veroniicakarlssons

Världens bästa bus <3

Kategori: Allmänt

Iag blir Aston 2 år! Stora killen! Just nu står han ute på balkongen och tittar på människor och hundar som går förbi, det är bland det bästa han vet! Dagen började med en promenad i lina, man riktigt såg på honom hur glad han var, svansen stod upp lite extra och han bjöd på mycket bus ;) Vi tränade lite inkallning och gå fint och han var jätteduktig, fick korv och pip-boll som belöning.

Sen gick vi iväg utan honom och tog blodprov för att ge blod. Jag har ju redan gjort det men det blev nåt galet med förra provet så jag fick ta ett nytt..

När vi kom hem fick Aston paket. Men innan det hände en konstig sak. Vi hörde ett brandlarm när vi kom in i porten så vi gick runt o lyssnade vart det kom från, kom från en av grannarna på samma våning. Vi plingade, kände om dörren var varm, öppnade brevlådan, kollade in genom fönster och försökte känna någon lukt, men nada. Vi ringde iaf brandkåren som kom hit o kollade men allt va lugnt - skönt! SEN fick Aston paket.

Han fick en ny fin säng!!


Han ligger dock fortfarande helst i soffan ;)



Världens sötaste tvååring :)

Han fick även ett paket som han fick slita upp med en kyckling i.

Bästa bilden ;) Ser ni vad mysig slemmig den är redan? Han har haft den i typ två timmar.. Han gillar den iaf, den kvittrar nä han biter på den. Det är ett ganska behagligt ljud för oss om man jämför med andra pip-leksaker!

Resten av dagen blir det först vila för Astons del. Matte o husse storstädar men det är bara att skura golvet kvar nu och jag skulle tro att Micke får passa på att göra det när han är ensam hemma på söndag för Aston tycker det är ganska kul med moppen. Eller så gör vi det idag. Sist blev han tvingad att va i köket när jag skurade och han la sig efter ett tag, han har blivit stor kille, inte så envis längre ;) Efter vilan är det dags för kurs! Ikväll ska vi träna inkallning tror jag, det var därför vi värmde upp lite med det imorse.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: