veroniicakarlssons

I know we could live tomorrow..

Kategori: Allmänt

..but I don´t think we should wait..!

Fy vad det händer mycket just nu. För några dagar sen sa jag o Micke till varandra att det gärna fick gå tillbaka till september, då var det bara skolan som var mycket, inget annat. Men livet är ju inte sånt, att det står stilla, så nu får vi leva helt enkelt.

För en vecka sen ringde Fredriks chef till honom o bad honom komma till Sthlm på lördagen, Fredrik åkte ner o fick ett nytt jobb. Han blev befodrad till chef över fler restauranger skulle man kunna säga, eller alltså chef över restaurangernas chefer. Jättejättekul för honom!! Grejen med Fredrik är att han har en sjuhelvettes arbetsmoral! Han har berättat om när han stannade och jobbade gratis bara för att lära sig mer och hur han verkligen har kämpat på jobbet. Han var nämligen sämst från början ;) Han har visat framfötterna på jobbet inte bara genom hårt jobb utan även genom att ha flyttat till Umeå med sin familj för att visa att han faktiskt gör det som krävs. Nu fick han sin belöning kan man säga. I måndags började han sitt nya jobb och mest kommer han vara i Sthlm så nu ska de flytta ner.. I början av mars flyttar de ner allihoppa och tills dess kommer Fredrik nog vara rätt mycket i Sthlm själv.

Iaf så kan man ju lära sig nåt av det tycker jag. Man ska inte va så jävla försiktig. Jag o Micke tänker 1000 gånger innan vi köper minsta lilla sak till oss själva, eller innan vi tackar ja till nåt, spelar ingen roll vad. Typ en weekend i Åre. Nje, det går ju så mycket pengar.. o tänk om vi inte har råd med hyran i sommar då.. Alltså, tolka mig inte fel, räkningar i första han ;) Men man får väl ta ett extrapass då så har man löst problemet. Man ska inte vänta på livet, livet är just nu! I den andan köpte vi en ny möbel till hallen igår, kommer bli assnyggt ;)

Annars är det mest tentaplugg som gäller för min del. Micke jobbar som en tok på nya jobbet. Första arbetsdagen belv tjänsten utökad med 15% så nu jobbar han 65%, det är bra. Men så mycket tid han lägger just nu är det 100%, men det är bra. Man ska jobba hårt o visa framfötterna ;)

Nu ska jag ner på stan o lämna Fredriks bil o sen hem o plugga lite igen innan det är dags för seminarium i skolan. Blää..

Kommentarer


Kommentera inlägget här: