veroniicakarlssons

Lägenhet

Kategori: Allmänt

Var o tittade på en trea i förrgår. Vi är ju så jäkla sugna, men samtidigt trivs vi ju fortfarande så bra här. Men vi försöker komma på vad det är som gör att vi trivs så bra här. Jag tror att det är för att det är den första lägenheten som vi valt att vi vill bo i. De andra har vi tagit för att vi måste, men när vi flyttade hit hade vi en helt okej lägenhet men valde att flytta hit. Den var närmre universitetet, hade bättre palnlösning, stor kyl o frys vilket var ett stort plus, fräscha tapeter m.m. Men sen är ju t ex golvet inte så fint, har massa märken o så vilket vi aldrig brytt oss om för att vi ändå trivs så bra. Så nu är vi superkräsna när vi tittar på andra lägenheter. Den lägenheten vi tittade på var 89 kvm till skillnad från våra 55, bara det skulle vara så jäkla värt. Ni vill inte se hur vårt köksbord ser ut nu för tiden. Det är alltid belamrat med skit! Och vi har ingenstans att göra av det, ör det är ju egentligen inte skit. Det är plugg o jobb. Men vi skulle behövt ett extra rum med ett extra skrivbord för att ha en plats för dessa grejer.

Ja, en trea i framtiden är definitivt ett måste. Så nu ska vi sluta vara kräsna o hitta en o flytta dit helt enkelt ;) Men bara om den är i vårt område, helst på vår gård och allra helst i samma hus som vi bor i ;)

Vi försöker iaf att sluta vara så jävla eftertänksamma hela tiden! Typ om vi ska köpa en tavla eller en matta så ba, nää.. vi ska nog ändå tänka lite till. Jävla tråkmånsar! Och helt ärligt är det framför allt Micke som hela tiden stannar upp alla inköp, killar alltså.. De fattar ju inte att vi tjejer behöver shoppa!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: