veroniicakarlssons

Det ska va gött o leva!

Kategori: Allmänt

Och det är det! Jag borde plugga lite just nu men har så lite kvar att göra idag och så mycket att glädjas över att jag inte riktigt kan koncentrera mig på annat.

Ute är det typ snöstorm, igen! Men igår o i förrgår hade vi så fint väder att man ska inte klaga. Hade en bra löprunda med Aston igår. Tänkte följa upp den med en kortare löprunda med Dixi idag, och sen göra så varannan dag, men tänker inte göra det i det här vädret. Då sitter jag hemma istället!

Hundarna trivs nästan bättre och bättre ihop. Ibland får vi sära dem lite när de busar för intensivt och vi vill ha lugn och ro men oftast är de lugna och ligger o vilar o bara går o nosar på varandra. Det mysigaste är när de ligger brevid varandra i soffan o sover. Det trodde man inte innan Dixi kom att de skulle vara så lugna med varandra, men de börjar bli vuxna busarna :) Aston blir ju faktiskt 3 år om en månad! Och Dixi blir 1½ om ett par dagar ;)


Här var vi ute o gick för någon vecka sen :) Jag tycker de passar riktigt bra ihop. Aston är ju stor, men Dixi är bra mycket buffligare ;)


MEN, nu till det som ändå är snäppet roligare. Idag köpte vi en resa till Thailand!! 24/12-11/1. Där är alltså nästan ett år kvar ;P Men nu har vi verkligen något att se fram emot. Vi ska resa runt lite o avsluta i Bangkok. Gud vad mysigt vi ska ha. Vi har inte varit på semester bara vi sedan sommaren 2007, när vi åker är det alltså 5½ år sen. Och senast vi var på semester vöer huvudtaget var Karibien/Florida/New York våren 2009 så det kommer vara 3½ år sen. Jag längtar verkligen!



Först har vi två härliga vandringar i sommar att se fram emot tillsammans med Aston. Det kommer bli skitkul att se honom leva livet. Det är den aboslut största glädjen med att ha hund, när han får springa lös och vara ute hela dagarna och leva livet. Att få bädda in honom i en sovsäck på kvällen i det svala tältet och ligga brevid när han drömmer och ligger o rycker o snarkar och bara veta hur bra han mår i det läget. Ovärdeligt!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: