veroniicakarlssons

Drottningholm

Kategori: Allmänt

Det har blivit en tradition för mig och Micke att åka ut till drottningholm en gång varje sommar. Precis brevid slottsparken ligger det två stora hundöar där man får släppa hundarna och gå runt. Idag hade vi med oss mickes föräldrar och Sandra och Dixi. Aston och Dixi stormtrivdes, sprang runt o busade. Aston hittade en ettårig ridgeback-tik som han busade fint med. Det är alltid roligt att se honom ha kul o snacka lite hundspråk med andra hundar, det är viktigt.

Efter att de busat av sig hade vi picknik utanför på ängarna och sen gick vi o tittade lite i omgivningarna innan vi åkte o tog en fika en bit där ifrån.

Hade en riktigt trevlig dag. Nu ligger Aston däckad och har gjort det de senaste timmarna, vilket också är väldigt skönt - det är det andra positiva med att åka dit, sen är han trött av att ha gjort något han älskar.

Det är väldigt bra att gå runt där på drottningholm. Kungen gillar ju hundar så det är inga förbud någonstans, man kan knalla runt på gräsmattor och bland sevärdigheter och de får vara med. Annars finns det en jäkla massa förbudsskyltar här i Stockholm har jag reagerat på, inte just mot hundar utan mer i allmänhet. Mycket som är förbjudet..

Kommentarer


Kommentera inlägget här: