veroniicakarlssons

Jobb

Kategori: Allmänt

Idag var det jobb som gällde. Först donken 10.30-15.30 och sen lite städning i ett par timmar. Imorn blir det jobb 10-19, har dock utbildning hela dagen så borde gå ganska smärtfritt.

Förra helgen hoppade Dixi ner från en snödriva och började halta.. Efter två dagar haltade hon fortfarande ganska illa så det var bara att fara till veterinären. Han hittade en stukning eller sträckning eller något så det blev smärtstillande och inflammationsnedsättande.. och inget bus! Det klarar de väl sådär. Men de är ju ändå inte på varandra så mycket, så de korta stunderna får liksom vara. Nu har hon ju käkat piller i 5 dagar så nu borde det vara betydligt bättre. Hon haltar ingenting nu iaf.

Igårkväll var vi hos Anna och Mattias o spelade spel o käkade indiskt. Riktigt trevligt, även om Mattias krossade oss andra... Men nästa gång, då jävlar.. ;)

Ikväll ska vi ta det lugnt hemma med lite mys framför Melodifestivalen. Hejar på Loreen och troligtvis vinner hon ju. Dock hejar jag lite på Molly Sandén också så jag hoppas att hon kommer tvåa men det lär hon ju inte göra. Men tycker den låten är grymt bra faktiskt.

I veckan har jag lite skola, bara måndag o onsdag. Sn ska jag passa på att mysa med Dixi för på fredag åker vi till Sthlm och lämnar henne till Sandra.. Lite sorgligt, men kul för dem att "återförenas". Sandra har ju självklart saknat henne massor! Sen blir det nog skönt här hemma när man vänjer sig vid att det bara är vi igen. Aston är ju allt vi behöver ock mycket mer ändå :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: