veroniicakarlssons

Mååndag

Kategori: Allmänt

Nu var det måndag igen, och guess what? Ingen ångest den här gången heller. Den positiva delen av helgjobb är här igen, man slipper måndagsångest!

Hade första dagen på praktiken idag. Först lite info o sen satt jag med på en religionlektion. Gick hem tidigt men resten av veckan blir lite hårdare. Onsdag blir det först praktik 8.30-17 och sedan läxhjälp 18-20. Torsdag är det praktik 8-16.. så på fredag kommer jag va mör, o det är ju precis så det ska va! Man ska känna att man lever ibland!

Annars ser jag mycket fram emot lördag. Först verifiering på jobbet och sen temamiddag med vänner. Norrlandsmat är temat så det blir nå laxsnittar till förrätt, palt och västerbottensostpaj till varmrätt (snygg combo) och glass med hjortron till efterrätt. Blir nog göttigt. Sen lite alkohol och utgång på det för jag e ledig på söndag! Loving it!

Nyss var vi på hundträff. Det är en hund där som tycker väldigt mycket om Aston men Aston tycker han är lite stor, stark och närgången så han blir lite obekväm. Vi har gått ett par promenader med den andra hunden och sen släppt dem så nu går det bättre men inte helt okej. Mest gör vi det för den andra hundens skull, han har det lite svårt med hundar. Aston behöver inte kunna umgås med alla hundar, han får bli sur och säga ifrån men han älskar ju hundträffarna och deå är det ändå viktigt att de båda kan vara där. Idag "kramades" de lite och efter det var Aston såhär fin:

Mmm.. älskar att ha en vit hund!

Kommentarer

  • Paula i pörtet säger:

    Jag älskar också vita hundar...

    2012-04-17 | 15:34:44
    Bloggadress: http://paulaz.se

Kommentera inlägget här: