veroniicakarlssons

Finvänner!

Kategori: Allmänt

För en vecka sen flyttade Anna o Ivan upp till Umeå igen. Under de åren de bott i Göteborg har deras familj utökats med lilla Melker, 11 månader!

Vi har umgåtts nu i två dagar och det är helt sjukt. Fast vi inte har träffats på 2½ år och de blivit föräldrar under den här tiden så är det lite som att tiden stått stilla! Det känns som att de alltid har bott här, de är samma härliga människor och lika lätta och roliga o umgås med som förr. Jättekul känns det!

Vi firade midsommar tillsammans igår med att vara på Gamlia o sitta i solen o bara snacka o ta det lugnt. På eftermiddagen/kvällen var vi hemma hos dem, de har flyttat till en nybyggd lägenhet på Ålidhem som är skitfin!! Vi grillade o snackade skit o umgicks med Melker. Han e skitsöt, jättelätt att ha att göra med, ler mycket osv. :) Han är lite blyg för mig o Micke, men Aston är inga problem. Aston fick ett smörgåsrån med messmör på av Melker och nu är de vänner för livet ;) Aston bryr sig inte ett dugg att Melker tar stöd på honom när han ska ställa sig upp eller om han tar tag i ett ben för att undersöka det närmre :)

Riktigt kul är det att de bor i Umeå igen, vi har saknat dem!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: