veroniicakarlssons

Dagen före dagen

Kategori: Allmänt

Imorn är det äntligen dags för Sundsvall! Äntligen!! Idag är det bara förberedelser som gäller, typ. Packa, vika tvätt, städa här hemma. Sånt man gör när man ska åka bort. Jag ska hinna med att träna och jobba också men dagen är ju lång så det e lugnt!

Imorgon:
8.45 Lämna Aston hos hundvakten.
9.25 Bussen går från sjkhuset
14.00 Framme i Sundsvall, dags för lunch
15.00 Incheckning. Hänga på hotellet, duscha, dricka vin och göra sig iordning för kvällen.
20.00 Middag på casino cosmopol sedan spela hela natten och bli miljonärer!

Kommer bli en sjukt bra dag, kväll och natt!


Igår var det kurs igen. Aston sköter sig ganska bra, lite skällig bara men det e okej, det e kontrollerbart helt enkelt. Vi tränade sitt o stanna, stå och lite inkallning. Allt gick bra. Vi busade mycket för att hålla värmen och Aston tyckte det var kul! Efter kursen stannade vi kvar o snackade lite om hur vi ska hjälpa honom med hans smällar-rädsla. Vi fick lite tips så senare i vår ska vi sätte igång o träna. Först ska vi träna lite på typ "gå o lägg dig" så han vet vad vi menar så vi sen kan "tvinga" honom att vara lugn vid smällare. Jag hoppas det kommer gå bra, det kommer vara jobbig träning iaf..

Nu ska jag gå o träna. Har köpt handskar som jag ska ha när jag tränar för det gör så jäkla ont i händerna när de kläms o man får fula valkar av det i handflatorna. Kommer se astötntigt ut men bättre än att tycka att det gör ont så man inte kan träna ordentligt. Idag blir det:

Marklyft: 45 kg
Rodd (stående med stång): 30 kg
Latsdrag: 40 kg
Bicepscurl (med stång): 16 kg

Kommentarer


Kommentera inlägget här: