veroniicakarlssons

Melissa och faster!

Kategori: Allmänt

Idag har faster och Melissa lekt med varandra. Det var roligt. Vi har haft en jättemysig dag med Anna och Saga. Vi började dagen med att äte frukost med Aston. Melissa och Aston körde varannan tugga där ingen av dem visste vad varannan betydde vilket ledde till att Aston åt mest - men båda var nöjda så ingen skada skedd ;) Sen gick vi hem till Anna & Saga o busade i Sagas nya fina lekrum. Det var jättejättefint! Melissa var lite blyg i början men sen släppte hon loss och lekte med leksakerna, läste böcker och tittate på Igglepiggle!

Efter att Melissa fått lunch så nattade jag henne i vagnen. Sen gick jag in och åt lunch med Anna innan jag o Melissa gick hem. Melissa vaknade på vägen hem efter att ha sovit i en och en halv timme och var på topphumör. Hon har varit världens goaste o sötaste hela dagen, fasters troll. Leyla kom över och vi drack kaffe o fikade o busade med Aston och Melissa skrattade allt vad hon kunde ;)

När Leyla och Melissa åkte hem var vi andra stendöda och somnade ;P Nu har vi ätit middag o sitter o kollar på fotboll. Kvällen bjuder nog på en promenad med Aston och mer latande i soffan. Eller så skippar vi promenaden o slappar bara i soffan ;)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: