veroniicakarlssons

Nytt!

Kategori: Allmänt

Vi håller på att köper lite nytt hem o fixar och donar och nu är vi typ färdiga för den här gången. Det är kul att byta ut o köpa lite nytt ibland. Sen får man vänta tills pengarna kommer ikapp innan man fortsätter :) Jag kollar blocket typ varje dag o vi har vart på loppis också men tyvärr inte hittat något vi vill ha. Var nära att köpa en bokhylla och kasta ut datamöbeln men hyllan var för bred så den hade inte fått plats brevid soffan.

Det vi har köpt är iaf nya tavlor till hallen. Hade foton där förut i fula ramar men de har vi nu tagit ner och satt upp två fina tavlor istället. Gjorde ju om för några månader sen i hallen o hängde ut skoförvaringen från garderoden i klädhängaren i hallen för att få mer plats i garderoben, sen köpte vi en ny hallmöbel, typ tre våningsplan med lådor i som är svart och nu med de nya tavlorna är det som en helt ny hall! Tyvärr är skoförvaringen inte så kul att ha där för det blir trångt men vi har mycket skor och ingen plats helt enkelt och det är jobbigt att gå ner i källaren varje gång man vill ha skor.. Men vi funderar på att köpa en låda att ha under sängen, där skulle man isf kanske kunna ha skor så blir hallen mer rymlig.

På tal om skor. Aston tycker ju fortfarande att det är kul att ta en sko i munnen när någon kommer hem eller någon kommer o hälsar på. Han höll först på så när han var valp men sen slutade han. Sen på midsommar för två år sen så fick han för sig att göra så när mamma, hans, mormor, Leif o Camilla kom o då skrattade vi åt honom så sen dess har han gjort det, det var tydligen rolig uppmärksamhet han fick då. Vi blir ju inte arga heller för han gör ju ingenting med skorna, tvärtom boostar vi väl beteendet genom att ibland jaga honom o så. Men nu till saken. Han har märkt att det är jobbigt att böja huvudet för att komma åt skorna när de står i skohyllan (han tar aldrig de som står högs upp bara de som står längst ner) så nu är han så smart att han först drar ut en sko med tassen och sedan tar in den i munnen. Ja, man får inte vara dum inte. Samma sak när man rullar en boll mot honom, då stannar han den med tassen och sen tar han den i munnen. Han är smartare än man kan tro vår lilla fjant ;)

Men iaf så har vi köpt mer nytt. Jag har en skål som vi hade en blomma med mossa o ljus i förrut, ni vet en sån man kan köpa i blomaffären färdigplanterat allting, typ i present. Allt hade vissnat i den så vi hade bara skålen kvar men då köpte jag lite plastäpplen så som de alltid gör i inredningsprogram så nu har vi en fruktskål som ger mer färg i köket ;)

Till vardagsrummet har vi köpt en ny stoor tavla, skitfin! Nu har vi inte en stor tråkig steril vägg längre utan en jäkligt snygg tavla!

Dessutom har vi ställt ut balkongmöblerna, lagt på en duk, ställt dit en blomma och dessutom köppt dynor man kan sitta på. Jag tror vi är vuxna nu ;)

Ni ska få se bilder på allt, men nu är jag på praktiken med "jobbdatorn" och här har jag inga bilder.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: