veroniicakarlssons

Berlin

Kategori: Allmänt

Det finns så mycket att berätta och så lite ork just nu Hade en helt fantastisk vecka med lassen i Berlin. Lärde känna nya människor och knyta bättre band med de jag redan kände. Åt gott, drack lite mer än vi borde ha gjort och stod & gick tills fötterna värkte. En vecka med mycket allvar men också med mycket glädje och skratt. Berlin är en fantastisk stad, åk dit! Jättefin och mycket att se. Skippa tråkmuseum och gå o titta på storslagna monument och Berlinmuren istället!

I stort så bestod dagarna av stadsvandringar med stopp på museum, vid monument och vid viktiga platser. Själv höll jag tillsammans med en i klassen en presentation om Schlossplatz där ett gammalt slott tidigare låg men som förstördes under andra världskriget och sedan revs under DDR-tiden istället för att renovera det för att det påminde för mycket om väst. Nu håller man på att bygga upp en byggnad där igen som ska se likadan ut på utsidan men annorlunda på insidan.

På kvällarna blev det middag och några öl. Första och sista kvällen blev det ordentliga fester, framför allt första kvällen var alla riktigt taggade. Inte konstigt att vi alla däckade när vi kom tillbaka till hotellet typ kl 22 dagen efter efter en riktig heldag!


Nu är jag i Sthlm. Igår var det möhippa för Tezz, mer om det senare.
Natti!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: