och kraffsade till sig allt i mitten och tryckte ner huvudet i det och la sig sen.. Vi hann inte ens ut ur badrummet innan sängen var helt uppbäddad.. Nu har han iaf kommit till ro i soffan! Men självklart brevid filten som han får ligga på..

Imorn kommer Mamma & Hans och Mickes föräldrar upp. Det ska bli jättekul att fira midsommar alla tillsammans! Sen på söndag åker vi ner till Stockholm och på måndag drar jag vidare till London :D

Kommentarer


Kommentera inlägget här: